Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szarkásról egy igazán ügyes pilóta! ezt így kell! szép

http://youtu.be/3ocyo8XW6PQ
Zsír !

mizújs a kuplunggal ?
berakom a hirdetést a kedvencek közé de msot nem engedhetek meg ekkora kiadást
na legalább tudtok valami hasznos6 csinálni a buta motorozás helyett. visszavonásig
na bemásolom az időlyárás lyelentést hogy mért is lett kihagyva a malyi nap...
http://www.foreca.hu/Romania/S...
aki nem látná a pillanatnyi állapotot.. annak leÍrom

szóval magyarul...:
mÍÍnusz 6 fok van msot ..de mivel 7m/s élyszaki szél van..ami ugye a mértékegység az fontos nem úgy mint rély a 30km/s biciklis utazólyával
ez CSAk 7m/s azaz...3,6 x 7=25,2 km/h...és irja is..ott mellette...
hogy ez az emberi hŐérzet szemontjából megfelel...-13 foknak
hát az a maradékis faszocskám is visszafordulna a fan(azaz boldog) szörzetembe...
de ti kemények vagytok freeen
de néztem melegszik egyfolytában a levegő...14órára átlépi az abszolót nulla fokot(nem kelbin..te binbó...hanem azért abszolót..mint irtam mert jobról is meg balról is meg előről is meg hátulról is ha összeadod az étékeket az akkor is CSAk 0.hahaaha..de nem aggódom mert csak kis időremmert után csak marad az a 0 fok..de északára is...
és reggel nyolctól meg felmelegszik az idpő ..+7 fok celsius ra

ami már azért motorozható idő...és a talaj is akkor már nem lesz úgy szétfagyva. .mint ma

puha pöcsűek már csak ilyen körültekintőek..mert jó a 0 fokban halytás .ha hideg van és élőtte is meg utána is ..-15 fok volt leszs hetekig..de hogy két három nappal előtte +15 fokban megyünk..shÁÁrban ...meg 1-2 nap múlva meg +7fokban megyünk és talán a talaj sem lesz szétfagyva.. ..igy ..igy nekem puhapöcsbrigádszervező-veztetőnek...nekem kevés az az abszlut nula fok ..mert ha jobbranézek ott is deresedik az órszöröm ..balranézek ott is deresedik..előre nézek ott már deres volt mikor balranéztem is .. hátra meg nem is merek mert ott is csak 0 van..szóval...
puhapöcsök maradnak a + 20fokban oszt kitalályák holnapra millen gumi is kéne..
de az 100% nem kenda..mert ez a k774es ez a lefgyottas aljó arat..amibn a legbénább szikszdélyz is tapad.. azt nem komálya..ez a legutóbbi fenszisz hóban félig lefagyott talajban elő is jött...+
a mai banda majd szól hogy mi volt kint.. de szerintem már épp ideális talaj lesz..csak kissé lefagyva
Balinyó ezt tudtad?
Sziasztok!

Sajnálattal tudatom hogy a mai edzés félbe szakadt. A terület tulajdonosa jelezte felénk, hogy a területen
(a Lindától - Pétfürdőig a 8-as ezen oldalán, Ösküvel szemben ) Motorozni TILOS ! Magas bírságot szabnak ki a tilalmat megszegőkre.
MOTOROZÁSI TILALOM ! további intézkedésig visszavonásig életbe van!

Köszönöm mindenki megértését a tulajdonos nevében.
és megent minden sorom igaz volt...én vagyok az igaz mondó dzsuvás(motorás után)

mert mit is irtam...

lebuktam.....(a víz alá többször
tényleg woltam tegnapkint(me nem rogadok ben a házba azért mert
hideg van mint a kutya..meg a motort is késziteni kell a lyöwö 7re

majd ötvenet mentünk megint(ez is igaz.. mert közel anniy oda vissza ez a hely ahol úskáltunk mint hal a vizbe
sár nem volt de még hó sem..ez meg azt 1000% igy volt ..ezek után már csak elhiszed hogy én vagyoka za..az igaz mondó kiáztatott faxú lyuház

itt a videó amint felvettem tegnap...
es-90 mert nem rélyó vagyok akinek emdély 80ra is telik

ugyhogy fren..megent megent ráéreztél a dolgokra...

