Amúgy valakinek nincs véletlen elfekvőben 1 ktm hátsó fékpedál
Mer ha van elhozhatná nekem Dunaföldvárig onnan én már továbbítom magamnak
Pézt is adnék érte!
Tegnapi motorolás felét hátsó fék nélkül kellett megcsinálni oszt nem esett olyan jól havas sárba menni így
Hali!
Most nem találok képet róla de az 5lityis kannát így vittük és nem tört le semmit nem a sárvédőre pókozod fel hanem a villa nyakra a hátizsák pátjaival átűzve ezért nem a sárvédő tartja a súlyt hanem maga a villa nyak!
Du ju nó vat áj mín?
ez a HAARP dolog rendesen tul van misztifikálva.... olyan igazi beteges összeeskűvés elméletes dolog...
mi értelme lenne annak hogy országok szétbasszák az időjárást, és ha már tudnák irányitani, mint azt oly sokan állitják, akkor miért nem akadályozzák inkább meg a saját Sandy és egyébb nevű hurrikánjaik, tornádoik stb kialakulását pusztitását...
a lényeg hogy sokan hisznek ebben a zőldségben és mellete faszán lehet a zavarosban keverni...
csak éppen mindenki elfelejt logikusan gondolkozni....
szali na milyen az új motor? fasza ? sikerült hazaérnetek ?
jó reggelt ! mi anáthás kutyaszar lesz ezzel az időjárással..még szerencse hogy tegnap gurulgattam ovatosba egy két kört ...jót tett az idegeimnek.... az lesz iten majd a baj ,hogy egyből kánikula lesz és akkor meg azért nem kell majd motorozni ...
dem zsóti..
azt elfelejted mon-dani hogy mikor eghsztérmben toljátok ..egy telitankal.. a hosi az 58kmt tud elmenni...
legalább is nálunk ennyit szokott..+0,5 liter mert a múltkor is kofogyott neki és nem volt csak középsár...
(középsár a magyar egsztrémendúró kéziszótárból= a kis sár és a nagy sár közöt lévő sárfalyta..amit a zarándi hegyekben már sokan jó nagy szopásnak hivnak )
na most ez nincs...
szóval ha nagyon kopmyolra veszük a témát akkor a 34km az jó tankolásnak
és oda gecsa vigyél be nyugodtan 8-9litet..akkor viszont nem is kell vinni pillében semmit!
szali köszönjök a beszámolót.. nagyon értékes volt. .
és köszönjük a malyi felferitést is.. mikor jön már a délutányi beszámoló .
itt nálunk akkor a belvizek vannak hogy ...full.. és még ha jön két komolyabb eső ..ahog mondjék is ..h-k-sz(nem a katonai hanme a hétfpő kedd szerdai )napra..akkor lehet számomra vége is a hekának.. mert akor szombat reggelig nem mehetek sehova..de lehet hogy még tovább is .. de ez még a lyövő zenélye
teljesen jó,csak félteném a sárvédőt...betapad sárral,meg még "ez2 nyomja is lefelé. és ha letörik,akkor nem lesz jó,mert felszórja az összes sárt...de ki lesz ez találva! köszi
amit te csinálsz ahhoz nem is kell sok benya...én nem tudok lassan menni,vagyis azt nem tudom művelni amit te gyakorolsz,mi itt csak megyünk megyünk fel-le tempo, ilyemsik...hardba csak alig alig megyünk,ahol csak poroszkálni kéne és ezért zabál a gép...meg hát ha mászóka van akkor a gázt le kell zárni! "ha van gáz, nix hiszti"
gecsa, nekem a pille palack tökéletesen bevált.... igaz hogy ki tud dörzsölődni, vagy inkább eldőléskor szokott kilyukadni... ez benne van a pakliban ezért minél hamarabb be kell önteni a tankba...
