Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pohar fenekere?nem tudod,az alkohol,ol,butit,nyomorba dont
ja néha tényleg fasz vagyok. ez így van. de mikor endúróverseny után azt olvasom hogy sajnáltam a motorom sárban használni nem jön a pofámra érterlmes gondolat. tán utána kéne járni a szó jelentésének.

z.560 amúgy hidd el nem ismersz. én tisztelem azt akit kell hidd el.

amúgy meg mocskosul leszarom ki mit gondol. most szépen elmegyek és mélyen a pohár fenekére nézek.
Mindegyiket neztem.

Gyussz hoonap?

felfujom 1.5 re aztan,marad ami marad
Zari-tol tanultam a kamera kezelést. !

nézted Zozzert !
Holnap jossz?

Micsoda mediacezar lettel
akit érdekel mai termés

ZsirTV - Hovatalos adása
http://www.youtube.com/channel...

képek: http://www.facebook.com/media/...
az elég zsir !
az a retek gumi valamitol leereszt,de .3 mindig marad benne
Ott vagyunk a videon mikor felemeli a kamerás mobilt aZsír úr
Csak nem látszunk!
Hajrá kiégett földvári endurocrossosok
Csa most értem haza telom kifingot (kártya) igy most derult ki aszont hivtad oda irányul át ne haragudj.
nagyon izgi volt a sok interju stb stb.
remélem megbocsátasz. nem birtalak hivni hogy nem birok menni mert szar a telom.
velem bammeg,velem
Isten bizony,jó ez a ZsírTV
Na mi van igazmondo,elokerultel?

Kimentem nelkuled,a gumi ua csinalja,h kb fel ora alatt leenged .3 ra.Felfujtam 1.3 ra,aztan bassz a meg..
te..
a
c
s
-en kivel nem csináltál interlyóút...
hidd el..én őróbáltam veletek..de senkinek sem jött át amit szerettem volna.. azt hogy egy dombon is feljöjjön mindenki..
nem sikerült...
pedig már a 3dik kikerülöre mentünk...
de azért megoldottam mert lyó vezető vagyok..mint bélabá...
aztán aznap még történtek érdekes lehetetlennek 6ó helyzetek..de abból is kivágtam a brigádodat
kár hogy te nem voltál ott.. biztos neked is ugy tetszett volna mit a töbieknek
csanád szemét volt.,..mint mindég..csak a jó részeket mutatt maeg ahol a felyődést nem igényló feladatokat hipp hoppsz megoldottátok
Nem szeretnék beleszólni faszt dehogynem
Szairol elsőr tényleg ez jön le amit írtál olyan az emberekkel mintha a seggükből rántota volna ki őket utána visszavesz oszt haver
de ez a csak avval megyek zarándba aki legalább olyan jó mint én vagyok ez ismerős valahonnan Vitor csak tudnám honnan
Megvan ezért kellett a Csanáddal motoroznunk amit persze nem bántunj meg sőt a többiek elmondása szerint jobban is jártunk.
Kaki gyolyó kilőve
bullyá vvissza titokolvasni..mert igy szali nem bú elő...

dobom be neki az eladom a 300sx et ami végigcsinálta a hecsát...csak ma 750ért..illetve keddig..mert akar venni egy erősebb nagyobb gépet egy 125 te..berget...
de 1985öset
mert motort is akar gyereket is...
Viktor ez az én dumám
figyelj...
9 millió figyeli most hog dobáljuk a qrwa anyád meg a szart oda vissza.. ne csináld ezt.. nem lesz jó északályuk
nincs gyereked...3
se kuytád......(ez a mindentvivő kártya )
kártya bedobva
kÚrwa élet.. akkor még irok ide valmai csúnyát.. .
már majdnem kibűffent a szargombóc de még nem az igazi! dobd be a nincs gyerek nincs semmi kártyát!
csak egyedül nem jó..mert vidit kiről is csináljak a fákról meg a bokrokról..
de majd a hétközbe ha a többiek is kijönnek