ennél is többet...
hát nem vagyok ény a menyasszonyod..neked..neked ezért sem kell várni rám
inkább vegyé ilyet..hely denaú..és a képét fel se mmerték rakni de a leirás szerint mindenhova jó..ami azt jelent iez a gumi maga a tsúts http://www.tapadas.hu/kosarba/...
na ezt mondta a frenszisznek is hogy a románok ezzel a trellborgal nyomják..már az a neve hogy mitász eghsztrém..de ez attól lmég trelleborg
mindnek ez van.mert náluk ezt lehet kapni és amúgy élőben nem is néz ki szarul..
ja tudom hallottam. meg még mások is tervezgetik a kihagyást és más program keresést arra a hétvégére. lehet egyedül alszok a 3 személyes szobában ahol még nekem sincs biztos helyem? ép most rendeltem hirtelen felindulásból egy ilyen uj mitast.
lyaúestét csÍnálok
hát itt a ki-rály-a ér az irogat itten
a king off de hill...
figyu ha fren azt mondja király..akkor az úgy is van ha azt mondja ugor a kútba..akkor az is úgy van...
szóval nyugodjon meg mindenki...
ma pl hivtak 1234en hogy akkor mi lesz ott..há mondom por az nem valószínű.. de talán hó sem mert az a 30cm ami most kint van azt a péntek vasárnai 15-10mm eső simán elmossa..meg az a 13 fok..meg még szerdán esni fog, hogy nehogy kiszáradjon a talaj felső rétege
úgyhogy szali nyugi
két régióra nyilt szét a tsapat.. az egyik aki azt mondja ő csak akkor indul ha nem lesz kivágva az A nyomból semmi..akár mekkora malaj is lenne..!
a másik meg azt mondta ha túl nagy lesz a malaj akor ő ki sem jön...
illetve van a másik verzió a mi az már a harmadyck..hogy akkor inkább átnevez a bébe...
én(kirájzari . )azt mondom mindenki cselekedjen belátása szerint.. csak engem hagyatok már békén ezzel a faszméregetős faszsággal.. hogy ki a jobb...
kb ez olyan mint ha a szimósok simoncsellivel akarnák összemérni a faxukat...nem sok értelem van..akár csak itt némelyik irónak sem ...
nehogy magára vegye valaki ezt amit irtam ne vegye fel senki.... nem kabát ez..vagy valami nagy zakó ötszentesről meg szó sem lehet(mer mondom gyüjtöm hogy kijussak
én nagyon fogok örülni akár hogy is leszen mert jön rély.. zsiráf meg a tököm tudja még ki nem innen a fórumról..ami már eleve ...ki sem merem mondani....király
nagykutya is
lehet az meg hozza magával a krosszfitnesz gurut is
szóval nem aggódom leszünk egy sárga thállal...
de gabesz ha igy haladunk ugy lehet úly szopatársakat kell keressé.. goldentut mondta ha nagyon nagy lesz a sár...kihagyák..
még mielőtt megvennétek a koronát viktor fejére ,várjuk már meg a jövő hétvégét. most perpilanat még nem is indul. a kéretem magam stádiumban van. ráadásul lesznek ott az A kategóriában közel 200 an mások is. köztük kb 10 világszám kategóriás meg úgy egy 40 -50 fő aki eszementen jól megy európai szinten és idehaza is. . ha rám hallgattok még nem rendelitek meg viktor névvel az aranykoronát. csak mert sár lesz esetleg . mit gondoltok tán jarvisék nem tudnak sárban motorozni? meg ,hogy majd kifog rajtuk az a pár fatörzs? rajtunk hamarabb szerintem. azt borítékolhatjuk hogy ők hozni fogják már a prologon az alső 10 helyet csuklóból! aztán gondolom másnap majd akkor látjuk őket mikor este beérünk ezek meg már rég a kocsmában nevetgélnek tiszta ruhában 2 sör mellett. csak óvatosan a zarándi királysággal. nehogy aztán csúnya trónfosztás legyen. pláne ha el se indul. a királyotok.
jah igazad van te vagy a király nem kérdés de ugy tudod
a királynak 1cer csak lövágják szögediesen a fejét fiam
vagy a haboruban meghall te
nekem is mondta Bontos Bili sárba nem megy, én is mint te a sarat várom mert az K nagy kihivás. oda kell az ultra kondi és tudás.
utoljára olyan 20-25 között volt amugy..