Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estét
sajnos sokáig lehetne sorolni... sokat beszéltünk is róla,utólag mindenki másképp csinálná,DE SZERINTEM csak le kellett volna másolni egy Dévai versenyt és talán nem lett volna ennyi embernek negatív véleménye...
arról nem is beszélve,h nem csak magyarországon,hanem europában megy majd a verseny rossz híre,legalábbis én úgy gondolom... a szerb srácok is vasárnap nem akartak odaállni, 12ből 3 ha indult... szerencsétlenek azt se tudták h saját benzint kell kannákba rakva leadni...
bocs!javítom! elég sokan ott fordultak le a heygről... legalább 7 magyar volt már a traktor után mikor én odaértem... engem követett a zerge vontatva Zolit magával... aztán a szerbek,meg vmelyik husqvarnás srác stb...

egyébként nekem a 9,5es tankkal elmentem volna a tankolópontig,de valószínű h bele kellett volna önteni a 2L tartalék bengát... és a tarcsi benzinnek lehet köszönni azt h le tudtunk jönni, 2x engedtünk le tőlem ismerősöknek,akik bevontatták egymást...
1et értek wazzz.
de az is igazság ha én megirnám a beszámolom örök harag lenne a Heca -team részéről. mert ami ott volt az embert motort alázod dolog.

ott benzint, pénzt és én ugy látom utolag sokaknak a verseny be irtakozási dijjat is vissza kellet volna adni. 310 emberböl a második nap hazament 160 s nem a sár miatt... ! szóval a szervezés nagyon szar volt.

votl olyan feljáró ahol nem volt 1 segitő s nem volt hova menniük a B-s versenyzőknek csak a tilos behajtani szalagon keresztül a ki tudja hova mert nem volt esélyük felmenni a B-s nyomon ami A+ volt.

szoval a szervező ha korrekt vissza kellet volna adja a pénzt s az eltünt közel 220 liter benzint is. s a be sült motorokrol meg a 150 emberröl aki kint maradt az erdőben nem is beszélek. !
gecsa. ne álltalánosíts már .

az ádi beszámoló elég vérszegényre sikeredett.
jah igy van, bontos, én, biztos.
csak én az árok közepén szoptam a benyát teljesen, beragadtam
Zsir
HECA-n a visszafordító fákon
http://www.facebook.com/photo....

úgy szájra esik hogy sarat zsiros csokis sarat eszik érdemes megnézni
durva nagyon. !
ezek szerint mindenki annál a bizonyos feljárónál hagyta abba és a traktoros öreg felé jött ki az útra...szegény vajon hogy jött ki?
a Jarvisnak nincs rekluse... full gyári berggel megy...zsírtv-nek is lenyilatkozta...
JAJ! a 6-ik nem én
Yes!
2. és 6 ik én!
Tanítom a shercot repülni, még szédül de már kezdi megszokni!
itt is....pólós idő,végre nem kell kabát
mizu ? itt most végre szép idő van
én meg téged
Neeeem ,a 2. kepen bontos billy van+sherco.

DE a foceleb zarandolt nem latom
tévedtem?
én innen senkit nem ismerek személyesen
csak a GDanit,de azóta ő is lelépett innen
na meg Zsu-t
az én uram szerint asszonyfüggő
velem jól járt,én soha nem mondtam neki hogy nem mehet motorozni,de ismerek olyat akinek aszondja a mama otthon,ha elmész motorozni,3 hétig no szex
gondolom innen a gasgasból valami celebek
Jó napot! Mi van itt, kvízjáték?
Na végre!
Napi találós kérdés!
Kik vannak a fotókon?
The last action hero!
Viktor,viktor,meg a viktor