Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oltsó jancsi..
csütörtök is voltma kint ..csak ezekszerint nem jött át neked...
sajna csütörtök is elég volt a várig...aztán meg jöttem haza mert sietnem kellet... 4re hazaérni..mert van egy gyereka a böltcsibe akiért menni kell..
sajna.. majd csak máskor tudok menni...
de meséld el neked milyen volt..
szinesitsük a fórumunkat ..lyófej haver
lyaly szardobálás indul
szali csak azért nem aggódik az ilyen miatt ..mert neki a pénzel nincs gondja... rezsi család adó mindre telik...300as neú henger.. ..
vödörbenzin /10km fogyasztó olcsó kéttély ktm...ami nem fogyott ki mert qÚrwa ügyes vagy...
ugyhogy addig még igy el van eresztve valaki addig empátiáról ne is beszéljünk..meg ha még ő volt a legjobb..amit azért mindenki elisme!mondjuk azóta sem tartalak többre mint előtte.. kár hogy te viszont magadat azóta.. a fellegekbe rakod...
ne is értem ki az akivel hajlandó voltál kimenni..a zarándba ezek után.....akit nem köpsz le..csak, mert nem ment úgy a racén mint a király szali
de ha ijen kis cinikus picsa vagy akkor ne sms ez gessél már hogy jönnél holnap ha van hely. te olcsó jancsi.
ez kurva szar duma.
kordés..te vagy a király.. nyugodj meg....
http://www.youtube.com/watch?v...

mindenki elsimeri hogy te voltál a legjobb .egyedül te csináltál meg mindent. .
mit akarsz még hajlongunk előtted akik nem fejezték be...jó tudom nem mindenkinek kell...mert van akinek te halyolsz be csontig
figyu ..én lennék a legboldogabb ha az a letiltott szkályp amit már 86 szor letiltotál úgy is maradna . ..
mert jó ember vagy az nem kérdés... ..csak kicsit..fÚrcsa..
de nem ha nem ilyen lennél..már kezdenék gyanakodni....
de nem ez az igazi..szalajtós..név kötelez
atyaúristen. ez szánalmas és nevetséges. szerintem le kell vonni a tanúlságokat és elmenni csoppersenek .

jogi út meg micsoda. mibe vagytok ,mik vannak....te jószagú mariskanéni.
nem olyan a srác h hőzöngjön rajta, természetesen rossz szájízzel távozott,többed magával!szerették volna a 2. napot is megcsinálni

saját motoromnak szerkezeti baja nem lett,de piszkosul sajnáltam a gépet ,mert ilyen körülmények közt még sose használtam...
de többet nem is szeretném
akkor a haverodnak is van bosszuság...nem irigylem

kiváncsi leszek hányan terelik majd jogi utra ezt a dolgot, vagy simán begyelik azt a 200-250-es kárt...
érdemes lenne bele olvasni német forumokba van-e ott viszhangja a dolognak..
Ferike haverom az új 300xc-w be sima benzint kapott,majd a váltóból engedett le olajat,h valami kenés legyen a benzinbe...szegénynek nem jól sült el a nap vége,azóta már ő is a hengert+dugót méregeti a 30órás KTM-ben... anyagi kár jelentős..
mikor a patakban a new 13as 350excf nek a kipufogóján fojt a víz befelé... nem az oldalán feküdt a motor...csak mély volt a nyom zerge mondta h szedjük ki,szerencsétlennek igen kaputt lett a gépnek,pedig még a powerpartsos "vízhez" használható légszűrő is volt a gyári légszűrőjén... végkimerülésében hálálkodott az ember hogy 4vagy 5en kiszedtük neki a gépet vagy 40perc alatt...
az is szervezői elbaszás,h szólni,vagy leírni valahol elfelejtettek, hogy te marha hozzál magaddal benzint,mert nem biztosítunk és reggel 8ig add le rajtszám és tankolópont megjelöléssel... szóval simán voltak ott olyan emberek akik arról nem tudtak h benzint kell vigyen magával és ezért mikor odaért,csak mutogatta h neki ninc sbenzin,az ott álló meg beleöntött egy kannával azt mehet tovább...és ez jgy göngyölödött tovább...

most jön az ,hogy mindenki csalt csak ő küzdött egyedül szabályosan. csak szólok hogy a várnál az a 4 vag 5 ik cp volt. utána még volt 7 db. nem a 11-12 jött a 4 után.

amúgy rakhatsz te helikopter propellert is a motorodra . ha képtelen vagy küzdeni.
itt bizony nem...pedig hétvégére 20 fokot ígértek
átvertek ismét
amugy erröl most eszemb jutott egy újjitás.. olyan igazi frédi -bénis lábbal hajtos szegény ember ventillátorja tipusu...

