Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekünk is így volt,mindig a gyerek hozott haza minden nyavalyát....de mára talán kinőtte mert nem igen betegszik meg,de szerencsére mi sem(lekopogom)
Tényleg rengeteg kamikáze van közöttük.Az a "vagy talál,vagy halál" típus.
Rosszul tudod.A Jim beam gyárat csak bérlem,a jack deniels gyár az enyém.
Én bevallom,tényleg punnyadék vagyok.Nincs ebben semmi szégyen,csak egy kicsit kellemetlen!
Amíg nem voltak gyerekek,soha nem kaptam el semmi vírust.Most ha valamelyik gyerek megbetegszik,két nap múlva már el is kaptam én is.
lyaú reggelt kHíwánok...
bakker... megnéztem ez (sipszó)..káspustai racét...
nagyon sok érdekes variációt láttam a gumi és 1éb akadályokon továbbjutás céljából való, neki menek, de fingomsincs hogy mi leszen belőle...tipusú akcókból
de kafi..
biztos élvezték akik alálya kerültek valamely módon a motornak...
találtam a thawaiból szösszenetet..
http://www.youtube.com/watch?f...
ez azért van mert punnyadékok vagytok...
Jim beam... küldjek more..? jahh tudom a te gyáradban palackozzák...
Csütörtök óta fekszek.Már a tököm tele van a pihenéssel,már mehetnékem van.
azért ezt ne hangoztasd Ferenc... még a végén hiszel majd benne... aztán terjeszteni fogod....
csak mert a motornak semmi köze hozzá hogy ki hogy motorozik .. van akinek adnál egy lyukas dugattyus derbi sendát azzal is felmegy bárhol..... ennyi....
Biztos nem hülyeség,mert az asszony megitta,és nincs semmi baja.Még egyet nem tüsszentett!
ez tényleg jo kis video... az ember fiaborja szinte már kedvet kap a vörsönyzéshez...
ti gas-osok kamuztok wazz. nem csoda mindenhova felmentek.
A pinat se az ize miatt szereted teeee!
pedig a hagymatea nem hülyeség borzalmas de használ
én ezt mondtam már neked régebben is ... csak a fejedben a hangok nem engedték meghallani...
Ne is mondd,en eppen gyogyulofelben vk mar.
Köszi. Nem szeretem a pálinkát.Nem bírom meginni.De az most jutott eszembe,mi lenne ha egy kis rummal feldobnám a teát?
Tegnap az asszony hagyma teát akart velem itatni,hogy az szerinte használ.Csak megkóstoltam,de az elég is volt belőle!
jobbulást...a pálinkát kihagytad,próbáltad a teát néha azzal helyettesíteni?
Infulenzás,teától megcsömörlött,orr folyós,torokfájós,köhögős,lázas jó reggelt!
Balint,honnan tudod mennyit fizetett az utcanevert

Megneztem Viktor videoit,a haverjai Vitez Laszlonak hijjak
Hallod Ron,

aki Gas al megy az csal már ami a hardendurot érinti, mert az a himba gec jó. jobb mint a dobálos KTM pds, s most értem is miért megy a S.K. himbával, mert jobbb sokszor, föképp az eldobálos gyökeres feljárokban.
ami hisztis a Gas ban az igénytelen váz csavarok kombinációja.
Most el is adom a berget, van rá ember, s marad két gasgas.
szoval gec csalok vagytok mert nem mondjátok az igazat meg...
nézetek be a fészbe sok a jo kép vidi meg duma....
http://www.facebook.com/groups...
nem szégyen valami nem hivatalos néven....
jó a csapat, 170 aktiv user a HardEnduro csapatban.
sok bejegyzés szavazás, s ha hsiztis vagy itt kiadhatod a dühöd. !
Szerintem ez a Fész dolog nem hülyeségm, csak nem a saját neveden jelentkez s nyilatkoz, a másik hogy Viktor kicsit kipofozná magát (irásilag) s komoly érték növelő faktor lenne, nem is beszélve pénz is van belöle.

Mondtam is Viktornak ki tanulhatná a video szerkesztést és távmunkában (ugy is ráér) szerkesztené mások videoját, nekem pl. kellene s fizetnék is érte, sok ember van akinek kevés ideje van s örvendene egy jól megvágot, összevágot anyaghoz.

SZoval VIK gyere a fészre- pl. Zaránd Viktor-nak néven, sok jó info van.

Szerintem a fészen nem be tenni kell hanem kivenni infot. ennyi.
ami engem illet s nevem, sokan ismernek mert sokat dolgozok pozitiv értelemben.
itt pár motorosnak elég komoly gondjai vannak...