Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Monoron csont megfagyás volt
Ez a kiccsávó,meg azé csak megtanulta a fordulást
Ja és igen Déw-nél király a terep csak sajna nincs még egyben neki a vas:S:S:S:S::S
Ja ja mennék, de nekem csak kedd után jó sajna addig búúútyi van..:S
ha azután mentek még akkor megyek
-Feri nem probléma..hehe
-Ám én nem baszom el senki napját:D
-A verseny miatt lett volna jó menni a terepen

üdv.
Ha eszembe jut,majd megállok az itteni natura 2000 terület mellett,aztán lefényképezem.Vagyis ami maradt belőle! Motorozni nem lehetett,erre most letarolták az egész erdőt! Buzi ez az összes!
Jozso ez már réges régen is igy volt,nincs új a nap alatt... anno kitábláztatták, MEG SZALLAGOZTATÁK 10 méterenként hogy tilos a motorozás a szaros árvalányhaj miatt a műzöldek....

természetesen a közvetlen melete lévő oriási működő külszini kavics bánya az nem probléma,... és a péten - peremartonban -colorban lévő város méretű vegyi gyárak sem problémák... ááá dehogy

azok kimondottan a környezetre hasznos anyagokat gyártanak, azt isszák az állatok attol szép zőld a fű...

azt már nem is emlitem hogy pl csak a mult héten egész héten lőtték a bakonyt a kibaszott vadászgépek, valami ismeretlen országbol... mert nyilván nem az a 2 db működöképes grippen röpködött egész nap full gázon....ugye ők is csak tökmagot szortak a hegyre...

magyarország én igy "nem" szeretlek...
Nem tudom.Le se ér a lábam,annyi a dolog.Megpróbálom a jövő héten feladni.Vagyis előbb vennem kéne.
Mikor jön kb a cuccom?
Lehet még utána meg is csinálta a mű balhét.Magyarázott a gyereknek hangosan,hogy nem szabad ilyet csinálni!
beleküldte! ravasz. erre sem gondoltam. a gyerekre úgysem haragszik senki.
Szerintem viktor kaksizott bele,csak aztán hamar oda tette a gyereket,hogy rá tudja fogni.
ez durva. én nem mertem megkérdezni mi az a "kis barna felhőcske "a gyerek körül. sokáig agyaltam rajta hogy egy barna delfin lehet a medence alján mozaikból? de ezek szerint belepisilt és a vegyszer bejelzett? vagy belekakkantott? ejj viktor. dejó ,hogy nem mentem mégsem a borbálába tegnap . uszhattam volna a kakis vizben. csuda kis krapek ez az te kis lurkód. nemhiába na. apja fia! az is beszarik időnként ,csak az a gatyába teszi.
. . .
nem is vetem észre a terlyengő barna foltot...
akkor azért üvöltött a vizmester...
mert azt hittem először csak a szart akarja rám kenni...
de az nem szar mer az kemény az...az fos
Nem hiszem el hogy megint beleszartál a vízbe ! Pedig annyiszor megkértelek...!
olyan buksi vagy..dobálom itt az öt szenteseket oszt felveszed
nem is akartam motorozni.. .
igazándiból mostanság unatkozom és kitanulmányozom hogy lehet az időlyárás előre lyelzést pontossan meghatározni az év bármely naplyára...
dee rályötem főleg utólag.hahaha
dolgozok holnap. leszarom milyen idő lesz . ha nem lesz addig jóidő az sem zavar. de szerintem pár nap és jön a meleg. majd megyek akkor ,ha megyek. minuszban nem kapirgálok. legyen 5-8 fok és ne hétfő. más bajom nincs.
hály..
szali..nézd meg..levery béka éned lyölylyön elő...
http://www.foreca.hu/Romania/S...

holnap lesz még motorozás..aztán jön a hó..
kedd szerda 15cm.. még nálunk is...de kint az jól meg is marad a 7 végéig...
ugyhogy vagy holnap vagy..majd a racén lesz a menet..

szoli..
mi a helyzet.. akarsz jönni ..te is ..?
rajtam nem múlik..
csak rajtad.. de csak akkot éri meg ha nem vagy bólya....ha ferit ki birod kerülni ott ahol óbebólyál..különben nehéz nap lesz..mindenkinek
amúgy nem értelek...minek akartok ona ide jönni..mikor a hegyben laktok..és az a hely...ott gyöngyösön.. ott voltunk már régebben mior még ithon is lehetet...sirok kékestető kéktúra.. az is finom...meg ott dévednél is itt déved a motorozással nem téved

de te tudod.. igérni nem utdok semit..
http://www.youtube.com/watch?v...

zsír ezt tudtad? bazze ez kurvajó lenne .
sport 1 salakmotor gp élő! brutál kemények van gáz nincs hi pisti.
áki a barátunk ..... falumbeli :) ügyes a fiú

jó reggelt béláim !
miller vagy gecó
mér ne működne? vadi ujat vettem . uj miunkahenger uj szektor uj cső uj lamellák a kosár meg ugye barnette nem rég vetem. szóval uj minden és jo és műkszik is. még a gumibakokat is kicseréltem akosár mögött. meg a tügörgőt a tengejen. szóval kb mindent. magura blode van benne.
csak vik emlegette a nevem h megyek...rág láttam h nem lesz jó az idő,meg am se voltam senkihez beírva... elvagyok itthon...
meg kéne csinálni a telóimat a 250en,mert olaj nem igen van benne csak olajsár de lehet egyszerűbb a 450ből átpattintani ismét

am meg ha már ennyire várjuk itt a jóidőt,pont Supermoto projekten vagyok, a 450be már ott figyel a kerék,aztán a 35fokba is lehet majd csapatni
működik a kordé?kuplung?
mivan gecsa a meleg szobát választottad? ejjjj