Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Joreggelt
Mindenki alszik ¿
Indulás az Acsi versenyre puhanyo
Ott találkozun¡
ZsirTV

zsir nyilatkozik A feljáron
http://www.facebook.com/photo....
Bolliwoody akcio filmekben a TP- az a találkozási pont ... gondoltam megosztom veled ezt a mélyen szánto informáciot
Tenyleg jo,ismerem szemelyesen a mestert.
TP=tankolópontot akartam írni
Majd ha megjön jövő hét csinálok róla képet, milyen, meg berakás után is megmondom mi a szitu ha azt hiszed láttam már élőben autó HF tömítést, tévedsz

Meddig tartana ráírni a kannára, hogy 4T vagy 2T?
De még mindig nem ez lenne a jó megoldás szerintem...
Más versenyen hogy szedik össze azokat, akik nem jutnak el egy CH ponthoz?
Másik tipp, ha hosszabb távra megyünk, nálam mindig van olaj, ha kifogyok, tudjak keverni 4T től is.
Sok dolgot lehetett volna, utólag persze ez már senkin nem segít , de remélem mindenki tanul mindenből
ez kurva jó
tó jömités=jó tömités
déwed..ön sokszor téwed
amit én mondok tömitést azt 1mm től tizedenkéánt lehet variálni azt hiszem valami 3mm vastagsádig...
elküldöd az embernek faxon!ráirod hogy a dugó mérete mekkora...és a tsávó másnap reggel már a postáradaja és 3napra megkapod..a tó jömitést!
amit nem kell variállyá.. ha azt mondod neki...összenyoimódás utánlegyen 1,4mm akkor ő olyat csinál ami össeznyomás után 1,4mm vastag marad...a tűzgyűrű itt nem egy töm9ös valami hanem rápréselődik 100%ba na tömitőlemezre.. aminek a belseje fém és a két oldalán van az az anyag..ezek gyakorlatilag autókhoz csinálnak meg motorokhoz meg mindenhez...
ezt pl sima zsirral szokták összerakni a z autószerelők.. hogy le lehessen szedni meg tömitsen is megy akkro szépen oda kuszik ahova kel leszoritáskor...meg talán azért hog ne is églyen rá. de ezt csikusz talán joban tudja..de ha nem kened be semi vele is jó lesz...
ezt kifejezetten két sik felület közés van csinálva..!és ott fog tömiteni a tűzgyűrü ius meg a vizterd is..!
nem ég át mjd ha megent felllazuitod a hengerfejcsavarod akkor kell majd úlyat csinálni addig nem.

benzinokosság ricsinál volt..
képzeld kkan a mi bejön 234 es ..ki a lófazs tudja hogy az 2t vagy sem...mert pl vannak szines olajok..azok a jó.. de vannak olyan ok a mik nem szinezik be a benyát.. n a za szopatós..
ezért sem árt olyna olaj a mi a benyát beszinezi..mert mikor öntöd bele lehet látni hogy ez bekevert anyag vagy sem...
és az mikor ki vagy merülve mint az atom már szétszoptad magad az erdőbe és nem vágyol még pinára se ma csak arras hogy kijuss onna és már többször is adtak benyát a tankoló ponton meg kérdik hogy 2t vagy sem akkro elfogadod hogy olyant kapsz ajándékba!
mert mikor kifogy a bena ..az a 1,5 liter amit kapsz valami flakonba naz ajándék ott ..olyna mintha megent karácsony volna csak nem hullik a hó talán még a dzsingül benzt is hallod..
dzsingül benz... dzsungel ban... éllyá éllya hó..benzint kapni lyaly de csudi lyó
az amúgy meg az a jobb ha tudod hog ez tiszta..mert pl tihi is valami 4t ből kapta és fogta tett bele 0,5dl váltóolajat..!a váltójából..na pl neki nem lett baja a gépének!
mert a váltó félig retkes olaja nem a legjobb de nem engedi megdögleni a motort!
Ezzel kell versenyre menni..:)
http://youtu.be/tBgmOX51QEk
Erre is tudnék mondani működő megoldást, meg szerintem ők is tudnak, meg sok ember tudna mondani, a gáz, hogy nem úgy csinálták sok dolog valószínű nem lett átgondolva, ami elő szokott fordulni, s nem voltak rá felkészülve fejben
Arra nem merek/akarok gondolni, hogy szartak rá

Nem voltam ott, nem tudok tapasztaltam semmit
A kedvedért mellékeltem egy képet, amit nem tudtam összehúzni két sík lap között 50NM el se, én se értem miért, de nem ment, most is 1.4 mm-en van a tűzgyűrű. A klingelit 1.2 mm vastag.
Egyik oldalon szépen beleült, de a másik oldalon 0.2mm el kijjebb ál a tűzgyűrű, azon az oldalon, ahol feltéptem kicsit kívül.

