Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyem is kb 220 le volt,de azert az agyorsulas nem ver bele az ulesbe.....

meg jo ,h idoben megszabadultam tole
havernak volt. 220 lovas vóóót.

emlékszem teljesen üres volt belül, csak a csöváz, s hatra beraktak egy recarot, utasnak s szaguldoztak fel le télen nyaron a Budai hegyek utjain.
ami jellegzetes volt a turbo sipolo hagja s hogy ugy tolt nem birtam kiegyenesedni vagy előre dölni gyorsulaskor.
Szerencsere en 1998 ban adtam el az integralet
Köszönöm megjött már lassan visszakerűl a hejére
áá az újak aláznak. ez már mult. mondjuk volt itt a városban egy arcnak egy uj lancia hrc integrale vagy mi . hófehér. iszonyat szaggatta a betont. olajszőkítésben utazott. volt pénz szarásig. most rohad a sitten évek óta . voltam vagy 20 éves . ugy néztük a lanciát mint valami ufót!
Ezek "csak" gyerekjátékok. Ezek meg voltak az igazi versenyautók!
Nem merem elkiabálni,de talán keddre sikerül csinálnom egy rövid napot,aztán oda érek a cuccér,és fel tudom adni neked is.
Láttam,de ez szerintem jobb játék.
Még mindig semmi előrehaladás?
láttál már wrc ket ezen a terepen? úgy menne el a kis poszogó bugi mellett hogy körbefodulna a menetszelétől! amúgy jó a hangjuk jó lehet ilyenekel játszani.
Vegyééé egy ilyenet aztán híjjá meg bennünket télen jáccani!
Még annyit,hogy szeretnék eljutni olyan tudás birtokához,hogy bátran vállaljam az A szintet szárazba vagy takonyba,esetleg este vagy netán SÁRBA,hóba
egyenes beszéd. nyuszi5
az nem is akármilyen autó. raaay lehetek a haverod?
Röviden: Aki A-ba gondolja magát és oda nevezett tartsa magát ahhoz. Számomra érthetetlen és nevetséges,hogy egy enduro versenyen azt tervezi valaki: Jajj istenem esik az eső stb stb!
ja vannak sokan akik itt titokolvasnak is pl. pénzre mennnek rá a B kategóriában. simán a profiban kellene menniük ott is az elejébe. ez mindig is így volt így is marad. ennek nem lehet mit csinálni. ott induljon mindenki ahol kedvet érez.

zsír elfogyott a gumi a gumakerben! te vitted el azt ami még volt vagyis amit rendeltél. képzeld miután beszéltünk és mondtad hogy ott ólálkodsz a környéken mégy a gumikért. én meg ravasz vagyok és megelőztelek egy telefonnal. hogy megy egy ember ugyanilyen gumikért mindjárt .. és nehogy odaadják neki az én 6 db omat. mert képes és kibeszéli belőllük. ezek megigérték ,hogy nem adják. de amúgy is rendeltél úgyhogy nem volt gáz. csak ugye már elfogyott és egy darab sincs . hoppácska. . amire ma lecsaptam még frissibe. ugyanitt eladó 2 db 110/100-18 250 ccm ig jó kissebbik méret. halál sár gumi. ára 16000.-
ird már le mit látsz, gondolsz komolyan na ?
Autó is motor is, jól megy, ez igen
hallod kezd hisztis lenni a helyzett
ma 4 ember hivott fel miylen gumi kell a zaránd-ba hallod.
még te is csörögtél igaz nem gumiról beszéltünk.
ma enduros nap volt de telefonon.
ma beszereztem egy uj gumit a románok használják a zarándban
akkora kecske csöcs méretü bütykök vannak rajta beszarsz.
vasarnap lesz menet, megvagom elrakom s felprobálom.
nagyon durva látvány a gumi
Én is úgy látom mint Gecsa!
szard már le a csirákat akik aban neveznek de bében indulnának..de lehet elsem mennek mer akkora szályhősség egész addig még jó a talaj hogy ihaly.. aztán meg a mouth hero-k még a végén itthon mradnak..aegy két csepp eső láttán
Jó estét!
Már elfelejtettem mennyire csúszik ez az olvadó takony, pedig még csak a kertben köröztem, de kicsit nagyobb a gáz és már kapart is Mókás lesz így menni nektek a hecan
Marad a nagy gáz és kaparós technika, mivel tapadás az nem lesz

Ha ki van egyengetve a féktárcsa, milyen könnyű tolni a motort

elméletileg az ennyém is készü.. most zsiráf vállya bele a réseket. a kerékbe..remélem nem soká lyön
zsir..
ugy lám most ott nagy eső van..nem kicsi rensdessen zöld..
ami azt jelenti hónak..annyi .