Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őrültek de azért jó

Ha tempóval hóbuckát fog az út szélén, vajon ráfut és megfogja, vagy bukfenc be a fák közé?
jaja az.

http://www.tapadas.hu/kosarba/...

gumakerben vettem. én 6 db ot kértem 5 db 120/90 18 és 1 db 110/100 18 mikor megrendeltem rá egy órával beszéltem zsírferivel. ő is odafelé tartott és elhozta a maradékot vagy amit ö külön megrendelt. tegnap érkezett be a boltba de már aznap elfogyott mert utána még hívtam a gumakert és már nem volt nekik készleten egy szál sem. ha nagy szarban vagy átadok neked egyet aradon. mert akiknek viszem nem lényeg hogy egyel több vagy kevesebb. asszem 15000 körül volt plusz a posta. kb 15500 ba gondolkozz. a linken drágább. azokat is hívtam de 18 ért adja és nincs neki készlete. ha sok pénzed van adhatsz érte 20 ezret is! aradon van egy srác a hecás. na ö 80 euróért adja darabját és viszik mint cukorkát kint.

06305217211 én
Engem az érdekelne, ahogy valamelyik profi végigmegy a nyomon, valaki potyautas mehetne utána és venné fel onboard
Mondjuk azt nem tudom, ki tudna tempót menni Jarvis után végig
Ja megvan, adjatok GOPROT Jarvis, Bolton, Chris, stb profik fejére és majd felveszik egymást
Azt szívesen megnézném

Egy 2008 as hogy lehet 0km es? Vagy úgy értendő a dugó 0km es?
Szali! Melyik Mitasból, a Sport extreme-ből? Hol lehet kapni? Gumakerben van?
S ki fog 17 es kerékkel endúrózni?
nem unod még azt a fos kendádat fényezni? bazki vedd már észre hogy fél éve minden egyes kurva nap beírkálod ugyanazt a fos dumát. kinem szarja le a gumidat? amúgy magamnak egyet vettem a mitasból. a többit ervinéknek viszem. leszarom hogy jó vagy nem. tanulmányozgassa képen a faszom se érdekli! majd ha látom élőbe esetleg ledarabolok ezt azt vagy beszögezem.vagy kihajítom a kukába ariga mellé. akadj már le a fostalicsa motorod és a kentaki szarod fényezéséről! senkit se érdekel. amúgy most pakolok be holnap megyünk robival veretni. inkább ezen elmélkedj. ha képes vagy kussolni az úton és nem okoskodni akkor hívjál föl vagy legyél a várnál 9 után.
Jó napot!
Na, mi a szitu?
mit össze nem beszéltek a semmiről......elmentek.....versenyeztek aztan kész....vagy végigmentek vagy nem....
Utána ér be egy kicsit,nekem az is elég bizonyíték
nem hazudok..ő ezt mondta náluk ez jó...
én úgy vagyok..látok ezt azt látom mi hol dolgozik ki hogy küzdvele..és felmérem hogy mi a jó és mi a rossz...

0,5re értés elkerülése végett.. nem én javaslom...csak egy srác mondta hogy neki ez bejön...előre volt bontósnak ilyen az jó is volt..pedig mikor megfogtad kutya a kinézete..de élettartamrameg jó volt.. tapadásra nem tudom...

szóval...
jön az ember a racéra.. és majd megmutathassa...
ha dzsárvikszot lekörözni..nekem már akkor ez a gumi bizonyitott
Azért ezt kicsit fenntartással fogadom
szali..zsir...
itt a gumitok..
http://www.kepesmotor.hu/kross...
annyi hogy 17colos ráf kell..
de a logika hogy is mondja...19estől jobb a balonossabb 18as ..akkor a 18astől..mégjobb a 17es
tegnap hivott 1 soproni haverolvasónk..és ö azt mondt neki pl ez a gumi jöt be..http://www.kepesmotor.hu/kross...
első indulási évében meghet valaki a B ben de onnantól kezdve hogy egy évet megy a bben és elöl van...már nem mehet tovább a B ben..

én ha összegyülytök még sok öt szentest kkro a C ben fogokindulni..mert a 100kiló felettiek és az öreg motorok..6 évnél öregebbek az ok mehet-nek a C ben
versenykategóriába sorolás..
én azt mondom mindenki ott induljon ahol akar...
de hogyha mondjuk egy endúró liszenszes racrrról beszélünk..főlega a nemzetköziről akkor azért azt csak is A ban raknám....mert ha már endóró racer.. akkor A..
ha meg semmi licensze..akkor mehet a b-mert az amatőr..
annak semmilyen dijjazása nem lenne..mert mi az hogy amatőrnek is van lóvé.. onnantól kezdve hogy akár a drágám dzsárviksz is lehetne amatőr..onnatól kezdve ez faszság...
pénzt csak az abszólútbn kapnának..azért profi hogy lóvét nyerhet és azért Ámátőr mert nek icsaka a race-élmény kell

ugyhogy aki racer az mennyen csak az A ban..aki meg pocok..mint én is mehet a B-ben
a sherco 0km es,2008 evj

látod ez a baj...hát mért nem lehet ezt mesélni..ha már a kétszáz20 lovas integrált wécérészingek is voltak.. az is belfér.. csak az nem hogy szabályozzuk mi a téma..mert barátok vagyunk..fórumtársak...
van összekötő kapocs..heka és a zaránd..most ...
de a gumiról..a gumiról akkor nyillatkozzá ha majd beválik..
sajnos..sajnos én őgy nézem nem jó ez annyira ahogy gondoljátok..sőt eléggés szar.. ugyhogy valszeg a race után lesznek oltsó gumik eladók szalinál is ...
mert ettől a riga ..amire fúlyt szali még az is 100 szor jobb....
de ez nem duma..majd meglátjátok..

mert mi is a baja...hát az ldal btykök túl sűrűk..és a meginulós zorrókban ez nem fog jól működnmi csak lekapirnyál oldalra..mert azok a bütykök..azok egy sorba vannak..
úgy fog oldalazóban lecsúszni egy egyszerűbb gázadáskor mint a szar...
de hajrá...
legalább lesz mire fogni..
mer zarinak könnyű mert neki kendaki gumilya van az is megvágva..anélkül szart sem érne az sem oldalazóban
de kellő bütyök ritkitás után...
én pedig nem szarok bele a forumba pina dumákkal fiam.

csak motorozs és GAS ok ?
mi van a sherco val ? lesz ? találtál ujjat használtat mia terv ?
nem vk faccebukkos

kepen nem rossz,de elbol nem v mitast,sznob vk
nem ide valo. gasgas forum fiam, gyere át fészre ott lehet olyan forumon nyomni ami erről szol nem pisztkitom be ezt. de ha akarod beirok itt masik forumba csak mond melyikbe.

nézted a mitas gumit amit vettem ?
Milyenek a latin pinak,meselj mar vmit?!
Kedves HECA Verseny résztvevők - endurosok ! Fénykép csomag rendelésre jelentkezés ! akit érdekel profi fotós csapat megy filmezni meg fényképezni, az egész versenyt, viszont a helyszínen nem árulhatják a képeket, mivel kizárólagos joga van egy Román fényképező csapatnak, akit érdekel 2.000 Ft ért megkaphatja a képeket meg a DVD filemt (magáról, meg a versenyről) a verseny folyamán. Kérem jelentkezzen itt Like-al akit érdekel. A minőség garantált. !
1990 ota it nyalom a pinát fiam !
Az ido tajt,te nem Kozep Amerikaban tengetted az eleted?