Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy mérés nem mérés Viktor marad egyenlőre a feljárók királya
Ne aggódj, szerintem ki fogják venni belőle az a 2 hisztit vagy lesz kerülő nyom is, az első X ember után ki fog derülni, hogy kurva sokáig tartana a prolog, ha benne marad, mert nem tudnak rajta átmenni az emberkék.
Persze gyakorolni mindent lehet, a feladat ismert
Keresni kell egy nagy fát mellé állni és oldalra átfordítani a motort, majd a másik oldalra is, vagy kipróbálni tempóval hány métert lehet átrepülni
Emberek óriási pletykám van
525 nyuszi öt ide meg kenda oda, a Bontos állítólag a multkori menetben meg alázta a Zaránd hegy urát, a legyözhetettlen gasgasg forum urát, pl a dupla szikláson elsőre felment csont nélkül a csoda shercoval amikör a többiek nem, utána azt mondták szerencséje volt, s megint felment a bontos a shercoval csont nélkül. Állitolag elismerték meg alázó volt.
gyerekek mi van itt ? ki kopot a 525 hengere vagy a szikla megboszulta a kendát ?
Igen láttam és kaki is van rendesen
réjj.. neked ez még ujonság... kérdezzétek gsztájlt mesél közelebbi infokat is rola...
Láttad a prolog képeket, amiket Feri kirakott a facera?
Szerintem elég nehéz B nyomosoknak, de szerintem 2 ponton az A sok is izzadni fognak...
Előnyben az őrültek, akik esetleg megugorják a hisztit
Jó napot!
Most miert beszeled le,Zsakszi jo gazdaja a motornak,egyszrr szeretne rendberakni minden,h aztan csak orommel hasznalja

jut eszembe 50 e ft ert,megdughato a Kelemen Anna
Nem gondoltam ra,h kiposztoljam,vik, kepzelj el egy 0km es ,fekete 5.1 2008 as shercot

Szilikon zsiiiiir,arra kivancsi lennek.
lyakszi..
állitsad meg a motorra való költést..minél hamarabb különben elkezd húzni a mélybe...
ide 20ezer amoda 30ezer..és akkor a motor észleli hogy ezt benyeli a gazdi és nem áll le.. olyan mint a nők...ha engeded kiszillya véredet...
a kis 250nek sem engedtedd hogy felzabálja az éléskamrát.. ennek se engedd!
serkóról képet mér nem kaptunk
hály..
az nem brutus az blútusz..de a lárpurlár szerint meg burkus...mint a kutyánk volt a kis édes. ..
innen is lyönek a kinalyiakk az édes savanyú(kutya csirkeszósz . )mártásuk.

rély..
dont wörri..ez a kenda ami kettő menetet fogott eddig...0,3mal leengedve..nincs az a sáros domb amin nem menne fel...főleg az öt nyuszi5 re szerelve..alattam

most megy az úly verzió ami a szelepkiszakadás ellen megy ... a dula belső vastagon bekenve mindenhol szilikonzsirral..0,3 ra leengedve..aztán az már nem fordul el..mert a szilikonyzsiron vissza csúsz6..illetve ..visszacsúszik.. nem tépve ki a szelepet..mit na legutolsó előtt is menetnél.
csak az a baj hog az aradi race előtt ezt nem tudom tesztelni és akkor igy .. kicsit félek tőle.. bár ez a dolog ez már a békánál bizonyitott
Szerencsére?
Legjobb lesz a HECA
Szerencsére még itt helyszínen is lehet szerintem nevezni
Gondold még meg!
Csak Devara neveztem,de erosen gondolkodtam az aradin,szerencsere nem neveztem,bar tervbe volt,h kimennek csak megnezni.
Te nem leszel ott?
Cumiiiiin,az nem kifejezes....
Hat lesz mit letakaritani....lehet meg Vik kisbutykos hattyu kentaki gumija is keves lesz....

Sherco reszletfizetes alatt eppen.

Ezt a mocsok idot....mondjuk majd akkor mikor 1-23 nap alatt majd elolvad.
Cumin lesznek
jah hiszti bazz havas verseny leszarom

mi bban a shercoval fiam ? brutus ?
8 nap mulva akár még madárcsicsergős virágzos tavasz is lehet.... esetleg...

vagy nem de az biztos
Madarcsicsergooooos?szakad a hav,aztan meg eso ra,mekkora dagvany lesz....

Mi lesz a Hecasokkal?
Béláné..
én is béla vagyok?
madárcsicsergős jó reggelt