emlékszem teljesen üres volt belül, csak a csöváz, s hatra beraktak egy recarot, utasnak s szaguldoztak fel le télen nyaron a Budai hegyek utjain.
ami jellegzetes volt a turbo sipolo hagja s hogy ugy tolt nem birtam kiegyenesedni vagy előre dölni gyorsulaskor.
áá az újak aláznak. ez már mult. mondjuk volt itt a városban egy arcnak egy uj lancia hrc integrale vagy mi . hófehér. iszonyat szaggatta a betont. olajszőkítésben utazott. volt pénz szarásig. most rohad a sitten évek óta . voltam vagy 20 éves . ugy néztük a lanciát mint valami ufót!
láttál már wrc ket ezen a terepen? úgy menne el a kis poszogó bugi mellett hogy körbefodulna a menetszelétől! amúgy jó a hangjuk jó lehet ilyenekel játszani.
Röviden: Aki A-ba gondolja magát és oda nevezett tartsa magát ahhoz. Számomra érthetetlen és nevetséges,hogy egy enduro versenyen azt tervezi valaki: Jajj istenem esik az eső stb stb!
ja vannak sokan akik itt titokolvasnak is pl. pénzre mennnek rá a B kategóriában. simán a profiban kellene menniük ott is az elejébe. ez mindig is így volt így is marad. ennek nem lehet mit csinálni. ott induljon mindenki ahol kedvet érez.
zsír elfogyott a gumi a gumakerben! te vitted el azt ami még volt vagyis amit rendeltél. képzeld miután beszéltünk és mondtad hogy ott ólálkodsz a környéken mégy a gumikért. én meg ravasz vagyok és megelőztelek egy telefonnal. hogy megy egy ember ugyanilyen gumikért mindjárt .. és nehogy odaadják neki az én 6 db omat. mert képes és kibeszéli belőllük. ezek megigérték ,hogy nem adják. de amúgy is rendeltél úgyhogy nem volt gáz. csak ugye már elfogyott és egy darab sincs . hoppácska. . amire ma lecsaptam még frissibe. ugyanitt eladó 2 db 110/100-18 250 ccm ig jó kissebbik méret. halál sár gumi. ára 16000.-
hallod kezd hisztis lenni a helyzett
ma 4 ember hivott fel miylen gumi kell a zaránd-ba hallod.
még te is csörögtél igaz nem gumiról beszéltünk.
ma enduros nap volt de telefonon.
ma beszereztem egy uj gumit a románok használják a zarándban
akkora kecske csöcs méretü bütykök vannak rajta beszarsz.
vasarnap lesz menet, megvagom elrakom s felprobálom.
nagyon durva látvány a gumi
szard már le a csirákat akik aban neveznek de bében indulnának..de lehet elsem mennek mer akkora szályhősség egész addig még jó a talaj hogy ihaly.. aztán meg a mouth hero-k még a végén itthon mradnak..aegy két csepp eső láttán
Jó estét!
Már elfelejtettem mennyire csúszik ez az olvadó takony, pedig még csak a kertben köröztem, de kicsit nagyobb a gáz és már kapart is Mókás lesz így menni nektek a hecan
Marad a nagy gáz és kaparós technika, mivel tapadás az nem lesz
Ha ki van egyengetve a féktárcsa, milyen könnyű tolni a motort
meg jo ,h idoben megszabadultam tole