Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az elso kerekbe pedig lehet rakni tenisz labdakat...lehet h jo..de kisse nehez lesz akkor szerintem....En ugy vagyok ezekkel a home made tuningokkal,hogy nem versenyzek,nekem jo a belso,ha az erdobe defektet kapok azt 15 perc alatt megoldom,minnt hobbi rider,leszedem megcsiszolom....ha pedig versenyzel akkor nem tokanyolunk,kell a moose,nincs ido köpködni a belsőt.
ja és huzkodom a pélót is ...
azt kell mondjam ,hogy egy nő se veri ki a faszod úgy mintha magadnak csinálod

ott nincs egy felesleges mozdulat se

amúgy veled mi van ? bár nagyritkán sikerül ide benéznem és nagyvonalakban látom hogy kik élnek ... szerveződik egy találkozó/fórumtalit is magába foglalja ... itt mifelénk lesz .... ez most egy új téma lesz ebben a témában ...nem mondom hogy én találtam ki de igen..... kibaszott nagy magánterületen és lesznek programok stb... most szervezkedjük a részleteket....... ha van idő előre mondom...
hát mostanság sok a meló nagyon.......de a motork egy dolg bár már azért tudok tőlük okádni is ...ezer a versenyzőnk azt még a fele motorozni se tud ..gondolhatod mit élek át komoly kapcsolatba meg nem kezdtem ...mert már nem hiszek a mesékben ....de néha csajozom mindíg azért.... meg persze motorozok is bár itthon az is leritkult kicsit most az utóbbi időkben még szerencse hivatalból is kell motorozni és az kompenzál és rendbe tartja a vérképemet .....de most idén többet akarok menni civilben is .... tavalyi év kibaszott sok pénzt szedett ki belőlem így úgy nem is mesélem aztán új motort se kellett vennem pedig már ki van nézve..... természetesen KTM
nézd Viktor találtam neked tanyasi labdacsot.... un. süni-tire-balls... kutyás boltban kapsz..
ez már ilyen okr-es tuning... ehez én nem értek..

amugy mi a pálya veled... csak a pélot huzkodod, meg kergeted a csajokat , a motorokat már csak szereled vagy hogy...
Vik ahoz inkább mini amerikai futball labda kéne, merthogy a labdacs sem gömbölyű, sokkal inkább olyan nyujtott forma mint a fent emlitett holmi....

na majd ha össze legozod a tanyasi labdacsot, és kibir legalább 1-2 hetet akkor szolj.... erröl eszembe jutott az a régi sztori mikor szali kiprobálta az uszo szivacsot mint tanyasi első kerék mousse.... sokat röhögtünk rajta... nap végére kiporladt a szélén mind..
vagy még az is jó ha elzárva hagyod a benzincsapot
bálint de ha beáll féltávon akkor marad benzin ...neeeem ?
kisebb főfuvokát nem azért rakunk hogy kevesebbet egyen a motor....

mellesleg ha tul vékony száraz a keverék akkor hamarabb melegszik....főleg egy krossz motor...és a ragadásra is hajlamosabb mivel nincs elég kenés...
lyakszi..nem kaszi
neú..nyÚ
felylemének vannak..lyaúregelt..

a dekatolnban kaszi látott labdáka..gumi kis szeleppel...10-12cm átmérőlyű talán...kb 200-250ft per darab..
szelepes és a nyomása is igy szabályoz6ó..
meg kéne nézni valakinek a dekatlonban.. hoy gez most kkao mi..
mert ha van ilyen..akor az jó lehetne...labdacs helyett..mert amúg a labdacs kutya egy semmi anyagó kis gumilabda..

valaki okosságot tud...
..mert a szilikonzsirzott dupla belső..az pl..elfordulás ellen már 100% jó..és leegnegdhető baszopttul..0,3 sem tépi ki a szelepet...mert nem foroig le!de lehet 0,2 is birná...rigávasl biztos..
hát tudtam én hogy kiugrik a nyuszi a fűből .
az jó...
ezek mind kellenek is..
mert ne azzal kelljen küzdeni hogy a motooral mi van... mert forr megissza az ivúvizet a hŰtő..
meg nem tapad a 19es krocc gumi..csak kapar..meg elássa magát.. ..
meg kifogy a kistankból a benya. ..

motor jó tuningok jó..és csak a hanem CSAK a heggyel. kell küzdeni
Új six day-s ek ! Hátul is 18 AS uj kuplung kosár uj lamellák betétek venti kutyatöke szóval csütörtök hajnali 5 indulás! :)
Raktam kisebb főfúvókát és viszek zsákba 6 litert :D
Ez jó,6 alomnyi pénz van a nőknél
Bammeg én is indultam este Nyerteeem Nekem ez a pihenő
hály..
hát 5 liter ment el nekem az 50 kilóméteren...
2t nél ez 1,5-2,5 as szorzóval van..(7,5 litertől....12,5 literig...)meg ki hányszor fut neki...shó.. a titokolvas-só nek ia 9 liter az kevés volt..de nagyon az 50km hez..
reméljük idén.. idén már halgat az ....

csika
igazad van..minek mennek ezek racelkodni ha nézelődni akarnak .. ezt én sem értem...
racelkodni ugy kell hogy kitolod magadból a maximumot
meg kell hozzá race rutin is...amiben csikatím viszi a prímet
vagy csak vetiteni akarnak utána hogy ki mekora racel

nem ez másról szó...
pénz...
6alom...
nŐk....

ha ez mind meg van...nyertél a recéban
hogy melyik ben ..hát mindegyikben

zsolti mindégh ütőset mond.. de oda akkor kell a aluméneuem is.. külünben forgatja a főtengelyet.. .
az ember mindig tanul valami ujjat...

én simán berakom sebességbe, egy vascsövet berakok a hátso kerékhez a lengővillánál oszt annyi... vagy légkulcs...
Össze kell csavarozni egy kopó meg egy fém lamellát és így meg lehet fogni a kuplungot. (persze két rossz lamellát)
mondom igy neten csak találgatni lehet sok értelme nincs....valakinek meg kéne mutatnod aki vágja a témát...
alulról számoltam.feljebb tettem és rosszabb lett.a gyertyám pedig tök fekete király
nem igazán értem honnan számolod a rovátkákat....

a lényeg minél feljebb rakod a zégert a tű annál lejjebb megy és késöbb nyit ergo kevesebbet kap...
a 3. rovátkában volt,és áttettem a 4.be,de tényleg rosszabb lett.most darabokra szedtem a karbit,átmostam,holnap összerakom és átteszem a 2.ba.amúgy a membránt már délután át is fordítottam ahogy mondtad,és jó lett.
membránt be tudod rakni forditva is, akkor nem lesz 1 milis hézag...

az mit jelent hogy a tűt feljebb raktad? ha fekete-olajos akkor sokat kap...
csikusz én ma is versenyeztem, igaz egyedül indultam, viszont győztem...