egyszer jó röhögtünk azért. a határon mikor azt hitte a határőr a köszöntésed után ,hogy perfect vagy és elkezdett hadarni. te meg mondtad hogy csak ennyi volt vagy mi. és röhögtünk.
figy jelenleg is tanulok 3 nyelvet, románt, olaszt perfectionon, francia.
arabul pár szót tudok, sok arab haverem volt 1990, indiai nyelven is tudok picit (hindi) nagyon sok hasonlo szo van mint a ciganyban.
pl. kaja = étel (hindi) pia = ital (hindi) innen a ciganyok származása (nyleve)
régen volt egy pár indiai kollegám.
szoval nyelvekben kevés dolog van amit nem tudok.
jelenleg tudok jól: spanyolul, olaszul, portugalul, angolul, magiár.
alap szinten: német
kezdő: román, francia.
nekem tetszik a feje, igazi magyar feje van. nem csoda öreg itt m.o. vannak a legnagyobb lopások, s persze a a zsi-oknal tudtam valahol rokon nép vagyunk.
a srác egyébbként nem m.o. hanem erdélyi.
juj te nekem ami anyagom van azt minde lementem, magamnak a gépre ha 1cer kérdőre vonnak akkor előveszem és átolvasom kezébe adom.
most ez nem neked szol hanem nekem, nekem nem Wass hanem apám mondta csak azt mond amibe 100% bittos vagy s en igy is teszek pl. tanulmanyozotam az a két nem kerszetény vallást, van pl talmudom stb stb.
tegnapi képek a fészbukon heca 15-20 centis komoly hóban szalagoznak. távoli kép a hegyről. hófehér az egész. szopás. amúgy 30-31 én most hétvégén nagymenők aradon épitett városi pálya látványos show bent aradon. urban enduro . wade young, jarvis , stbstb akit érdekel keressen rá most hétvégén .
a múltkori támából a polyénok ki maradtak.. mert nálunk kétféle hős van ..az egyik a szályhős(mouth herro)
a másik a sár hős(mud hero)
még angolban is közel álnak egymáshoz men hogy a romániai hegyekben
lyaly de jó most nézte ma köpönyeget. a havat elmossa az eső..
7végén full eső..meg jövőhét kedd szerda..is.. ugyhogy nem lesz por..
riki gumival tipródsz még..vegyél ráepreset azt azzal mindenkit jó szoptni (riki tudja miről van szó..nyugi zsir.. )
amugy lehet megyek arra feléd...