amúgy meg szerelde volt majdnem egész nap.....csak amolyan szépítgetés,új tükör,index...apróságok
és én is kivettem a részem a munkából,nem csak okoskodtam ott
Szevasztok
Tegye már valaki tisztába bennem azt a kérdést, hogy a tank oldalán megvan jelölve a szint (GG EC 300).
Ma is mentem vele és a 3-as jelzésnél rátankoltam és 5L ment bele.
Az a jelzés azt jelentené hogy még annyi van a tankba?...
Hat en csak miattad vettem,h neked van es tetszik a felvetel,a hangja is jo.Sok penzt nem akartam ilyenre kolteni,de a gg forumon,az a zarandol,meg a ronis,allandoan nyaggatnak ,h nincs video,meg minden..
szedd ki a picsbe , főleg ha a tiéd már repedt is.. rohadt vékony egy szar lofaszt nem ér , basznám nyakon azt a tervezőt aki megálmodta bele azt a marhaságot...
tipikus hogyan basszuk el a jol bevált működöt...a régi kuplungban nem volt, és az nem is nyikogott sose...
Na de neked az also lukak azok nagyobbak ahogy latom...nekem a merevito lamellaknak az 1 oldaluk meg is van repedezve,ugyhogy en is sasoltam,hogy kitorjem,vagy mit csinaljak...de en is szetkapom es kitorom mind,mielott kitornek ....de elotte kiprobalom holnap a hardos reszeken ahol tenni venni kell...
Jaxy , én azota már tovább léptem, tegnap kiszedtem azokat a vékony merevitő bordákat alul... simán ki lehet törni fogoval, a szélét megigazitod reszelővel azt annyi...
tegnap a full sáros kövesben már teszteltem is, eddig hibátlan...
kop..kop..kop...
Raaay..jo kamera ha be van allitva ok.san..maskepp szar.Szoftbol majd segitek beallitani...nekem is 1 evbe kerult kitanulmanyozni,hogy jol mukodjon.A legjobb ha hd 60 kockaval filmezel,de nekem a Tall HD tetszik..az a keskeny magas formatum,tobb minden latszik a motorozaskor,es nem vesz olyan szeleset.Az aksi pedig a nap vegere lemerul ha neha filmezel.Ahoz kepest,hogy en uhgy talaltam az erdon(valaki hoszanosok hagyhadtak el)en meg vagyok elegedve ezzel az ingyien kameraval.
ezeket mind úgy sorolod fel mintha eddig nem ennyibe került volna...
racerkodás drága dolog..
a dévai racelkodás meg...különössen drága dolog...
de indulnod kell...mert a csapatodnak.. fel van dobva valami kupa..
hogy ki lesz a legjobb B ben..vándorkupa...
nem tudom ha te nem B ben indulsz..akkor ki leszel zárva a qpából
szinte biztos..ezért nem indul6tok én sem
és én is kivettem a részem a munkából,nem csak okoskodtam ott