Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd lesz mesedélelőtt is..de menni kell dologra...
motormosás nem lesz mert az eső nem engedi ki a dobozból
ugyhogy majd mesélek mert agszió volt őven
itt épp süt a nap és 20 fok van..
ja az nem a nap hanem a lámpa
ja és azér van 20 fok..mert meg a cirkógejziratmoszféraprocesszoros kazánom...(mer nekem olynaom is van ám )
felhúzom a redőnyt..ja fel volt húzva csak kint olyan sötét van nem látni a fekete felőtől hog most akkro észalka van vagy nappal viszont hallan ahogy az ereszcsatornából ömlik ki a viz ..ami azt jelenti nem a hó esiksz
sajnos..ami léátszik a videlyón..sajnos.. sajnos az sx 300 az képes lenne rá..mert az első futásnál képes is volt egész magasig...
de a pilóta sajnos nagyon piskóta...
mert a dulplaszikléás ..ami aztán tényleg okádék volt..hát még én is csak másodjára jutottam fel..igaz akkor egy zorrót sem kellett belerakni
oda is fejött..az sx 300....és egy zorrót rakott ot ahol alig léehet még elindulni is...de ahonnan meg simán elindult..
tehát ha a gumi nem fog ..nix olyan elindulós zorró!
szóval ha oda feljön akkor a H,P feljáró..az lófasz ahhoz képest

zsirfren féle oktatás..azzal a külömbséggel.. én megcsináltam a H,P feljárót.. jó igaz csak azét mert kenda gumi.-. sx 525 és 110kilós vagyok..
szóval..szali...
a videón látszik..van olyna hog egykerékre áll a gép..!tehát fog nem is kicsit...
az alján nincs sebességed.. alig gurulsz neki a falnak.. !és utána ezt tetézed azza a buzi kis gázokkal amiket adtál..hát igy egy sx 125 sem menne fel.. de egy rm 80as sem.. mármint egy 80as kiadású RM
ha feltölti a 13 perces vidi....megvágom mert 3 perc ami használható...meglátod hogy kell ezt

nyugi kordés..ne vedd fel ez csak egy ötszentes volt(nálam mert tsóró vagyok..csak négyet ér )
a tegeggeli lehülyézés miatt kaptad..ködzsög . . . .
mert nem olvasod velem együttt az eksztrémen gyúrók biblilyályát amit nem én irtam de én szedem csokorba
ez nem 1 harcos..hanem maga a kamera rezisztens..szali.. aki még akkor is magát kamerázta(mert amúgy is!egész nap őt filmeztem)mikor odaadtam hogy vegyen már fel engem...
vett is.. z első 3 pecben utánaahelyett hogy kikapcsolta volna a kamerát letette egy sziklűára..pedig ott volt harc amit alúrról látott..csak baszta felvenni
szóval feltünési kameraállandóanrajtalegyek viszketésben szenvedő kordés...letete a kamerát.. egy fára.. de nem kapcsolta ki.. elment a motorért..és tovább vette ahogy bénázik..mert nem volt neki elég ez....amit én vetem fel...
http://youtu.be/pDSqOnJd-rE
lya..
itt
a shiroki az olyna mint mindég...ott nem volt takony sár ott az a sziklás sár van mint a nagy hegyekbe..
http://youtu.be/b5EUKFOV3vU
lyaúreggelt csinálok
itt gút veder..amire mindenki számitott
a 7végére mindenki vigyen magyával....
http://www.foreca.hu/Romania/S...
meleg alsó ruházatot...merg még a legmelegebbnek igérkező vasárnap délben sem éri el a hőmérséklet azt a pontot amikor a viztócsák..viztócsa állapotóak lesznek..az ok jégtócsák maradnak....
hát ezt praúbáltam etzsetelni a 7elején..

dehát a tegnap a jól sikerült tegnapról megent itt az összevágott vidik...
az a situ..kiba jót mentünk..shÁÁrban..de nem volt vészes ..inkább csak arra kellett figyulni a motor vigye a parasztot..mertmellette megálni.. nem kellett.inkább alácsúszni aláfeküdni
de aki nem akart leszálni róla az azért boldogult...
itt a vidi..ni
Na végre 1 harcos
mennem kell mert fütyöl a pidzsamasz
de azt tudni kel.. akkor a sár volt..sHÁÁr..hogy az ihaly..
kibaszott jó volt...
duplaszikláson is feljutottunk.. pedig az osz ilynekor maga a nályt-meer
jó mondjuk beteg is volt az ahogy húzni kellet neki. . .

