Vespákért odavagyok
nekem a "giccsparádé" is tetszett
voltak crossmotorok is,verseny is valami épített pályán fatörzseken,gumikon,hordókon át.de az Benneteket úgysem érdekel,olyan itt mindennapos,nem?
dem zsóti.. nyilatkozódjá meg ..gumiszerelés?
ronix módra
bájlint te mit szólol hozzá benne vagy az értékmegőrzőbe..de nem abbam amikek az ajtalát viharos északákon a szél csapkodja.. nanem az én extremenduro1 értékmegőrzőmben..
kurvajo volt a hajtás. a 300 sxs brutál jólett!mint egy könnyű 4 t kb úgy tol alul is. hamarabb kellett volna rá a cucc. sötétbe értünk vissza 2 x fogyott ki a benzin. sokat mentünk.
az emlékek olyan fHÚrcsál.. valahogy nem igy emlékeztem rád...
lehet át kéne gondolnom hogy is nézel ki...lehet 1 szőke nagymellű nő vagy ..csak pocakharcosnak álcázod magad ...néha
este belocsolták szaliéknak a pályát...
nem lsz por.. viszont csúszós takony...az igen...hú de irigye vagyok e.. a talaj miatt...bár tegnao sem volt aszr..de ma.. maga lesz a paradíze .
igy visszagondolva..hogy mentünk a nyomon egy kicsit...nagyon fasz kis nyom..és mivel ti nem ismeritek hogy mere felé lehet lecsalni..én tudom..de én meg nem racerolok....szóval hogy nem isemrik hogy mere lehet lecsalni..még goldentúték sem...! ezért én má látom.. nagyon nagyon jó erős kis nyom lesz...
mert 70km a seggében...és nem 100%belátással a dolgokba mint valakinek ...még a profiaink is visszapöröghetnek egy ilyen duplaszikláson...
és igaz hogy azon a kis szakaszon..ahol gurulgattunk..10km körüli...ott CSAK 3 pro feljárónak evezhető hely volt. kettő igazi pro.. még szárazaban is ..a harmadik csak sárban... és helyiseret hiányában pedig bőven elég komyoly helyek... nem is szabad erősebre tenni...mert nem kell belefutni egy 2012 redzsiment 13 elbaszásba...túlkapásba...
ezen a részn.. itt nagyon nagyon jó részek vannak...ugyhogy ha a többit is sikerült igy kijelölni....nagyon fasza lesz...
nem kell bele kátai kilyáró..meg zarándol feljáró...csemegepatak...azok majd ha lenne 3 kategória(hobi expert pro)..csak akkor férnének fel a racenyom palettára
mert kipihenten meg hyleismerettel könnyendén oda vissza megcsináljuk..már aki ..de elsőre.. .azok nem normális race nyomok
a tibipatak a duplasziklás kilyáró részével IS benn van a pro nyomban
a kátai kilyáróra rá sem merték vinni...pedig ha a duplasziklás része az pro..akkor a kátai kilyárós része.. az akor mi . hard-core... pro
de azért büszkeségtölti el a sHívemet..mert azokon a részeken a hol szok menni... konkrétan a mi általunk felfedezett és kilyárt nyomok a racenyom ...
mondjuk nem a leg hárdabb.. de első nekifutásra pl a duplasziklás is öl.. főleg akkor ha jó bemelegedve(kellően fáradtan ér oda a paraszt....)úgy érze.. lesznek gondok..még goldentút aki aztán is meri is ..tud küzdeni rajta...hát akkro egy olyna aki a tibikatakon felszopja magát. .a végedelé a vályuban már csak úg lógnak rajta a mieink is.. és onnan mikor már nem kap levegőt..kijön a patakból..széles merdek ösvényen elindul felfelé sárban ez konkrétan kiszopatja a parasztot...(pedig kitakaritották a fáktől az elejét... )..aztán balra befordul.. két egyre meredekebb hullám felfelé.. és már jön is a parabola..a 3/4 nél a föggőleges..3-4m es rész..ha rossz nyomot fog akkor a duplasziklás részre jut..ahol jöhet a visszapörgés ha elment a lendületed és még nem is vagy egy drágám járviksz..sem
ha nem forogtál vissza és a parabola fölött vagy..legalább kettő méterrel.. akkor már van értelme a zorrót elkezdeni..ha nem akkor cibáld lefelé irányba a motort és ugorj fel rá mikor megindult.. különben fályó lesza találkozás valamelyik alsóbb részen pihenő gyökérrel vagy fával http://www.youtube.com/watch?e...
na itt az amikor leszálla a ködés csúszik qplungos feljáró..persze mikor már van nyom.. és nem csupa szűz..akkor azértt sokat egyszerűsődik a helyezet..de szűzben.. elég sok ember rezisztens volt rálya . . http://www.youtube.com/watch?v... http://www.youtube.com/wat
ch?v...
na mi van...
lyaú a reggelt... wasárnap van ..a vásár napja .. nem zoli meg nők bálylint meg a faszom SE tudja meg faszom kinek lehet még ..(rafaelló donatelló ronáldó..csak hogy baz menyei keresztneveket is emlitsek már.. .)
ma a vásár napja van.. szóval sok boldog névnapot a vásárosoknak...
na itt a gumiszer-ellés..eleje...itt is kijön a tudás meg a szépség 1 helyen van elrejtve..bennem..egész mélyen és eza két dolog töbek közt ami nem is húz6tó elő belőlem..(a kÍwülállók számára ) http://youtu.be/dfrUNvWOpfc
nekem a "giccsparádé" is tetszett
voltak crossmotorok is,verseny is valami épített pályán fatörzseken,gumikon,hordókon át.de az Benneteket úgysem érdekel,olyan itt mindennapos,nem?