ez amúgy jó leirás..de kissé finomkodó...
számos ...
megnehezitette...
35km.. nem tudunk megtenni ..mér?
hát nem egy zarándol féle rémmese mikor a hegy megeszi a nagy fehérlófaszú hercegeket. ...meg a benzint aztán a kicsalópontokon meg megiródik a nagy tálymer
pedig biztos ádit is érték olyna be6ások hogy aztán..ihaly...
este bontósékkla beszélt.. és náluk voltak történetek..nem kevés...
Tudja valaki, hogy vajon miért csinálják 3db lemezből a gyári HFtömítést, amit aztán összeszegecselnek. Szerintem logikusabb lenne, ha 1db lemez lenne, akkor legalább lemezek között tuti nem tudna átfújni...
220litert az zsir nem tom honnan számolta...
de az akkor 22 embernek hiánytott 10 liter...a 300on indulóból..
akkor az nem is lenne sok.. de nem 22 embenek hiányzott...hanem legalább 150nek...
és mint mondtam nem 1,5 liter!
a olajat azt csak ma matek miatt számoltam ki..polyénból...
de kb akkor is legalább fél és 1 köbméter benya meniységről van szó!
a 7 végére szervezni kel menetet.
mert nagyon jó úgy menni hogy nem szakad az eső ..de még sem porzik ...
jelentkezőket a mariskanéni kukac(valójában bélabácsi)pont hura várom
lyály
mennyit tudtok ingani fűrészeés közben . . .
mondanám hogy jó reggelt. ..de nem
inkább mindenki mennyen..és éllye meg jól ezt a szép napot...
szalalytós...ádi leirása tényleg kissé vérszegény volt.. de a tiéd meg még attól is szerényeb
azt azért elmondom...
igaz hogy a nyomok 100% javultak..de az a felugrós patakos 3m es szikla a még 2m magas sárfallal..az összesen öt..ádi nem tudom hogy emlékezett 3m re
szóval az a szakadék úgy hogy egyedül vagy se köteles ember sem senki...plusz még azt sem tudja senki hogy ott vagy...na úgy az izgalmas ám...
a versenyen elbaszásról CSAK a sikertelenek beszélnek...
mert azért lássuk be...aki célba ért az nem csak a dzsárvisz meg a fiatal véd az az jung véd
magyarok is beértek szép számmal... + nem magyarok is ..mert elég sok a nem magyar name ott a végelszámolásban...
az hogy lehetett csalni..hát sajnos ..sajnos ez még kicsit növelte a beértek hibapont nélküliek tárborát...de volt beérkező szép számmal...
szóval itt ezen a részen elbaszásról nem beszélünk..
az hogy a kannákból kiszedték a benzint..hát istenem...köllött a lovaskocsba....
az hogy frenszisznek hogy a retek faszba jött ki a 220 hiányzó liter azt nem vágom...mert kb 150 embernek tűnt el a benyája...és nem fejenként mázsél liter hanem kb 5-10!az azért gyn ge matekkel is közel 1 köbméter ron 95 illetve 2/3a 2t volt amit 2% bekeveréssel csinálnak a románok..(gyengébb matekosok kedvééer..az 1:50hez )szóval 666liter bekevert ebnyából közel12-14 liter drága szintetiksz 2t olaj...igaz bekeverve.. de ez ek qÚrwa ügyesek és lepárlással ki tudják nyerni belőle.. tehát 652liter bnya és 14 liter olaj +még 333liter tiszta benya tehát dúrván 986liter ron 95 és 14 liter rebszol részing 2t vagy mi...
mondom vigyázni kell a számokkal mert csalafinta dolgok
ami a szép hogy ha siriánál kimegy az ember tankolni.. akkor szinte racebenzintankoló point nélkül meg lehet csinálni.. persze ha az ember onnan megent nem jön haza tankolás után..mint a racén
ami hibát laááta ma za a szervezőknél az hogy mondták volna az eljén...mindenki vegyen visszább raszból..mert a hely úgy is megteszi helyette és pro egszpert hobbit nyomoknak megfelelően kell menni...
pro..akik befejezték A nyomot
ekszpert...ha elfáradt a profi nyomon akkro mennyen a b.. és úgy próbálja befejezni a nyomot....(magyarul kicsi csalók)...
hobbit. a tankoló pont előtt kel tankolniuk 5 litykó benzint és a második tankponton vége a racélyuknak...
na ezt ha elmondják akkor még mindég nem ez a vizhang a hobbitoktól akik az A nyomon akartak vagyánykodni....
biztos vagyok benne hogy ezzel a z irásommal megent sok sok lálykolóra tettem szert . .
délután felé beszéltem egy úly fórumfigylővel...és ö mondta hogy akkora készpéznek veszik olyanok ..akik sosem olvassák a fÓrumot...(..reggeli kv nélkül )hogy azért nincs mislen gumi sem meg kenda sem..meg za a mitasz egsztrém sem.. mert ..miattunk...
hát ez szerintem hülyeség.. ..
de talán mégis lehet benne valami
Akkor hát volt itt miden.
Volt sár,eső,fejetlen szervezés.
Tankolási pont .
Nagyon sajnálom a résztvevőket,hogy nem azt kapták a pénzükért,amit elvártak .
Az időjárásról nem tehetnek a szervezők,az oké,de régebben azt olvastam,hogy a környéken se szállás se semmi.
Erre komolyabban fel kellett volna készülniük.
lya és a z összes csontkollekciónk mondanám..úly kategóri a van 110kiló felett feleződik az idő mert két ember helyett csinálja aki már ekkora