az enyém mióta zsiráftól megjött a tunnying vizpumpa nagyon jet-esen működik.. ha kivezetném hátrafelé..a patakból befolyó vizet meg előről szinná be.. akkor úgy mennék fel a patakokon hogy a szila nem érén a gumit.. mert jetelék felfelé...
mert ez a nagy vizkerék..ez maga a megtestesült...forrásmentesség .
a plusz zsir az nem segitett.mert volt benne!
az hogy mindkét oldalt le van tömitve az m,ár jobban kell hogy segitsen
igy most hogy fbs ment bele..igy gyakorlatilag nincs hol bejusson viz belső oldalra sem.. az agélgyűrős elnemkopó kivitel meg sokáig fogja védeni a csapágyat az úly szimeringel..kivülről..persze az is benenyve zsiral fasztásan..
plusz koyo 6005 2rs ami azért csak csapágy...ha nem is skf..de ez szerintem még attól is jobb
csak vizpumpának hijják de mi azon dolgozunk bálinyoval hogy már viz se keljen a mociba tehát ventilátor lessz viz nélkül csak ha patakba fürdesz vele akkor lessz viz benne és akkor meg ugy mükszik mint a vizsugár hajto mű
tehát motorjet lessz a neve
Viktor már megint azon kaplak felvázolsz valamit mintha most találtad volna ki... ugye nem zavar hogy pár honapja irkáltam ezt hogy mit csináljál a kerék csapágynál...
ha mindkét oldalon a csapágynál kipattintod a porvédőt és a gyapágyat is fullra tömöd zsirral, az is még segit rajta pluszban..meg ha néha kiütöd és kensz bele fincsi zsirt azt is meghálálja...
ez jó
amikor épült veszprémbe mi csináltuk a rácsokat én azt javasoltam hogy bányába velük azt kész jön a szén megy a kaja nem jön nem megy, vizbetörés van mint a mesébe sziv fel begyem a sok vizet ha nem jöt össze igy jártak
Jozsef a facebukon fen volt egy részletes cikk rola már vagy három napja... valami 2 milliárdos üzletet akart a faszi lenyulni abbol fizette volna ki....amugy a csoka képét elnézve szerintem én ismertem a csokát, ha arra gondolok aki akkor ez a tag régen veszprémben lakott a komarov garázstelep felé, volt egy játék terme is...
de nem vagyok benne biztos.
amugy mi a pálya vizpumpa ügyben, mert akkor bevinném a kindert most vp-be anyukájához..
az nem is én vok..megent valaki bitorolja a nevemet....
főnök..főnök..
valaki köcsögöket irogat a nevemben
csak jelezném nem én voltam..és aljas rágalmazás az amit irt.. miközben a rnedszer hibátlanul működik..és minden tűz el van oltva...lyelentem mostmár a telyát is csak hidegen isszuk..álysz tí
balinyó tudja miről beszélek
pokoli torony természetessen cigok lakják 6millios villany számla tartozás eon elengedi nincs tartozás polgármesteri hivatal tavaly 54millio meg szavaz idén 58millió meg szavaz jobbik tiltakozott egyedül
én a börtönök felét bezáratnám..mert sok hely szabadulna fel ilynekor..ű
mert pl ezeknek a támadóknak meg a megbizóknak...3 hónapos gyorsitott eljárásban megadám a lehetőséget a 20dik emeletről a bámbi dzsámpinghoz.. persze kötél nélkül...
mondom sok hely szabadulna fel a börtönökben
ami milyat jöttem irni azt meg tosfifti elterelő plakátja miatt nem irom.
a 7en kerékcsapágy sccsere volt.,. de az volt a furcsa ..pedig üregi nyulat nem is láttam az útszán (bontós meg szali meg a többi r 88 halgató értei )
hogy kiütöm a kerékcsaapágyakat a helyükről és egy marák sáros lé folyt ki...
a csapág távtartó!mögül..mikor kiütötem akkor...
aztán jöttem rá...az mikor a nagyvizű patakban ott lubickoltunk..és volt vagy 10perc vagy több is moikor a hátsó kerés is épp hogy látszott de közbe a viz meg jött le mint a nályagara flásnál...szóval akkor ott az bemosta a csapágy és a távtartó kagát erősen...
csapágyak belső részén ..igaz mert tönkrement.. defull szörke zsir volt. a viz miatt...
szóval agyaltam hogy ezzel mit is lehetne kezdeni..mert egent bba a szuper patakba kellene menni..de azt meg meg kéne úszni hogy az úly kolyó cssapágyak rövidéletűek legyenek.. mit is kéne tenni...rályöttem...
a távtartónál belül..a cspabágy ahol felfekszik.. szépen szilikonnal bekentem.. hogy ott se tudjon bepréselődni a viz...mert hiába a pv szimering ha a tengejnél szlépen befolyik a a viz..és a belső részen meg beengedi magába..mert ott ugyanis nix semmi tömités
ez a gond csak akkor van ha ilyne helyen jár a paraszt..amúgyez igazi bajság az általános meneteknél...de ha vizbe nyakig áztatjuk a kereket...akkor biz ez is gond...
de már nem számit
sajna igen ez van
tegnapi hir tv-be is bemondták , veszprémi ügyvéd munkatárs a kolegáját aki szintén ügyvéd meg akarta öletni feldaradolni, elégetni, elásni a bakonyba ja és 300.000.000ft ajánlott a bérgyilkosnak kézpénzbe honnan a büdös picsábol van valakinek ennyi pénze
hát igen..
ez a baj hogy ez kell nekünk...
mert tegnap is az lineszpÍk ben az átévén ...mondta hogy ez az egész oktatás ami 3 éve reformálnak ez halott ügy kitalálnak dolgokat de pénzt nem adnak semmire viszont elvonnak..
oviba ugyan ez van.. nap mint nap látom.
nálunk is.
van 5000 efektív dolgozóra 7000 nagyon magas beosztásu kissé túlfizetettünk...
eddig..2 éve meg volt 6000efektiv dolgozó 3000másik...
oszt olyna fejetlen ség van mint atom...
mijavitjuk az autóinkat mert ... a műhelybe ezt nem tudják..nincs rá idejük meg drága.. és ha azt akarom hogy működjön akkor megcsináljuk...
most hallom a mszp ponlármester nem irta a láa a vezetöknek a jutalmakat. . mert mekkora weg köcsög..
e a közgyűlés meg nem váltja le a vezetőket akikzsideszesek..mert igaz hogy 1,5 akkor abevéátel mint tavaj de mégis deficitres a majstéri piac...(a hibák most sem véletlenek.. igy ne mtalál rá a gúgli )mer a gugli mindenki barátja de a figyelőknek meg kifejezeten a munkatársa...
a fészbuksznál nálunk már voltak igy is gondok.. mert valós dolgok ovatos leirása után voltak majdnem kipöckölések a cégtől..
ugyhogy olyan ovatosan fogalmazok ahog csak lehet..
valszeg ezt a niknevet is látják...(szia főnök ,de ez talán még nem gáz..ha igen szólj már legközelebb..thnx
mert ez a nagy vizkerék..ez maga a megtestesült...forrásmentesség .