Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kordes meg mindig jon egy selfmade blowjobal,ezt rogzitette a kamera
Vik,neha ,h van kedvem motorozni is szoktam folduton,de nem ez tolti ki a napjaim egeszet.Mar sajnalom,h nem mentem ffighternek...3-4 naponta mennek motorolni Erdelybe,de sajnos mostani helyzetemben nem fussa ra.Ezert veszek shercot ne alljon benne sok penz,arra a keves alkalomra.Azert egy kameraval megspongyoralnalak,egy jo md 80al,a legujabb verziossal,az kisimitja meg a patak vizet is,nemhogy amikor a kordes lobalja .
a négy 0000 az tizezred
fidgyu..rély.
van 1... 5letem
az a kártélyem is csak porfogó volt a garagéban meg a helyet is foglalta...motorozni ugy sem mentél vel...ez kb olyna mint a melegeknek hogy van 0,5ségük...de közbe meg semmi szeksz..ugye...mer azé warm-ok...
szóval.. hagyd picsába.. add el...hajtani úgy sem fogsz mert nincs olyan idő amikor előveneéd(épp 22,0000 ezred fok, enyhe napsütés finom szellővel)..ha meg épp olyan idő lenne valami tsoda folytán akkor meg a talaja az a szar..mert már porzik....ha meg az sem akor..nem érsz rá...
megspórolom neked a fél serkó kidobott pénzét...
1 lyaú tanaxal...
add ide a felét anak amit a sherkóra költenél...ami nyeli a lóvélyt mint 1 2t(fren is irta hogy szabóúrnak a petőfirádióból...mennyi nyűgje van vele..képzeld 10évente 1szer kimennél és akkor sem motoroznál mert 5km után tönkre menne valami half jeladó..szóval...)
küdd a számlámra a felét.
a másik felét meg kötsjed a tsaládra...meg a pöstiek boldogságára...
a fórum miatt ne aggódj...
vannak itt motor..motorozás mentes irogatók..olvasók meg mégöbb..szóval maradj ..irjad a okosságot mert azért csak szerelgetésbe okos vagy ..
szóval lyaúl lakik mindenki..
mondjuk ron ugyna ezen tanácsért csak 8ezer +áfát kér..de szerintem túl olcsó za a tanács..és gyanús hogy akkor nem is eredeti magyar hanem kinai tanács...szóval halgass rám..
ne költsél...
túl szép az a motor és túl drága azért hogy ne használd...
felesleges..
ha gumi miatt aggódsz..átküldöm a kiszakadt szelepes vékony!4,5x18as belsőmet..hogy fen ne tudjon baxtatni hogy ne is volt luikas a gumid csak lapos..és a kiszakadt szelep az azért már biztositék arra hogy nem nemakartad megcsinálni..hanme nem lehetett..impossibel...feladat...
mint tegnap a H,P feljáró.nem lehetett megcsinálni...én voltam ott a képben a szálka...ha az a vidi nem készült volna mindenki boldogabb lett volna

hély ez csak öt szentes.. illetve 4mert itt csak enyi fussa..a 8éves lelakott5nyuszi 5 lemosása után..
mar csak 2 motec em van,meg egy pectel

jol van ezt megjegyeztem,szajkarates vagy,ezert kellett a shercot is magamnak venni
vagy lyukasgumi ?
irtam emailt...
nem is fogsz burzsuj, te ami az udvarodon áll autok abbol 1 szaz milkas villát kialitasz
nem is beszélve adj el egy motec-et s van uj moci te gazdag lukas gumis burzsuj.
te mi volt a jeled az oviban ? lukasgumi ?
he he
na mond el mi kell megfizetem.
boldog,boldogtalant spongyoralsz,en meg se gumit,se egy hetes ktm et nem kaptam.....
irjal ide s megadom ferenc@hazos.hu
ja...közben látom az emilt....
okes köszi....számodat add már meg lécci...
ferenc@hazos.hu vagy com.
pátyi ha neked kell oda adom, felrakod kiprobálod s bejön akkor ki sem kell fizetni. ok.
s ezt azért mondom itt hogy megint irigykedjenek enynit megérnekem a hiszti ok ?
annyi csak gyeere el érte !
a c-kordénak nem merek több támogatást adni mert gondolj bele egy gumibol mekkora hiszti lett a pénzből még mi lenne ? ha mondjuk meg támogatnám egy menettel.
kérdezném töl mennyi a menet ? mondaná egy huszas, válaszolnám
gumi vagy gumi nélkül, s persze a rigára gondolok, csak mivel tudom miylen hiszti volt am ultkor nem merek adni gumit se pénzt mert itt fog vihójozni a forum a hisztitől. illetve C-kordés pozitiv dumátol.
nem találom az adatlapodon...
ok...irok emilt...
neee az megvolt ott a patakban kamera is veette
vissza is öklendte a rendes fiu a halaknak. !
Raaay-o !
neked barmikor mert birom arcod meg a lyukas gumid ! :-)
várom mikor lezs meg a seiko-d
csan i te leszel a turavezető ?
ha igen neked adok 50e is per nap plusz kaja + ktg, ut meg uj gumi.
viszem a vized is.
csak szolj te jó arc vagy.
nekem egy közeli ismerősőm kérdezősködött a vasárnapi menetről. hogy miylen meg amolyan.
tenyleg kordesnak le kell cummantani magat,rajta van a videon
durva nagyon rá ragadt emberünkre a KORDÉS jelző.
vegul is bicikli az sx 5 nyuszi 5,motorbicikli ,nem fogja kivetni magabol a drotszamar bowdenjet
Zari,

bazz aki tud az tud. aki nem az a kordét huzza tolja vonszolja. a patakban kapirgál.
Zarikám király vagy ultra nagy király bazz. de lehet megsem lehet ahoyg te mondod az 5nyuszi öt meg a kenda-ki.
az a nagy tohonya testeddel 10 éves csotányoddal felmész ultra zsir vagy öcsém.
a kordés pedig nem kell beváltka igéretétt lecumantja magát mert teljesitette azt ott a patakban mig nem láttuk.

hát ezt nem válylalom..mer tmost is ő volt az wegyetlen aki evidéken képes volt hogy velem eljöjjön...
jött több ittokolvasó racer is a környékről csak azok nem voltak elég bevállalósak, hogy velem jöjjenek bezzeg goldentúttal mertek volna..
ugyhogy ezért a kis fos remegő felvételért is ..örög-hála...megéte...
nagyon jót mentünk..de nagyon..nem let egész 50 de nem sok hilya volt.. és ugy hogy volt egy gázbovden szakadásom..még úgy is 15.10kor a kocsinál voltunk 15.30kor meg gó homér

ja nem is meséltem.. költeni kelett az örökélet 4t sx 525re... elsuzakdat a gázbovden..és a 150ft egy ilyne bovden a biciklis boltba..tudom mert 4 éve is mikor ezt még a bergre csináltam annyi volt ..
150huf forint...
rohadt kártélyem eladom a picsába...

esigsz 525 eladó.
1milió+ egy áemgé 500eselká mergáért..de csak keddig akciós..utána ilyne olcsón nem adom oda