Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a sexrol nem mond le,max anyu oszta be,h mikor ,mit csi nyaljon
3-4-5 e. ft ert beheggesztik,ennel occsobb nincs,sztem
Kulcstartó kamerához:
Tényleg gazdaságos, japánból rendelve azt hiszem 12 dollár volt.
De sajnos a hirtelen fény árnyék változást nem tudja jól lekövetni! Viszont ennyi pénzért tökéletes!
meg lemondanak a sörözésről,a focimeccsekről,a horgászatról meg a szexről.......eszembe jut az itteni egyik ismerősünk,na ő sem mehet sehova,még wc-re se mehet az asszony tudta nélkül,na de az a pláne ahogy előadja hogy mert most nem jön mert beteg,vagy mert füvet kell nyírni meg sorolhatnám...sok ilyen sorsú hülyének a barátai is így maradoznak le.....
úúú,na szegények
sajna néha bejutnak a pályára,pedig annyi felüljáró van nekik kialakítva hogy át tudjanak menni a pálya felett...
Hali mindenki!
Nincs rá valami olcsó megoldás,ragasztáson kívül
Vagy valakinek elfekvőbe
Szó sincs ilyenről.

Még egy hónap aztán nekiugrom, de amig ilyen erőnlétben vagyok, amilyenben, addig nem megyek a hegyekbe, mert tavaly is úgy volt, ha felborultam párszor, míg összeszedtem magam, meg a motort, míg beindítottam kiment belőlem az erő.
Na en megjottem,megvolt a 1.5 ora,kicsit feljarozgattam is az erdoben,ha van meg mit tanulni.Ma pl.h a rovid meredek feljaron 1. fokozat kell.
Nekem is van olyan haverom aki az asszonya szerint "önként" lemondott a motorozásról,mikor megszületett a gyerek.
Hello bélák!
pont az elöbb adtam oda a gps-t egy ismerős csajnak, indult az uráért németországba, mert lerobbantak az autopályán elütöttek egy őzet....

gondolom szerencsétlen állat valahol bejutott, de ki már nem volt esélye...
vasárnap még a joisten is megpihent a hét többi napja meg arra van hogy felkészüljünk a vasárnapra..
csok drágaszág..

jahh jo sok ilyet láttam már... sosem értettem viszont ők mindig megmagyarázták saját maguknak, ilyen az asszonytol hallott rigmusokkal...
thomas, miért.... tán arra gondoltál azt jelenti anyi hiánnyzik a tankbolvagy hogy...

logikailag kicsit nehezen jönne ki a dolog hogy felül van a 6-os jelzés alul meg a 3-as...

viszont ha 5 centesnek szántad akkor jo...
és mennyi ilyen van...
remélem doktor ur motorozol...

csak mert olyan sokszor láttam azt a történetet az évek alatt ,hogy megszületett a gyermek és a férfit letiltották a motorozásrol....
lassan irány dódozni
viszont...
morgen...
Vagy ez, ami komolyabb, kicsit drágábban.

http://www.argep.hu/product_19...

Nekem ilyen van, tökéletes, a célnak megfelel.

Kisesebb felületű, karcsúbb mit a go pro, és mi úgysem akarunk lcd-t nézegetni az erdőben.

Nekem a silt alá van felszerelve, védve van az ágaktól, ugyanazt látja mint a motoros, egyszerű kezelni, egy gomb van rajta. A visszajelzőt is folyamatosan látod, hogy piros vagy zöld led világít. És könnyű.
A leggazdaságosabb megoldás, ha nem akarsz egész napos felvételeket:

kulcstartó kamera.

http://www.youtube.com/watch?v...

pl ez: http://www.conrad.hu/conrad.ph...
hat ez szep

meghivhatnad mar a lovagodat ....