üresen rátaposol és mehet be a hátiba tartaléknak...
a másnapon (60 km )lesz egy hely ahol kihullik a mezőny maradékának fele. nem árulták el miaz és hol. meglepetés lesz a és b egyránt kap belőlle. tán váratlanul fogjuk meglátni amikor már késő nagy gázt adni. visszamenni meg lehetetlen.
na hazaértünk bontós bili vel aradról. kimentünk jarviséket meglesni! nem semmi volt , bár jarvist nem láttuk ,de másokat igen. megérte! bent a belvárosban építettek daciakbol meg fákbol pályát. találkoztunk a trackmanagerrekkel is és beszéltünk. a banzin miatt énis aggódok. 38 km nél lesz az első. nekem kibir 34 et kb. majd megoldom. bejártuk giorocon a prologot gumicsizmában. tavak állnak apályán! érdekes lesz! 5-6 ember rajtol egyszerre és kronográffal mérik az időt tizedre! lesz harc. mert van olyan akadáj amin igazábol egy nyomon lehet menni az jár jól aki hamar odaér. hahahahha lesz egymásra motorhajigálás szerintem. pláne a siratófalon ahol keresztbe van eg fatörzs a felénél. és ferde tükörsár jó meredek. nyihahahaha van ahol derékig érő vizesárok van a gumifal előtt pl.
a 100 és 60 km es napokon minden feljárónál lesz csekpont! és a cumi az hogy a feljáró közvetlen tetején lesz az ember és be lesz szalagokkal szükitve a nyom tehát kizárt hogy lehessen csalni. aki kikerüli 60 perc vagy lezavarják. a várnál lesz tankolás és aki nem ér du 3 ig oda azt nem engedik tovább onnan és viszaküldik betonon siria majd gioroc a depóba . este 8 ig ottani idő szerint lehet motorozni vagyis akkor zárják az órát.
gecsa benzin elég lesz neked ha exc d van simán ne parázz! max 1 litert vigyél ha nagyon nagy sár lesz. ja baszott nagy sár van és most is szakad az eső! áll a viz agyig van kulázva minden. ma valaki magyar volt sunnyogni giorocnál a konyak panzióban. egy uj fekete tdi wv transporterrel egy zöld malaclopó futóval. motoroztak a nyomokon. mig a hecások aradon voltak a városban. egy része.
ja és saját benzint visznek majd be autókkal a benzinponthoz. gondolom saját kannába ki amennyit szeretne belerakja és beviszik . mint régebbben déván is. 2 pont lesz azt hiszem 38 és 70 km nél kb. nekem az 12-12 lityi. olyan kanna meg nincs is.
akik sátorozni akarnak azok a bányában tudnak nomádkodni. jól néz ki! és apró kavicsos részek is vannak de elég sok a kóbor kutya és ráadásul támadnak! aki a konyak panzióban lakik az szopni fog! minden este egész estés buli és diszkó lesz! ott alvás nem lesz egy perc sem! kicsi helyen koncentrálódik minden. szerintem káosz lesz most ahogy elnéztem. legjobban az jár aki lakóbusszal megy. vagy másik közeli szállón lakik van az út mellet 10 km es körzetben 3 hotel is. de elég sok kamionos állt most is szóval necces. konyak az durva lesz ott nem lehet pihenni majd semennyit. a legnagyobb problémát asártengerek jelentik majd szerintem. csizmát hozzon mindenki amiben napközben járkál. egyebet nem tudok.
szerdáig mondja a rengeteg esőt és nonstop esik most is. hó már nincsen!
Ha 3 óra alatt beránt a motorod egy tankot, akkor ott valami nagyon nem jó. Nekünk 5-6 órát elmegy egy tankal szopóba. Nem csak az én motorom, hanem a társaságon belül mindenkié. 8-10 motor.
Köszi!
Mer ha van elhozhatná nekem Dunaföldvárig onnan én már továbbítom magamnak
Pézt is adnék érte!
Tegnapi motorolás felét hátsó fék nélkül kellett megcsinálni oszt nem esett olyan jól havas sárba menni így
Most nem találok képet róla de az 5lityis kannát így vittük és nem tört le semmit nem a sárvédőre pókozod fel hanem a villa nyakra a hátizsák pátjaival átűzve ezért nem a sárvédő tartja a súlyt hanem maga a villa nyak!
