Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szegasztok

Hát fiuk gratula és minden tisztelet mindenkinek aki ment-indult a versenyen

GRATULÁLOK
néztem azt a daciás vidit, komolyan csinálja Jarvis... egészen pici okos gázokkal manipulál mesteri dinamikával....

nem hiába ő a legjobb extrémben...
ennél a kis kijárónál csak azért időztem,mert a sok bólya bebicskázott,meg tolongtak...atán a bokros részre becéloztam magam és fellőttem a gépet,meg magam is...persze a fák miatt,meg a rózsatüske miatt nehezen tudtuk átcibálni a gépet,de haver feljött kitoltuk,aztán jött Sanyi haver is,akinek addigra kiolvadt az olajbeöntő csavar és nyomta az olajat a 450exc
inne tovább az a kibaszott oldalazó volt gacire szar,mert semmi nem fogott abban a takony fűben...persze az én kopott fos dunlopom miért is fogott volna,,,de se a riga se semmi... de mentünk tova...
z467 nekem van de nem elado... cserébe meg pláne nem kéne olyan vénasszonyos verda....
amúgy hihetetlen de zsír képes volt uszitani azt a szerény Jarvist.egyre jobban elkezdte a műsort és a végén még arra is rávette zsír ,hogy szökeljen fel az esőben egy vizes csúszós dácsiára hejből. többszöri probálkozásra sikerült is neki de nem lehetett könnyű, majdnem le esett.
Frenszisz kérj már meg valakit (mondjuk Dévid :) hogy szerkessze össze ezt a sok videot egy vidivé... tök fasza lenne...

Zsiiiir TELEVIZIOOOOOOO
na igen! a Birch, Bolton Jarvis nem volt semmi! de jó volt látni őket,meg beszélni egyesekkel!
vissazolvasok,ki mit hazudik,mert biztos lesz vmi,aztán vmikor jön valami kis sztori... sáros sztori,sok hisztivel...
videó vagy 5van szal majd az is lesz vmikor...
ez jo volt... szakadtam Otto-n
Egészségedre! Ha kicsit lassan is,de oda ért!
köszi zsír! jól esett ott a biztatás. ez a zsír tv ez kint valami kibaszott nagy duma volt. mindenhol azt lehetett hallani ,hogy zsír TV . amúgy érdekes ,hogy Jarvist nem is kamerázták úgy mint máshol szokták tv stábok. itt meg kizárólag ZsTV nek niylatkozott! szerintem bekerültél a köztudatba mint haditudósító.
Itt Pedig a második check point tankolás első mágiár beérkezője
Szali alias a gyor kordés !
http://www.youtube.com/channel...
VIlli és Otto kérésére készült interjú

http://youtu.be/S2s8l609hO8
Jimmy!
Köszönöm szépen a cuccot kézben van
Imádom,ha olyanba szólnak bele ami nem feltétlen úgy van mint te gondolod!
1: Talán 1,36 nál mondom is hogy az a szar nem kapcsol ki!
2: Meg is lehet vágni a vidit és kivenni belőle a sétálós részt!
3: Nem kamerázni készültem,hanem indulni,bár sajnos lemaradtunk........
Haló mindenki!
Kéne 1db 300 2t ktm vagy gasgas 2007-től
adnék érte egy 525 sx exc-re alakított csodát 2004-es meg pénzt is ha kell
Köszi.
A net a barátom de drága barát meg hátha valaki nem rakta fel csak van neki
Hali!
Én köszönöm a pontos leírás
Mindenkire rá ismertem!
félreértettél.
a pajtijaid jófejek! csak kicsit sokat morogtak a gép miatt. de ez érthető volt. az 525 sx -exc srácnak külön köszönet az életmentő csokikért! kurvasokan mostak az első nap és én senkit sem ismertem emiatt is ugattam mert mindenki elment a picsába egy köszi nélkül. másnapra körvonalazódott az hogy ki kicsoda. és a barátaidtól nem kértem pénzt a végén még amit adni akart az egyik srác uj( 500 sixadys akropovicssal )sem fogadtam el. sőt a kis havernak direkt mondtam is ,hogy mossa le a csokikért cserébe. a nagydarab maci haver volt kicsit morcos néha a sár miatt. na ezzel befejeztem a fingfűrészelést. üdvözlöm őket és köszi a megértést.
Köszi az infót
Élményekben gazdagodott mindenki, s ez az igazi lényeg

Veled mi lett? Beragadtál oda, ahol blokk aljáig úszik a motor a sárban?
Na átolvastam mindent ráment 2 órám, Viktor te aztán tudsz írni Most már képben vagyok.

