Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez az aradi prolog bánya a tó mellett . szép ugrás. csak nehogy mi is ilyeneket mutassunk be!

Ejnye Viktor, hagytad és csak fotóztad s utána még egy kiscsaj bele is ment
Vagy ez nem az, amire gondolok?
ő is ügyes

Most már jöhet az egy keréken való átkeléses verzió
Készüljetek az Aradi versenyre, ne várjatok a tavaszra

Látom lesznek sokan profik is , Boltontól-Jarvisig bezárólag sokan, már csak páran hiányoznak.
Már jár a vas, de az első kerék még nem úgy forog, ahogy kéne, szar a féktárcsa
Ha hétközben ki tudom kalapálni és bejáratni a motort, akkor 7végén már lehet menni erre is
Jó estét!
Így a motoron maradni
http://youtu.be/2qK4Rzc_4MU

Ok az ugrás volt elcseszve, de legalább nem esett el
Örülök, hogy segíthettem de, hogy Isten?
Jaja Értettem.
nem. jobb volt ma itthon henyélni. ment volna a tököm hóban. amúgy meg, szopjon le a tél!
Isten vagy Zsore!

Erre igen!

köszönöm!
irigye vagy ..mi geci
csani bazze! nemsemmi vagy.
szólhattál volna
csani még 1szer
CS A N I
zsir azt mondta hogy öket viszi valami román rálydel és hogy..de lehet hazudott mint mindég.

le akalappal..
jó hogy szalira halgattál és igy kimentetek..de mekkor a fless hóban meni..
akkor a 7en már nem kell uy gnézem...
mert még kedden esni fog ott a hó..meg szerdán is.. akkor ez a hét tlejesen kilőve..szolik ur olvasod?
nem lesz menet a 7en
részemről legalább is ..pedig hoygyakartam..
de nem
Okés gyere van itt egy két érdekes szakasz, sziklás, köves, kidőlt fás terepből fekete földel, mászókákkal jeleskedünk:D....
Szívesen látunk minden motorozni szerető embert.

De azért ha a versenyig mentek még ki légyszi jelezd mert mennék ki egy picikét jácccccccccani:D

üdv
Valóban kemények vagytok
Na, túlvagyunk a "télzáró" túránkon. Vagy inkább a "tavaszváró" túránkon.
Megfogadtuk Szali tanácsát és nem nézegettük az időjárás előrejelzést , hanem mentünk oszt kész. Így a mai nap tartogatott számunkra egy-két szenzációt!
Ilyen volt például, hogy zsírferi és csapata sajnos nem tudtak eljönni. Nagy csalódást okozva ezzel a dföldváriaknak, akik nagyon rákészültek, hogy egy sztárvendéggel hajthatnak. Na, de majd legközelebb!
Másik szenzáció: Kicsivel a többiek előtt érkeztem a panzióhoz, épp körbeszimatolok, amikor Z467 csörög, hogy miújság. Erre mondom: minden szuper, süt a nap, nincs dög meleg, nagy tócsákat se látok, csak jöjjenek. Ahogy lerakom a telefont, fordulok a vár irányába és látom, hogy fehér a hegy... A kurvaannyát! Esett vagy tizencenti hó... De mi kemények voltunk, mint az a bizonyos fagyott kutya lába!
Újabb szenzáció: a talaj nem volt teljesen fagymentes, így a nagy mennyiségű csapadék és a hóolvadás miatt (mert tavasz van) a patakokban kb. 8x annyi víz volt, mint szokott...
Így aztán, a déva patakban, meg a tibi patakban néhol térdig ért a víz!
Mindez olyan díszletek mellett, mint a hósapkás kövek, vagy a jégcsapos faágak... Nagyon hangulatos volt. Olyan "tavaszváró" hangulatos... A hazafele úton kb. fél óra után kezdtem újra érezni a lábujjaim.
Amúgy jót mentünk. Markáns különbség volt az északi oldal és a déli között. Láthattuk, milyen a tél és milyen lesz a tavasz!
ki mondta, hogy elbaszod bár ki naplyát is
hol.?
nyugi..majd én megyek hozzád osz elviszetke ott a környékbe..
persze ha nem csak versenyzőket vállalsz el vezetéskor..
voltam ma h.m. vásárhelyen....
micsoda fajin krosszpálya van az út mellett....nagyon jó kis ugrók asztalak voltak.....
persze csak az útról láttam.....
Szevasztok srácok! 2006 os300 as gas gas hütőt és ventillátort keresek, ha van valakinek vevő lennék rá!