Du ju nó vat áj mín?
mi értelme lenne annak hogy országok szétbasszák az időjárást, és ha már tudnák irányitani, mint azt oly sokan állitják, akkor miért nem akadályozzák inkább meg a saját Sandy és egyébb nevű hurrikánjaik, tornádoik stb kialakulását pusztitását...
a lényeg hogy sokan hisznek ebben a zőldségben és mellete faszán lehet a zavarosban keverni...
csak éppen mindenki elfelejt logikusan gondolkozni....
jó reggelt !
viszont a HAARP az jól működik....
azt elfelejted mon-dani hogy mikor eghsztérmben toljátok ..egy telitankal.. a hosi az 58kmt tud elmenni...
legalább is nálunk ennyit szokott..+0,5 liter mert a múltkor is kofogyott neki és nem volt csak középsár...
(középsár a magyar egsztrémendúró kéziszótárból= a kis sár és a nagy sár közöt lévő sárfalyta..amit a zarándi hegyekben már sokan jó nagy szopásnak hivnak
na most ez nincs...
szóval ha nagyon kopmyolra veszük a témát akkor a 34km az jó tankolásnak
és oda gecsa vigyél be nyugodtan 8-9litet..akkor viszont nem is kell vinni pillében semmit!
szali köszönjök a beszámolót.. nagyon értékes volt.
és köszönjük a malyi felferitést is.. mikor jön már a délutányi beszámoló
itt nálunk akkor a belvizek vannak hogy ...full.. és még ha jön két komolyabb eső ..ahog mondjék is ..h-k-sz(nem a katonai hanme a hétfpő kedd szerdai
szali! ez jól jött amit megoszottál! pl nem gondoltam h saját bengát kell kivitetni!
üresen rátaposol és mehet be a hátiba tartaléknak...
a 100 és 60 km es napokon minden feljárónál lesz csekpont! és a cumi az hogy a feljáró közvetlen tetején lesz az ember és be lesz szalagokkal szükitve a nyom tehát kizárt hogy lehessen csalni. aki kikerüli 60 perc vagy lezavarják. a várnál lesz tankolás és aki nem ér du 3 ig oda azt nem engedik tovább onnan és viszaküldik betonon siria majd gioroc a depóba . este 8 ig ottani idő szerint lehet motorozni vagyis akkor zárják az órát.
gecsa benzin elég lesz neked ha exc d van simán ne parázz! max 1 litert vigyél ha nagyon nagy sár lesz. ja baszott nagy sár van és most is szakad az eső! áll a viz agyig van kulázva minden. ma valaki magyar volt sunnyogni giorocnál a konyak panzióban. egy uj fekete tdi wv transporterrel egy zöld malaclopó futóval. motoroztak a nyomokon. mig a hecások aradon voltak a városban. egy része.
ja és saját benzint visznek majd be autókkal a benzinponthoz. gondolom saját kannába ki amennyit szeretne belerakja és beviszik . mint régebbben déván is. 2 pont lesz azt hiszem 38 és 70 km nél kb. nekem az 12-12 lityi. olyan kanna meg nincs is.
akik sátorozni akarnak azok a bányában tudnak nomádkodni. jól néz ki! és apró kavicsos részek is vannak de elég sok a kóbor kutya és ráadásul támadnak! aki a konyak panzióban lakik az szopni fog! minden este egész estés buli és diszkó lesz! ott alvás nem lesz egy perc sem! kicsi helyen koncentrálódik minden. szerintem káosz lesz most ahogy elnéztem. legjobban az jár aki lakóbusszal megy. vagy másik közeli szállón lakik van az út mellet 10 km es körzetben 3 hotel is. de elég sok kamionos állt most is szóval necces. konyak az durva lesz ott nem lehet pihenni majd semennyit. a legnagyobb problémát asártengerek jelentik majd szerintem. csizmát hozzon mindenki amiben napközben járkál. egyebet nem tudok.
szerdáig mondja a rengeteg esőt és nonstop esik most is. hó már nincsen!