Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felkészítve az akcijora..a dugó tökéletes!A karbi pucolás maradt,de marad meg....csak ez a hó menne mar..
http://youtu.be/tf0TKpecQN0
vik hallom beszéltél ferenczel.....
valaki tud olcsó triál motort?
mi a helyezt skacok..
látom mennétek má románba
na az a situ hogy nálunk délelpőtt esett 5cm hó..ami műár el is olvadt..de h yvalaki figyelemmel kiséri a radartérkpéet meglájja... csak csongrádmegyében volt csapadék... román részeken .itt délen nem volt..
szoval röhögtök de én mint leveribéka azt mondom hogy ...kint a szerdai sárból .. .már ..nincs semmi! !
de +kettő fok van..aradon is ami azért valjuk be ...az az abszólút 8 fok..(jobbról kettő balról kettő előröl kettő..meg hátul se több szóval az is csak 8 fok )az nem sok
szóval az ne msok.. északárameg -8t mutat holnap kicsit hidegebbet a maitól..szóvl ha ma volt abszolót 8 fok holnap meg lesz abszolút 0 fok
vasárnapra kicsit javul a szitu..tlán egy-2 fokkal enyhébb lesz az északa is meg a nappal is..
de az még mindég nem sok..viszont.. viszont ha kemények vagytok mint a molylepke háló..már lehet benne motorozni..vasárnap...
azért rggeli fagy az azért szeintem délig megtréfálja a parsztokat.. szóval értelmes hajtás az nem lesz de motorozni..motorozni azt lehet...
de mivel kordésok vagyunk ..de ahogy nézem szolingem úr is..
igy én nem valószinű hog kilépek.. mert a szedai szépemlékekkel jobban alszom jövöhét péntekig mint a lefagyott, de sárosnak már mégazért elég szarosnak nevezhető zarándos emlékekkel aludnék

szóval..
én azt mondom a vasárnapra fókuszáljatok...
Csani Bá,

ne búsulj majd megoldod. az biztos ha te vezetsz vagy Zari akkor megyek.
Zari,

nem akarok joslatokba bocsájtkozni de ez a Dani gyerek szolik#49# ügyes mindegy hogy milyen kerék van a gépen szöges, slick vagy bütykös.
Úgy gurul első keréken vagy hátson hogy Jarvis is meg irigyelhetné.
Velünk már tél ota motorozik Dew-nél, Dew ismeri, s nem rosz a gyerek, igazi Crox os multal ahol tempovan ott nagyon jó, csavarja a motort meg minden. Én beszéltem rá aszem hagyja abba az aszfalt szaggatást és vegyen endurot. s igy is lett.
Most elkezdüntk járni vele s nagyon ügyes komolyan oylanokat megold alapbol ami másoknak 10 év tapasztalat kell.
Természetesen a tapasztalat hiányzik de ha meglesz akkor alázni fog.
1 hisztije van hogy még fiatal hirtelen s lehet majd török ez az csontja de nagyon érzi a motort hiába egy régi vas a gép.
Ma megyünk s megnézzük mit tud a csiga tempóban, igaz déw területén mar eregette szárnyait ez ügyben.
De ami biztos ügyes a srác s jo helyen lakik a Mátra hegy tövében szóval minden adott.

Zari
Tegnap jo vol hallani hangod fiam. mindig el ámulok milyen komoly processor van ott a csontdobozodban fent, s mire képes, ami biztos a tul okos emberek altaléban lusták, ezért is van az hogy te mindig elsőre felmész nem szereted toligatni a gépet.
Halló!
Szegedi mountain ban mekkora a hav?
atyaég menyi jó buxa! azért nem kis üzlet lehet világszerte a szilikon csöcs! ha azt nézzük minden jó bébi ki van tömve világszerte (sajnos)

nem kicsit kaszálnak plasztikai sebészek na meg ezek a csöcsgyárak. következő életemben inkább tanulok és erre a pályára állok. mondjuk én alapból meg fogom dugni a pácienseket beültetés előtt és utána is csak mihez tartás kép.
lyaúreggelt.
dani faxák a vidik..az edzőssel az élen..