és ma is talákoz6ol velem is meg szalival is...meg a többi seggedivel..
csak gyere le az autópályáról seggednél

de a jöwö 7tet lehet kinttöltjük..h-k-sz aki volt katona az tudja mit is lyelent ez..harc készültségi szimulation...de most csak hétfő kedd szerda de lehet hogy csak 7fő..meg csütörtököm vagy péntökön...
na hály

lebuktam...
tényleg woltam tegnap kint

majd ötvenet mentünk megint
sár nem volt de még hó sem

itt a videó amint felvettem tegnap...
kis csuka 100e adok zsir ujat dobozbol. karcmentesett.
akrapovicsot titán.
Zari,

ne kamuráz te ma kint voltál csak nem mondod kivel hidd el tudom jó forrásból.
Én holnap találkozunk a Zarándban.

Dani gyerek nagy csoda. mindenhol jó söt mint mondtam mindenkinél jobb alig két motorozással.
Talán erre gondoltál?

http://youtu.be/wEC8dw06WuY
Kiscsuka kerestél akrát,találtam neked egyet
Mivel az enyém eladó!

http://www.kepesmotor.hu/offro...
Zarándol ha megkérlek írsz nekm egy mail címet kérdeznék ezt azt...:D
na hály...

holnapra jön a sok távolsági rálydel..debreszen dunafeldvár...butapöstiek is...
jó kis fórumos hajtás lesz...
innen segged környékéről mindenki csira és a -7 fokos reggel i hőtől bekuláztunk.. majd 7közben megyünk mikor van értelem nem szétfagyni az egyetlen leghidegebb napon a 7en
fen azért legyne vidi mindenkiről.. csaniról is meg rikiékről is meg dély.földváriak is ..

csuka.. jó a feladat..
szépen látszuik mikor megcsináljátok az CSAk akkor van ha a súlélypontot végig hátul tartod... ha előrehúza magát az ember a tetején akkromár nem megy fel csak elkapirnyál és vissazesik.
de ha hátra terhel..akkor szépen felmegy

zsir.. most akkor a dániel nem is olyna ügyes mindég bólyázik..pedig azt mondtad ős tehetség..nem
szoli..most akor ki a haz(ud)os
Maximális tiszteletem!
http://youtu.be/HJ2BJmSPniU

Tartály, most a sár miatt még nehezebb volt
kibujtál a bokorbol. zsir.
Jajj zsìr. még bója he....:D Rám egy másodpercet sem kellet várni te jógyerk max ha bepofátlankodtál elém és feldőltél.
Te voltál az akit vártunk mindig a tetőn "mert a gason szar a kuplung".
Mert megfektette a vasat, biztos az akart pihenni.:D

Üdv mindenkinek Áki köszi a menetet.
ha van uj akkor 1300 ha régi ajandék.
Zsír Úr!
Köszönöm de fizetni szeretnék nehogy engem is meg gyanúsítsanak
valamivel
De ha van használt az is jó csak ne fagyjon le a kezem
Köszi
hali!

volt kint egyszer egy link, amiben lépésrő lépsre mutatták be, hogy lehet megtanulni kerekezni.

az istenért nem találom. nem tudja valaki a címét?

1. lépés: állsz a motorod mögött, hátsó keréken van a motor és kuplongolva mész utána, hogy megérezd a holtpontot...

2. lépés: dobnak fel mindkét lábad csúsztatod és kicsit emeled az elejét...

vagy valami ilyesmik.

Köszi!
ez a fax kint van a hegyen (Vik)
jo lesz mert megmondja holnap mi lesz ! hiszti vagy Pisti.
Tegnapi menet

jöt Zerge, Dani 84 boja, GGÁki Imike s VadOrosz

egyik A - feljáró.
Vik,

te igazi fax, irjál majd valami érdemeset ami pontosan értelmezhető tiszta.
mutad meg mi vagy ki vagy ird meg holnap mi lesz te vagy a Zaránd hegy úra nem ? akkor mond meg holnap mi lesz de a rébuszokat meg hulye több értelmü dumát 1 mondatban amiben utasitod a hegyet vagy megjoslod viselkedését ami a klimát érinti MEGIROD OK ?