Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked élmények?
Ne foglalkozz senkivel volt egy rossz napod és ennyi.
Nem működő gázzal más is esett kelt volna
bizonyitani.... ..kinek és mit
sajnos vik beleesett a kellemesen elmotorozgatás csapdályába...
racerkodás helyett
Ne legyetek már ilyen gonoszok! Csak a szépre emlékezzünk! Bár kinek mi a szép? Csak nézőpont kérdése igaz!
Nagyon szívesen! Ott már egy ideje nem igazán tudtam élvezni a motorozást... Inkább segítettem egy srácnak kimenekülni az erdőből, akinek kuplung problémái voltak...
Jó estét!
marha
elmesélem akép igaz valós történetét mielőtt bár ki bár mit belemagyarázna..
üregi nyulat láttam az utcán....furcsa...
aztán átszaladt a pályán..és bebúlyt egy jukba a gumik tövében.. épp hónaljig túrok bele.. seggem a fény felé forditva.. ..mert közbe nmeg fotoszintetizálok is.. amig a sár el nem takarta az utolsó tiszta foltot is a gatyámon
de végül is a nyulat nem tudtam kiugrasztani a lukjából...viszont ....
történet folytatásra vár ...mert elakadtam a nagy iszapban ezzel is
Jó estét !
Olvasom vissza az oldalakat...kurvajók voltatok a versenyen,igazi saras nagy szopás lehetett szalajtós meg a legjobb magyar volt az első napon?....férfi vagy igazi tökös bizonyítottál itt nincs miről beszélni.
zsír Te meg a fene a nagy szád de jó videókat csináltál,azért végigmentél a prológon egye fene....ügyes is vagy
Vik meg szegény valahogy beleesett a bizonyítás csapdájába,sajnálom pedig úgy készült
Nem tudom mi lett P Ádámmal?..nem úgy volt hogy megy a Gyuszó is?..tudtok valamit?
Még egyszer köszönöm a segítségedet!
Ez a kép pedig bizonyíték arra, hogy mi hátráltatta Zarit szombaton!
Hát az, hogy a varacskos disznók sorban álltak nála dagonyázási tippekért, hempergési tanácsokért és autogrammokért az erdőben...
Ezen a képen Goldentút éppen büszkén meséli, hogy ezentúl minden pénteken fog csinálni magának sárból szeplőket...
Ja, és nem elhanyagolható, hogy Szalira, aki a háttérben van, valóban mennyire passzol a néma gyilkos jelző!
Gecsa!Hol vagy?
Na mond csak mi volt?
Tudtátok teljesíteni a távot?
A Debreceni egység hol végzett?
ne csak olvass..mesélj is.. mik voltak a sztorik
köszi gecsa! ez tényleg én. de király. jó volt ott esni! élveztem. neked hogy ment? szombat vasárnap? mesélj.
kérdés...
a képek láttán...
aranyfogút goldentútot miről neveztétek el
zsirtévén szétröhögtem a maradék agyamat is...
a második vidinél az sem lett volna meglázóbb a haverednek ha odamész ...oszt fentről lepisálod

az az ember ugat be az uly helyek útlyán vididnél aki a legbólyább volt a heka prológon
hát nagyon hátraterheled.. ha nem elkapar hanem egykerekezik
hát ot nagyon megdolgoztál.. ahol levi sitty sutty felsuhhant

az első foton látható az a disznó aki a legtöbbet túrhatta a sarat
mert amúgy addig nem is engedék el a mezőnyt amig ki nem jött az utolsó is..kévéve nekem..mert én maga volt am a produkciLYÓ

a másik két kép ..szali..és a sx 300as bogár positionban
cska bogár 33dik lett sárosnagydisznó meg 78 . .
pár kép rólatok meg a golden-tooth-rol
Pár kép ZsirTV
Sziasztok!
rég nem jártam itt gondoltam a jó kis hétvégi porolás után megnézem milyen sztorik vannak. úgy látom vannak! Jók a képek 1kép zarándol 2-3 kép szalajtós! ZSÍRfotók
Az első képen a viktor van!
de jó képek vannaka neten am... ezeken csak úgy megakadt a szemem
A srácok levágták az utat,mert annyira siettek az akciós tejér a boltba!
Na meg ott a reklus,ami nagyba megkonyiti egy verseny folyamatát, főleg mikor el vagy fáradva és mászol fölfele ..na de érzi is rendesen a paripát