A motor össze van pakolva, megyek is vele, kicsit bugyborékol, de nem vészes, majd ha megjön ez, amit csinált, akkor szétkapom és ellenőrzöm, meg cserélek tömítést és kiderül.
DEW!
Ez nem ilyen egyszerű!
Kint vagy a pusztába ki a faszom tudja mióta
Kicsit fáradtan,kicsit elveszve és lehet fázol is
Végre-végre jön a segítség
Benzin is van,juhéjjjjj.
Az szinte biztos hogy nem a te kannád,mert honnan a faszból is tudnák ki hol van
Benzin az benzin 2T persze az
Szegény ember aki gyalogol a kannával se tudja mit fogott meg,hisz csak egy rajtszám van felírva a kannára/Ennek ép utána lehetett volna járni/ és visz neked a vadonba tök szar időbe benyát!
Jujj de jó belerakom és már egy óra múlva vagy ki tudja otthon is azaz a szálláson vagyok! Így is lehet nézni a te sztoridat!
Ja és még lehet valamid fáj vagy csak ki vagy merülve és gondolkozni sem egyszerű már ekkor
Elviszik a kannádat,me ki tudja milyen titok van benne
Ember Mit kensz te kenőccsellllll?Felejtsd már el Bammeg dewed te még a biztostó tűt is biztosítanád
ludas lehet mindkét oldal konkrétan ebben a témában...
Ha viszek benzint saját kannában, amit bekavartam, akkor nem hagyom, hogy beleöntsék másét, amiről nem tudok semmit, s azt állítja "valaki" hogy az 2Tbe való kavart.
Az már nagyobb szopó, ha a saját kannámból kiöntik a kavartat, s beleöntenek a helyére simát, hogy "meglegyen" a mennyiség.

Ennek kivédésére, hogy még véletlenül se legyen, lakatolható kanna kell, a kulcs meg nálam...

Ismétlem, megint nem védeni akarok, erre nyilván a szervezőnek kéne figyelni elsősorban(de a motorosnak is), csak nézőpontokat írogatok.
Visszavezetve ok-okozati láncon, meg nyilván a szervező vezetői hiba van a fa gyökerén.
Részvétem annak akivel ilyen dugó besülés történt
dév
e za csávó ez a tempolmutszában lakik.. kell még ennél több hit...

klingelit?
ez a normális autóhengerfejtömités.. és mind tűzgyűrűs..de az úg belepréseli a tömitőanyagba mint a szart...
az úgy jó is két siklap közé!
fémeset egyszer csináltattam..szar volt!
az a jó amit ez csinál...olyan lemez ami fémbeől van annak a két oldalán van az az anyag...+a dugónál rátesz egy ilyen kis vékony lemezből egy kis práhyallitott kis tűzgyűrú nevü valamit.. ami ne tömör hanem kétoldalt ré va npréselődve az a a kis karika..ami amúgy vagy 2-3 tized vastag kis fémlemez..
ezt úgy nem tudom körülirni..de pont oln eza tömités mint egy autóhengerfeje..és jó is .. 100 100alék hibátlan...
nem szakad nem nyúlik iszonyat jól áll a helyén..az olyna 3-4e postával együtt.

amúgy mondanám hopgy ne kisérletezz..de ez hülyeség ..
az a rémeremiksz maga a kisérletezési halylamaid ne towábblya
ha ezt nem tuudád csinálni.. hülyére kéne motorozni magad.. ami amúgy meg fárasztó dolog...ugyhogy amig szerelsz addig sem lesz izomgörcsöd a combodba ega az alkarÓdba
arra gondolok, csinálhatnák 1db ból is és akkor nem kéne tömíteni a 3 lemez között...
1db lemez két oldala megkenve ezzel a tömítőanyaggal és úgy be.

Kíváncsi leszek erre amit a pasas csinál, ha össze tudom húzni a tűzgyűrűt, azaz belesüllyed a klingeritbe, akkor semmi baj, mert a víztér is tömítve lesz. Ha nem tudom, akkor majd a klingeritet a tűzgyűrűn kívül bekenem vékonyan hőálló tömítéssel és tömíteni fog a víztér is
Dewid azért csinálják 3 réteg acél lemezböl mert legjobban a fém a fémen tömit.... álltalában minden nagy nyomásu rendszer olyan
szerintem ez nem geciség egy német-töl vagy bárkitöl....

gondoljatok bele saját példán, ott a fasza szép new dugattyus hibátlan verdád, elutazol oda, jo sok lovéért benevezel, aztán besül mert a szervezők bele öntik a tiszta benzint.... hát nem szakadnák meg a röhögéstöl....de szerintem senki....
Köszi az infót neked is

Beszéltem vele, csak tűzgyűrűset tudnak csinálni klingeritből.
Legvékonyabb klingerit 1,2mm. Másnapra kész, 1-2eFt/db.

Állítása szerint a klingeritbe belesüllyed a tűzgyűrű, azaz berakható két sík lap közé is...ez gondolkodóba ejt, nekem az után gyártott szettben is hasonló volt, de csak 1.4mm ig tudtam összehúzni a tűzgyűrűt, s már simán 50NM közelében jártam a 25NM helyett. Igaz ott a klingeritben volt acél lemez is.

Elküldöm neki, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, jobban tetszik a tűzgyűrűs kivitel, mint a gyári, ami 3 lemez befuttatva...
ember ott a benzin volt a leg kisebb kár
a morális kár amit szenvedet 180 versenyzö
sok blok ami olaj nélkül ment s szét ment....
ez nem vicc.
ennek lehet lesznek jogi következményei is ki tudja
németek magyon gecik tudnak lenni.
hát az én ismerőseim közül.. mindenki hiányolta a benyát.. szali robúr nem...de pl krisztihányéknak csak kettőlyüknek 30litykó hiányzott...
de nem gáz..
akinek nincs benyálya mennyen oszt vegyen..
ha meg nincs péze rá... ne járjon ócsÓ racékra