Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló szia
küldöm az értékeket...
http://youtu.be/qt8RphJia5s
Raaayo !

kellene a depo sátrad kölcsön Heca- ra. megoldható ?
ha igen zsir csak el hagytam számod. teló csörges meg pls.
ha nem teher.
nem baromság, mert mindenki a területén király azért szopatok ti ki ott mindenkit. s mivel a hegy a tiétek K nagy esélyetek van az elejébe lenni.
hidd el.
én sokszor elhivtam embert a területemre akinek neve van s beszopta ott röhögtünk rajta harmadikra s nehezen ment fel.
de mi tudtuk hol mikor kell huzni a gazt. s hol nem hol mély a homok hol uszik meg az eleje hol nem.
szoval a magyrnál okosabb senki, s furfangos sem. ezért van ekkora nagy harc itt ben az orszagban is, a leg könyörtelenebb a pösti az mindenkit megtép.
de tény akinek hely ismerete van nyerhet is. s az nem kis alázás.
Ott van a fiatal fiu aki dél afrikai s megnyerte a roof of africat nem csoda. most itt lesz a versenyen. kivancsi leszek mit csinal.
zsír. most igazad van. fura. mondjuk az eleje az baromság.

jól csinálják a román srácok az biztos. jó verseny lesz! amúgy arról senki se tehet, hogy most így elhúzódott a tél. normál esetben több mint ideális időnek és talajnak kéne ilyen tájt lenni. amúgy szerintem a beszartakon kívül senkit se érdekel mekkora sár lesz vagy nem.
ne haragudj ron.
tudod szeretlek de azért elmondanád azokat a dolgokat a Wass -rol honnan tudod ? van valhol ról aírásos forrás ? mert engem érdekel.
Mehetsz azzal, csak vedd ki a mouseet
Ez annyira régi, hogy neten nem igen lesz fent...kérdezd meg Ricsit, hogy az általa használt filmmegosztón fent van-e esetleg.
Amit ismerek és be tudok lépni, azon néztem, nem volt.
Viktor megmondta a tutit, kell 3 kategória, az A és B helyett és mindenki eldöntheti, hogy mit akar. Jarvis meg a profik el se mennek, ha azt mondják az eső és hó miatt a B nyomon kell mennie hagy küzdjenek, azért profik!
Pár önkéntes harcos még benevez oda az A ból, a többiek meg mennek a B-ben, B seknek meg lesz C.
Jó napot!
frensziszko ... sehol nem irtam ilyet hogy a román fiuk nem jo versenyeket szerveznek...

azt irtam.... hogy ez lesz az első verseny szervezés azon a környéken, ráadásul akár még fullos tél-ho is lehet és ilyenkor érdemes a nehéz részeket közvetlen elötte átgondolni..
mi nem volt ezen egyértelmű?
szerintem nem.
egy roman verseny van oylan jól szervezett vagy jobb mint egy hellsgate.
csak annyit mondok digitális a checkpoint ellenörzés egy román versenyen.
nagyon profik.
termeszetesen egy rebull romaniacs vagy egy erzbergel nem lehet összehasonlitani, de csak azért mert ott áll mögötuk a rebull aki adja a lét, de tud meg sokszor a szervező és kivitelező a román versenyekben ugyan az csak a sponzor más mögötök.
vagyis összegezve a románok nagyon jo versenyeket szerveznek s van szinvonal a minőség hogy van helikopter vagy kamerazas mar csak a sponzoron mullik.
röviden.
ferenc, azt probáltam elmagyarázni hogy a körűlmények, ergo a tapadás 1 éjszaka alatt megváltozhatnak és ehez alkalmazkodni kell a pályában...
ne hasonlitsuk már össze a legelőször megrendezendő aradi amatőr enduro versenyt a meghivásos full profikbol állo hells gate-el...
ez kb a vicc kategoria lenne....

amugymeg tisztelni kell az endurot, az arcoskodás még senkit nem vitt fel sehová....
1szer végre nem harom értelmüen irtál fiam brutus !

érthető volt az értelem pedig benned van.
és én?én is tapasztalt motoros vagyok
lyaly
sediccség kéne..
ezt a filmet szeretném megszerezni..de sehogy nem tudom..az a cime top secret
http://youtu.be/Hj2qV1bkUDo
én csak arra gondoltam ....
3 kategória kell mert ha máár van 10 vb enő ..akkor azért azok ne csak a sár tetején rohanjanak végig..azok kapjanak valamit a pénzükért..
meg mi is akik..pl kordés megén ..kifelyezetten szeressssük a sarat..minden szinten..pl kint hegyben meg itt a fórumon dobálni

szóval...
ron láttuk a nyomokat.. és tudjuk hogy mi a situ.. hogy melyik mekkora sárban hogy mi van...és a szuperszer ami nx benne..azon kivül az összeset meg lehet csinálni.. sárban is .. kordés egy kettőnek kötelezően...elsőre...
mert ezek az öreg sx ek már csak azt azt szeretik ha egyből fent vannak és nincsenek kinozva..nem malyi lyószágok ezek már hogy többször nekifussanak .meg eldobálják öket..