Tanácsnak csak annyi, hogy "pénz dolgot" meg mást is beszéljétek le előre, s akkor nem lesz belőle utólag gond
jó ebédhez szól a csengő
szali nem fog mondani hánytorgatni nektek semmit ..soha...ő meg a néma killer..
hánytorgatni csak nekem szokott, mert tudja anélkül nem lenne jó az élet
igen gyilkos dolog az hogy nem csinál semmit..csk megy ..megállás nélkül hiba nélkül.. kicsit ha lasssan is ..de megy ...nix hiba...
járvisz egy állat...
és lassú bemutatókban sem olyan ügyetlen. ...
járvisz a szálylent killer.. találó név nem mondom..
mert aki itt 3.11et megy .az beteg állat...jó mondjuk könnyű neki mert nem volt rossz nyom előte

tele vagytok félreolvasással..
ezt a topokot olvassátok..(szarfűrészelés 2 rész)

a szállás nem lett nekünk lefoglalva....
mi utólag kérdezősködtünk és beszéltünk velük...mind heverod havarom..de dani meg kertészgézu 5cse a pityu akivel nagyon össze vagyunk érve...
na velük let pléntek reggel beszélve és mondták hogy gyertek nyugodtan van hely...
pézt kérdeztem mondták nem lesz gáz ha sokan vagyunk.. mondom mnennyi.. hát nem tudta.. de mondt a don vörri ..
amúgy dani intézett nekem mindent
uyghogy neki amúgy si lea kalappal és lehet ezt a 0,5re éerést is elrendezi-te
csak nem szólt hog skacok gyertek..de +one északa az majd rályaugrik a 2re +ba...
na it volt egy 0,5re értés...nekem még mondta ia hogy nagyon nyugodjak meg nem lesz gáz ne kocsizzak..

ezzel le is volt tudva..
két északa za normális is...még akkor is hogy a 2dikat nem töltöttem ott.
én csak az előző északát nem értette d e mostmár tudom..
rám esett és kész...
nincs is baj..z45678
de gondolom nektek sem furcsa hogy az egy mosás helyett 3napra kell kifizetni..mert hát 3 napra volt ott...ugye.. mér i kén e kevesebbre.. mert az hog nem mostátok le.. hát ez van...
érted?-É
nix hiba.. csak tudjuk már hogy akkor mit fizetünk ki és már megy is a lóvé a számlára
mert szali is... elfelejtett szolni... aki egyszer mos az 3 napra mos

na szardobálásból ennyi...
mosásról
szállásról
pézröl haverek közt nem eshet tsorba
Csá Déwo

hát öreg Chris a második nap felcsvart egy drót kötelet a motorja hátsó kerekére, de úgy hogy a villa kaput.
Imike barátom oda adta motorját s Vhris vezetésével olyan tempot mentek sárban ketten, hogy haverja nem birt mögötük menni utánuk.
Imike mondta ultra brutál tempot mentek ketten. S imike nem rossz sárban.
Birch lényegében kikényszerült állni mert motorja megdöglött, nagyon korrekt emberek ezek Jarvis, Birch be álltak a prologon segiteni, komolyan mondom csoda emberek.

Jarvissal és Chrirsel le van beszélve ha hivom öket jönnek ide motorozni, de Angliába is mondta ha akaro menni bármikor mehetek.

D elmondom, hiába gyorsabb bárki tempoban fiatal vagy öreg, Jarvis a lassu gyilkos (Silent kIllernek ) hivják, hosszu tvon mindekit megesz.
Aki gyorsan megy az behibázik.