a nap végére meg megkergettek a kutyák.. 10perc múlva meg elszakadt a gázbovden..ha épp akkor mikro ot a két bonyú méretű kutya.. hát akor most csak szali hozza haza a vidiket
majd holnap lesz zarándol féle mesedélelőtt..
lyaú élyt neketek
marha.. .

megent nem hiszitek el.. a sx 5nyuszi öt mitta csak az egész meg mert fáradékony vagyok. .
szeretem hamar letudni a felfeléket.. lehetőleg .. egyből..
mert az öt nyuszik a sem mai gyerek...fent ráér piheni amig jönnek a többiek.. ma kordés volt a többiek..de ő.. ő nem pihentete oly sokat a sx 300at .
ki kell kimélni..hogy olyan szép legyen mint a rélyé

kordélys..
ha olvastam volna a reggeli irásod....
akor többet hallottam volna ma a sírásod
ködzsög

mondom is amargának..mikor nap felénél már ki volt mint a liba..
hély elismered hogy a kend a gumi...
mert a H,P feljéáróban azért csak feltolta azta a nagy tepedt testem
na itt az új patak a kijáróval együt..
szali nagy komnetárokat nem fúz hozzá. .de a sisakja az ott van
http://youtu.be/MaSVt_J7LZ8
ez ..ez az utolsóü vidi ez már nem öt szentes
ez a lapköves feljáró..
lapos kövek vannak a gyökerekkel..(mert én is itt vok. -)meredek a 30cm a szléltől meg egy 2m es szakadék..
csak hogy érezze a paraszt ha elbassza akor az rendessen elbassza..

sokan nem is szeretik...főleg sárban nem...de én meg azt szeretem ami tsokan szeretnek..
ja nem
hát ezt kikapcsolt monitorral is pont igy tudjátok élvzeni:-)mert priváth.hahaha
mai nap első vidie az utolsó a nap közepéről::
http://youtu.be/5mSbDEFe5xU
ebben igazad van. azért van nekem a hőgombán párhuzamosan egy kapcsoló ha akrom kapcsolom is
de volt már h a hőgomba akkor bekapcsolt, mikor én azt nem is gondoltamvolna...
egyébként egy vízhőmérőt is beraktam. de ezt még a ventillátor előtt. ha bemelegedett tovább nem kínoztam.

az első verzió kényelmesebb! javaslom inkább azt
http://www.youtube.com/watch?f...

ezt nézzétek meg! garantáltan szét szakadtok

nem tudja vki a szám címét?
én jobban bizom a manuálisban, mint egy hőgombában..... ha kell benyomom, de mikor látom hogy most jön egy fasza küzdés már előre benyomom, mig a hőgomba már csak azt reagálja le mikor már tényleg meleg...
a duda helyére szokták tenni. ott nem kell a sok hercehurca. duda helyett vetillátor, szomógomb helyett hőgomba. oszt el is felejtheted...
jaxy ,az a jo abban a kis hűtőben hogy szintén enni nem kér áramot nem fogyaszt, átrakhatod a következő motorra, szoval örök élet+1 év....

de javaslom neked faragj rá egy ventillátort, az tutti... csak be kell kötni egy egyenirányitot, meg egy kondot ami kisimitja a dolgot, mivel a a gasgas váltot nyom fel ami 3-szor olyan stabil és erős áram mint az egyen , ezért nem gyengül a gasgas égő alapjáraton ,(pl ktm.) viszont amig az égő megy vele addig a ventill nem csak ha egyenirányitod.
és mint az égőnél is a ventill nem lesz gázfüggő ugyon olyan stabil erősen forog alapjáraton is mint nagygázon, és nem kell plusz akksi hozzá.

és vidd fel kormányra bal kézhez egy kapcsoloval, az a tutti, mikor érzed emelkedik az alapjárat, vagy már sokat fűrészeltél egyhelyben, egy mozdulat...
még egy pont a spanyol javára.. ennyi...
zsír. hozad a zsír tv det és a bójáidat hétvégén. mehetünk egy napot. összedobtok egy huszezrest és elvezetgetünk viktorral vasárnap egy napot . ez kifutja a benyát a kordékba és a kocsiba. nullszaldósan. ha nem jó vagy sok ne is hívogassatok.
Szasz Mester

Tudol valami jó hirrel szolgálni ?
palfy@freemail.hu-ra irhatol
Balint Nagyon koszi a képeket... ötletes vahgy na! Joók az ok a kis hűtök:)
szani esése a fa alá.......vagy is már csak a végkifejlet..

szani a fa alatt...