felhozni a kuplung oldalon egy kis mechanikus forgo tengelyt, egy csőben , kb 3-4 miliset , ami meghajtana egy ventillátort simán mechanikusan áram nélkül...
a hajtást a vizpumpa fogaskérékröl venné le egy másik kis fogaskerékel, megfelelő áttétellel olyat forogna mint atom, és persze fent a ventillátornál sincs szükség motorra csak egy kis zárt csapágy oszt annyi...

na nyomok egy skicet imélen mattighofenba oszt felveszem az 50 ezer jurot a találmányért..
ezt a mondatodat nyugodtan gondold át mégegyszer mert elég zőldségesre sikerült..

persze meg lehet forralni a motort ha sárban, vagy hoban fűrészelsz, de azért a nyári 40 fokos katlan mélyén valo fürészelés-kor forr meg leghamarabb a verda..... meg a rájder is....
amúgy meg olyan ok voltak hogy mondták a töbiek..közülünk is sokan kerültek a prológon...
és mégi sikeesek lettek.. ugyhogy azért mert kihagytam...10-12 cp attól még én is sikeresnek értékelem a racémat...
mert az hogy az dzsarvisz mögött vagyok vagy 10..vagy 20 vagy 456tal.. hát az nem számit...
vagy igen...
az káb anniyra nem számit mint hog csilisbabot kajáltál vagy béköszszalis pizzát.. vagy giroszt picsában...
el mondom egy dolog számit.. érezd jól magad..ahogy vagy..és ha ez menni fog.. akkor boldog leszel.. és ha ez meg van akkor az életed értelmet nyer..még akkor is ha nem vagy egy elynstejn... vagy leonárd beinstelyn..vagy kimil jong..aki épp most északkórelyában nagyon viszket nek is feje..de pl az aradi racén...ő el sem jött
szówal.. .csinálj ojat mitől jól érzed magad..ha nem akkor meg hagyd abba és csinálj tényleg olyat amitől jólérzed magad.. és ha még mindég nem sikerül.. akkor csak jó hely az a pcihológus.....
reggeli életértelmes irásomat olvasátok
kedves bálylint.
ez a gumiprvédő ..ez tényleg te találtad ki és eddig nem is gondoltam volna.mÚÚhahahaha
brúhahaha

de nem baj azért ari vagy hog leirtad.. .

a nagy vizkerék meg nem melegben kell..mert egy motornak nem attól van melege hogy a 35 fokban a balcsira lyársz le a csajokhoz dumcsizni..hanme attól ha a sárban takonyban megközdeted.. még ha csak 10 fok si van de szakad az eső az sem segit.. a forrás nem feltétlen hűmérséklet függő sokkla inkább hely függő..mint mondta ma balcsi melllett a strandon...még 40 fokon sem forr fel a gép..vizpumpa kerék nélkül sem

az aradi racéva lkapcsolatban igazad van...
full pénzkidobás volt.. számomra 110%
dehát ez van...
azért ha a bakonyba lenne race ahol te motorozol azért csak elindulnál.. még ha a legbólyább is lennél..nem
szinte látom magam elött Viktort ahogy cefetül gépel, három oldal gázszektor beragadásrol ... gumikrol
akkor kűldjed szépen a 8500 ft-ot mert ugyan ezt irtam te..TE.. rendkivül okos megfigyelőőőő

és hogy olvasni sem tudsz azért még 8 ezer..
csok béjbi.. itt sűt a nap háromezerrel, remélem felétek is...
hallotam én már valakitöl olyat hogyha egy versenyen kivesznek A-nyomokat akkor ő el sem indul meg hasonlok... aztán meg hazament pityeregve,.... most akkor ebböl a csoda nagy vizpumpa csudaszarvas dologbol menyit higyjek el...
még mindég ezt nem is tudtad.. hát guis kell az sokkla jobb mint az acélporvédőr.. az acélporvédős az akkor jó ha a garagé asztalfioklyába ártolod..akkor véd eklően..ha már forog is..akor csakis gumi..
ha hamarabb kérdezel..megúszod 5ezerből..ig ez most 8500
jó reggelt
csak megjegyezném hogy a gumis szélü porvédős csapágy kb tizszer jobb a viz bejutás ellen mint az acél porvédős.....
mondjuk ezt mindentudoviktornak kéne tudni... nem lesz igy fociakadémia , aztán mehetsz a sarokba térdepelni a kukoricára...