lókötő..
hát ez állat..
mikor kitalálja az ilyen..hogy ezt megcsinálja.. akkor mi lyár a fejében, mert a fogaskerek biztos farkasfogra futnak ...
én úgy vagyok ezzele a zextrémen gyúróval hogyaz a jó akszió amit ha kell megent meg tudok csinálni...úlyra és úlyra...
de itt a motor ahogy nézem..ezen az úlyra és úlyrán..nem nagyon van ralyta

itt nálunk szakad a hó... délutánra... . már ugy lehet mehetünk szánkózni

legalább ha mennek a kemények debreszenből pöstiből meg oroszházáról... lesz akszió a vidiken..
szegény motor. nem indul

http://auto.indavideo.hu/video...
Mi ez a soft szarsag,hardcore t adjal vik!
Európában cent milliomos lehetsz!
http://www.autobild.de/artikel...
ezt dzsi sztályl küldi nektek ame-rigából
homóknak ez tabu rá ne fussatok az ötszentesre..
csak heteróknak jó

kemények vagytok..vagy lesztek mint a fagyott motoros lába
ricsi.nem tudod hogy lesz a 7vége?
segitek..(mert én vagyok maga a segitő készség fogalma alatt a madjar értelemző krézi szaútárban )
ezen a 7en szombatra és vasánapra esiksz

hideglesz vagy meleg..
de az utóbbi csak aszobában biztos...
csaninak van szöges gumia.. a -10 fokba javallom azt rakjátok fel
videókat akarunk látni..vasárnap este..itt fog unk ülni..10-20 olvasó -iró ..
.meg 9 millió titokolvasó a figyelők akik nem olvanak minket (napjában csak kétszer)de mindég mindenről képben vannak

csndi jó vezető...
de ilyne hidegben a hővezetést is fogja előnyben részesiteni..mert mikor lefagy a keze a hűtőre teszi..hogy az igy átáramlott hő melegitse lefagyott ullyait

rély...király vagy tudom hogy figyelad a mókásságomat.. ..mert vajda endrének(ismertebb nevén endy vajna) is te ajánlottál fel az
1be sült ál(la)mokban
Ahogy ír, ahogy commentel, ahogy feljárózik
Zari utánozhatatlan...
Egyébként az a pici plusz súlytöbblet (maximálisan optimalizált lendtömeg - ezért nem írtam súlyfölösleget!) segíti Zarit a feljárókban!
Gondoljatok bele! Ha egyszer megszerzi a lendületet (márpedig megszerzi - 5nyuszi5 + kendaki), nincs az a kis gyökér, szikla, sár, nyomvályú, gödör ami feltartóztathatná. Míg a többi halandó küzdhet az elemekkel.
Azt aláírom, hogy például a lefelékben nem előny...
Láthattuk, a horror-pista feljáróban Szali sokszor lejött lábon egymásután. Zari csak egyszer, akkor is tolta. Utána ettől úgy megijedt, hogy egyből felment... (nem mert volna visszajönni)
Nyugi Zari, ez csak egy 5 centes volt...
menjetek jo a talaj mitől fostok nincs ott medve!beszartok ha kicsi sár van . elemzitek a talajt meg telefonálgattok ész nélkül előtte hetekig. aztán meg lemondjátok ha elmegy a napsütés. menni kell oszt kész.
CUMI!
Bárcsak lehetne menni a hétvégén!
De még a napsütéses szombaton is -5 fokot mond 11-kor...
http://www.foreca.hu/Romania/S...
Vasárnap meg még a nap se süt...
A jövő hét havazással kezdődik, pedig most már tényleg nagyon kéne menni, mert itt verseny!
azert sokkal jobb ,h videoban mondja el,mintha leirna
stilust teremtett ez vik,ez az igazsag
Hogy látod a hétvégét?
Tiszta fanatik vagy
en megneztem az osszes videot a youtube on az extremenduro1 tol,meg a testszagu trikoban teremben edzost is