Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy meg szerelde volt majdnem egész nap.....csak amolyan szépítgetés,új tükör,index...apróságok
és én is kivettem a részem a munkából,nem csak okoskodtam ott
tizenegynéhány km
Ja ,hat aki luxban motorol busaval....nincs ott semmilyen valsag
Szevasztok
Tegye már valaki tisztába bennem azt a kérdést, hogy a tank oldalán megvan jelölve a szint (GG EC 300).
Ma is mentem vele és a 3-as jelzésnél rátankoltam és 5L ment bele.
Az a jelzés azt jelentené hogy még annyi van a tankba?...
Luxemburgban,szabályosan-láthatósági mellényben ahogyan ott kell
es merre motorozott?
béláné motorozni volt
Szia!
Írtam mailt privátba!
Na mi van belak,hol vagytok?
Hat en csak miattad vettem,h neked van es tetszik a felvetel,a hangja is jo.Sok penzt nem akartam ilyenre kolteni,de a gg forumon,az a zarandol,meg a ronis,allandoan nyaggatnak ,h nincs video,meg minden..

Te akkor jol jartal.a tieddel.
majd meglátod olyan könnyen kitörik egy vicc... röhej merevitőnek nevezni...
Inkabb vele szereltetek mint a szakikkal
http://youtu.be/pP_n5pJTwDI
na bazz,most raktam ossze....a lanyom na de meg szetszedem es kitorom es kiszedem azokat a szarokat..
szedd ki a picsbe , főleg ha a tiéd már repedt is.. rohadt vékony egy szar lofaszt nem ér , basznám nyakon azt a tervezőt aki megálmodta bele azt a marhaságot...
tipikus hogyan basszuk el a jol bevált működöt...a régi kuplungban nem volt, és az nem is nyikogott sose...
Na de neked az also lukak azok nagyobbak ahogy latom...nekem a merevito lamellaknak az 1 oldaluk meg is van repedezve,ugyhogy en is sasoltam,hogy kitorjem,vagy mit csinaljak...de en is szetkapom es kitorom mind,mielott kitornek ....de elotte kiprobalom holnap a hardos reszeken ahol tenni venni kell...
Jaxy , én azota már tovább léptem, tegnap kiszedtem azokat a vékony merevitő bordákat alul... simán ki lehet törni fogoval, a szélét megigazitod reszelővel azt annyi...
tegnap a full sáros kövesben már teszteltem is, eddig hibátlan...
kop..kop..kop...

Egyből elszakadna a bovden, ha tövig húznád a házt (sosem járt ott).
Raaay..jo kamera ha be van allitva ok.san..maskepp szar.Szoftbol majd segitek beallitani...nekem is 1 evbe kerult kitanulmanyozni,hogy jol mukodjon.A legjobb ha hd 60 kockaval filmezel,de nekem a Tall HD tetszik..az a keskeny magas formatum,tobb minden latszik a motorozaskor,es nem vesz olyan szeleset.Az aksi pedig a nap vegere lemerul ha neha filmezel.Ahoz kepest,hogy en uhgy talaltam az erdon(valaki hoszanosok hagyhadtak el)en meg vagyok elegedve ezzel az ingyien kameraval.
hy evribody...
Qplung tyuning...Ron-bácsi...jo lesz?
A kis csajom vot a fo aszisztensem :)))
155 -170 fontba kerul az uj,ami gps es az 250
ha neked kene hoznom egyet,az ma nem lenne occso

nekem 120 fontba kerult,az ember a tartokkal egyutt vette 200 ert

goprot vegyen a f ..om,olyan szar a hangja
ezeket mind úgy sorolod fel mintha eddig nem ennyibe került volna...
racerkodás drága dolog..
a dévai racelkodás meg...különössen drága dolog...
de indulnod kell...mert a csapatodnak.. fel van dobva valami kupa..
hogy ki lesz a legjobb B ben..vándorkupa...
nem tudom ha te nem B ben indulsz..akkor ki leszel zárva a qpából
szinte biztos..ezért nem indul6tok én sem
elgörbült lánckerék..
http://www.sportmotor.hu/motor...
miért lehet elgörbiteni?
az menyiÉ van..mármint ha nekem is esetleg kéne hozatnod egyet?