Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó de te csilliónér vagy!
á én adok néked forintot számomra még kedvezöbb feltételekkel
Ölelgesse őket a nyári szél!
én ma is voltam tegnap is, stb stb..
Mostanában nem igen voltam.Meglássuk mi szerveződik a hétvégére! Lenne mit ledolgozni,mert a héten kerti patiról,kertipartira vándoroltam!
á nem biztos lehet ő volt a vadász akit régen ölelgettem
Dew sokat kombinálsz... evvel a logikával akkor a tuningos kosarak még hamrabb beverődnének merthogy ott hiányzik a közepe végig...
hitel felvetelen gondolkozom,vennek egy uj kesztyut hitelre,chf alapon,345%thm
mikor menünk motorkázni haloka
Hol hol? Háá azéé nem írja le,mert biztos valami naturha 2000 területen rúgattad ki az árvalányhajat!
ja igen igy van
Vagy legalább egy szaros CBA-ja!
és hol?
ááá az nektek nem való itt mindenki zsir gazdag és mindenkinek van melohelye
Szerintem mi már találkoztunk,nem írom le hogy hol,de a fiaddal voltál akinek 3 betus motorja van
Nekem tart azóta is a ragasztás,pedig egyszer már elborult a bolt előtt a motor. Igaz beszakadva nem volt,csak elrepedt.
vagy ha van neki szen-tetraklorid az a legjobb zsirtalanito

na kidumaltuk a dolgot ,jojjon egy kis Kasler video
bb motorozik itt valaki még a közelben ?
igen az az első féktisztitó majd melegités hogy a polusokbol is elpárologjon az olaj és társai
az epoxit gyurmás megoldással az a gáz hogy a legkisebb ütődéstöl amit a környékre kap elenged és folyik az olaj.... viszont erdei szükség gyors javitásnak a legjobb...
a repedeseket is fujd ki fektisztitoval,h ne maradjon benne oil,hegeszteskor nem jo
természetesen kifujkáltam a darabokat,hálisten egy helyen volt mind
ne az vigye el hanem az ördög
köszi holnap kereslek
ha reped ne kalapáld .. patkoljátok meg oszt annyi kit érdekel belül hogy néz ki..