Természetesen jó volt , még a kávé is amit most kortyolgatok! Amúgy én pont sz..rok rá hogy hányadik lettem volna. Én a haverok és az egész verseny ideje alatt eltöltött időt és sztorikat imádom. már alig várom a Dévai bulit!
Villi csak arra tudok gondolni , akiröl irsz valami csokos lehetett, vagy szarul volt össze szervezve az ellenőrzés, több tippem nincs, nem voltam ott...
csikusz..mindég bevágod ide az csapatod élménybeszámolólyát a versenyekről...
erről még nem irta beszámolót
mondjad hogy irjanak mert olvasnánk
szinesítené kis társaságunkat
Vagyis ha "A"-ban indultál és csak a B nyomon mentél végig akkor és be is fejezted akkor is megkaptad azt a mért időt amit a B nyomon mentél és nem az A-n és nem volt bünti!
És az hogy lehet hogy volt aki az "A" ba indult , egyetlen 1 "A" nyomra nem ment ki, a "B" nyomon ment , és még is volt mért ideje ráadásul az az idő amit a "B"-n ment pedig neki az "A"-n kellett volna ! Akkor most hogy is van ez?
Ha valaki tudja a logikát is a Fer-séget írja le!
pontossan..amiért én is igy jártam..előttem kb 10 percel már nem engedtek amoda senkit..
pedig ha kemény vok simán továbbmehettem volna..mert végül is megtakolták..és csak meni kellett volna...
de ne mvolta mkeméyn.. hanem puha..pedig ha bár mikor rámjön a sötét azokról a részekről kijutok a hegy szélére kb 30 perc alatt...
de akkor ott valahogy nem ez volt fejembe...
Nekem a legnagyobb szív fájdalmam az volt ,hogy nem tudtak olyan rajtszámot adni amin ott lenne a chip,és amíg vártunk! A kis csaj nem engedte meg hogy beöltözzünk és vissza jöjjünk a chippért. Szóval el lett baszva már az eleje!
Prologon nem tudtunk indulni/pedig lett volna szép kis kép a sárban/
Másnak értelem szerűen utolsók közt mentünk és onnan igen nehezen tudtunk felfele vergődni.
Nem tudtunk elérni mi sem a tankoló pontig. Úgy voltam vele rengetegen nem jutottak el,semmi gond gondoltam magamban mert az előző cp-n elég sok embert befogva eléggé jöttem felfele és úgy voltam vele biztos írják a beérkezéseket a cp-ba. De mint kiderült basztak az időt mérni vagy a beérkezést nézni az ellenőrző pontokon. ÍGY vasárnap is az utolsó 5közt indítottak mert az volt a RAJTSZÁMUNK! Röviden és vissza fogottan enyi!
lya+
emlékszem erre is ..a sisakba..hány..torgatósra.. .
kishilyán a látványtol akkor majdnem én is elhánytam magam
én sem vagyok egy eszétikai tanusitvény..de az akkor kishillyán kicsapta a biztositékot a gyomromnál..pedig láttma már ezt azt...amitől sokan hány-torhognának ..de az akkor ..te voltál a csúcsom
viszont jo kis motorozás lehetett...
nagyon ritkán szoktam inni de jó sok tejjel és jó sok cukorral
csikusz..mindég bevágod ide az csapatod élménybeszámolólyát a versenyekről...
erről még nem irta beszámolót
mondjad hogy irjanak mert olvasnánk
szinesítené kis társaságunkat
Ha valaki tudja a logikát is a Fer-séget írja le!
http://youtu.be/bbYKnQ2CQpk
Lehet ezért nem tesznek ki eredmény listát a B ről?
pedig ha kemény vok simán továbbmehettem volna..mert végül is megtakolták..és csak meni kellett volna...
de ne mvolta mkeméyn.. hanem puha..pedig ha bár mikor rámjön a sötét azokról a részekről kijutok a hegy szélére kb 30 perc alatt...
de akkor ott valahogy nem ez volt fejembe...
Első videó végén Viktor és Feri is látható.
http://www.youtube.com/user/ar...
Prologon nem tudtunk indulni/pedig lett volna szép kis kép a sárban/
Másnak értelem szerűen utolsók közt mentünk és onnan igen nehezen tudtunk felfele vergődni.
Nem tudtunk elérni mi sem a tankoló pontig. Úgy voltam vele rengetegen nem jutottak el,semmi gond gondoltam magamban mert az előző cp-n elég sok embert befogva eléggé jöttem felfele és úgy voltam vele biztos írják a beérkezéseket a cp-ba. De mint kiderült basztak az időt mérni vagy a beérkezést nézni az ellenőrző pontokon. ÍGY vasárnap is az utolsó 5közt indítottak mert az volt a RAJTSZÁMUNK! Röviden és vissza fogottan enyi!
lya+
emlékszem erre is ..a sisakba..hány..torgatósra.. .
kishilyán a látványtol akkor majdnem én is elhánytam magam
én sem vagyok egy eszétikai tanusitvény..de az akkor kishillyán kicsapta a biztositékot a gyomromnál..pedig láttma már ezt azt...amitől sokan hány-torhognának ..de az akkor ..te voltál a csúcsom
neked lett igazad.. ..de akkor is
hánytorgatós vagy..mert ezt az óra alá dörgölted. .