zsir
riga gumira ne is válaszólj.. mert jó.. nagyon jó!ha olyan lett volna kordésnak tegnap...lehet nem vall cshúfos kudarscot a H,P feljáróba...
ha mondjuk másik részeken is lesz ilyne amit nem ismer akkor neki is B nyomra kellene mennie .
mondjuk ha neki is... akkor még a 130ból A nomosból...egy ..99nek biztos..
szali..
nem értelek..
nem is neked anyámlották fel a lét..mért szólsz bele csandi üzletlyébe
irigy vagy..mi hogy nem neked szóltak
szerintem ha kimész velük.. bizti megengedik hog néha...ha épp nem megen rád kell várni .. néha vezesd őket...
riki gecsa dföldváriak meg zsirékkel a legkemyényebb tsapat lesztek..főleg szombat hajnalba mert akor még a tökötök is keményre fagy
nem akartam..de ez meg kimaradt..
a duplasziklás a sárban..
20mp körül lehet látni a kendám hogy be van rakódva..mert csak odagurultam a fához.hahaha http://youtu.be/Pi1oeE36uYo
Beszarok bélák hogy mi van itt már megint! Ingyen gumi,szponzor antihopkins kuplung,50 ezer egy elbaszott napér,orális szex,egyszemélyes párbeszéd........ Beszarás!
látod zsír ez a gyerek tud. és van benne akarat. nem egy szardarab mint te.
más. ez a felajánlás volt az utolsó amit feléd tettem. a 20 ezer az vicc kategória többe van kimenni de úgy voltam vele megér egy nullszaldós hajtást hogy lássam ahogy vergődsz meg azok a haverjaid akikkel ide akartál jönni neveket nem írok boják....
szóval neked nincs annyi pénzed amivel megvehetnél egy napi vezetést te péló. ha meglátlak elkerüllek . kóvájogj a pajtijaiddal ahol akarsz. remélem csani nem hülyül meg annyira hogy elbasszon egy napját rád! veled motorozni garancia a szar menetre . kidobott pénz és idő pont amiről te papolsz. el lopod mások drága idejét amiért képtelen vagy fizetni. a szaros riga gumidat pedig te tukmáltad annak idején! hányszor ugassam még el? ha meglátlak hozzád baszok 15 ezret .
igen amúgy kordém van és még évekig ez is lesz. egy ócska öreg kordé. nekem jó ez is.
csani ezt neked üzenem. akikkel zsír készülödik kijönni. hááát még nem láttam őket de ott zsír a legügyesebb a csapatban! szerintem életed legszarabb és legfeleslegesebb napja lesz de ahogy látod :) amiket igért azt előre kérd el tőle mert egy ócska kamugép szarakszik és cigánykodik utólag. adja oda a kocsinál az 50 ezret és azt a szar gumit amit még azzal a lendülettel hajíts el jó meszire! utána vid őket a napkezdőhöz . kb ott a banda 80% a mehet is hazafelé vagy acsirke úton . szerintem jó esetben 20 km t ha elszédelegtek.
pedig..pedig olyan szíp a teste.. láttad a pocakvilantós gyúrós vidit?
majdnem olyan szar mint a hullaszagú nikotinséárga iszomtrikós(amit kimostam 8 év után.. venni kelelet egy úly mosógépet mert a szűrő meg a fűtőszál csoportos öngyilkosságot követett el.. )szóval azt a vidit is szinte tudta űberelni
Nem is értem, a többieknek hogy nem tetszett...
A commentek mindig feldobják a videókat!