szoval csak ronis csak nyugi

amúgy meg ha ez igymarad.. mármint hogy em lesz kint elmosó eső..akkor olyan hó lesz ott 1-7 múlva hogy ihaly

riki...
ricsi..
nyugi...
a riga az jó.. nagyon jó..belsővel 0,3 ra leengedve .. fog mint a ződfesték.
én megvágogattam hogy biztosra mennyek egy két farkas bütyök leugrott. de hosi szerint ugy ahog van gyárilag is geci lyól fog...élettartamra is kiba jó...
ne szarj nem ötszentes..most nincs lehetőseégem dobálni mert mondom hogy gyűjtök..mert megcsipett a racerdöglégy...

redzsiment 2012
kemény volt és ha a 2 dik cseghpontot nem rakják be..akkor egy mocskos nagykirály race let volan...
de nagyon kemény..de nem lehetetlen..
sajnos a 2 csekpontt aki nem jött rá hogy ki kell kerülni...én már az elején rályalyöttem...az mind beszopta a 3 nagyonmenő kivételével...
mikor én kikerültem ..a 3 dik csekponton ..én voltam a 3dik!de az a rothadás qplung akkor már anyia szar volt ..hogy ahogy felmelegedett..egyből elúszott...nem emelt ki...de az volt a szőrnyű hogy engedte hogy mikor meg lehült fasza volt.. ezét neki is vágtam a 3diknak...királ is volt...de a feléig sem jutottam mikor már megent elkezdett szopatni...2 átforditás után elmet.. aztán 600rápumpi kicsit dolgozott berugtam megent 2 zorró és már megent nem emelt szét..akkor még kuplung nélkül 2-3 átforditást birtam de aztán lefulladt..mert azér t kell a kúplung.. na oda egy reklúz ..na az ott király..
azán jött hosi mikor már teljesen elment a motort meg a kedvem meg se haladás csak a szopás...mert qplung nélkül ez lehetetlen volt...
szóval akkor jött a legokosabb hosi..aki kikerülte a 2 pontot mikor látta hogy én is eltűntem...és szépen végigcsinálta az első napot... 2óra büntivel de telán abszolút 5dik volt aztán meg másnap a naegydik kisest..és abszolút 3diknak de legjobb magyarnak be is fejezte.. okos és jó döntésakkel sikerre vitte a lehetetlent...
mert kb rajta kivül vagy 6 embert értékelttek az A ban
Ron,

1,. nem naylok de szerintem itt 1 embernek van k nagy tapasztalata s föképp ott a Zarinak, nem is beszélve benne meg a kordésban is van annyi ravaszság, hogy bármilyen körülmény is van végig csinálják akár okosban a dolgot. Álá magyarosan. még első helyezéseket is kinézek. erre volt pl. erzbergen ahol magyar szakasz győzelem volt.

2. regiment nem volt tulzás, első nap nagyon jó volt csak okosna kellet csinálni, vagyis akinek nincs tapasztalata az beszophatja.
Második nap eset s én amateur kezdőkén második versenyemmel végig csináltam első nap 8 hely második nap defekt miatt csak valami 30 adik hely a büntik miatt de azsem 7-nek értem be.
De elmondom sokan elsem indultak a másdik nap eset végig az eső de meg lehetett csinálni nem volt gáz annyira.

A mi a korai itt meg ott versenyt rendezni itt meg ott az nem értem mit mondasz ? ezek a srácok töb tiz év tapasztalattal rendelkeznek, ami nagy hátrány most nekik az a klima ami a szervezést érinti, de ha megnézted a hellsgate-et ott is volt hiszti s nem kevés a hó miatt s végig csinálták.

szoval Zarit nem féltem s a szervezőket sem ismerem öket, nem is beszélve a track manager félig magyar félig román de olyan Zari fajta, K határozott ügyes s tudd motorozni. s tudja mi a célja. A fönök Sorin pedig ügyes, jo csapat nagyon, külön van merketinges, a hires Mos Paul, ö az első aki elintézi ilyen nevek jöjenek a versenyre mint:
Grahham Jarvis, Chris Birch, Melcior Faja s tudom 1 Ft jukba nem kerül, szoval ügyesek. hid el.
persze mint végsző a természet ellen csak küzdeni lehet. de ember győz. !
Zsiiiiiirrrrr....
Köszi!
hát ja
amugy egy gondolat erröl a sár,-vagy nem sár verseny dologrol...

érzékeny játék ez mert mind tudjuk hogy egy komoly beáztatos eső a körűlményeket hamar átváltoztatja a nagyon nehézböl csinál lehetetlent akár.... főleg egy ilyen korai szezon eleji vesenyen...szoval ovatosan ezzel a széles vásznu arcoskodo szövegel hogy én csak akkor megyek ha nem vesznek ki nyomot blablabla..
mert még a végén pofára esik a delikvens... ugyi

és akkor azt már nem is emlitem hogy egy verseny ugy jo ha nehéz, de teljesithető... de ugye ha a mezőny nagy része végig sem tudja csinálni, lásd regiment tullőtünk eltoltuk...
szoval akkor marad a rossz szájiz meg a morgás....

ugy van értelme ha a rendezők előző nap végig szaladják a verseny helyszin nehezebb helyeit , és ha a helyi legjobbaknak sem megy akkor nyilván a mezőny nagyrésze fel sem jut...arrol már nem is beszélve hogy verseny közben főleg a nehéz helyeket rendesen szétrugatják.... ami még rátesz egy lapátal... szoval csak okosan,

amugymeg kurva nagy reszkir ez hogy azon a környéken rendeznek egy enyire korai első rendezésü hobbi versenyt....
Nem king of the hill, hanem fing of the kill.
Ez jó Viktoros poén...