Pedig úgy odabújnék hozzád nyáron a standon mikor feszülős cicagatyában acélos tested korbácsolják a vad hullámok
nyammmi .....hahahahahahahahhahahahahahahaha
g . ez az a parti ahol a csajok első kérdése az ,hogy milyen autóval jöttél és van e kokainod és ,ha az első két kérdésre helyes választ adsz akkor jön ez akérdés: hol a szállásod?
nem a 300 assal mentél zsír? mert a kélt időpontban valaki 4 t vel megy . amúgy ekkor már dnf en voltál nem? csak elkocáztál geci:) akár csak ádigyerek a barna thor os ruhájában amikor érdekes mód a b nyom kisfalánál akar felmenni nem a nagyszikláson ahol indult a ban. na mindegy . rég volt megszépülnek az emlékek. más. az a videós sziklafal elég picsafüst volt. inkább csak szarul nézett ki. volt sokkal nehezebb is bent az erdőben nem egy kettő. ennek nekimentél és már fent is voltál. mondjuk esöben nehezebb lett volna mert tök sima sziklafal volt. és kicsit ferde oldalra is.
Köszi,a gyerekkel minden rendben
Ádámnak a motorral volt problémája
Sziasztok!
Az elmúlt hétvégén megkezdődött a 2013-as versenyszezon, az első endurocross bajnoki futammal Szarkáspusztán. A rendező nagyon sokat dolgozott a pályával, aminek meg is volt az eredménye, hiszen nagyon színvonalas pályát alkottak. A bajnokságban az elmúlt évekhez hasonlóan az I. osztály E1-es kategóriában indulok.
A verseny számomra kedvezőtlenül alakult már az első körtől kezdve, a motorom minden körben lefulladt, így sok időt veszítettem a motorommal való küzdelem során. Sajnos így egyelőre azt sem tudom megítélni, hogy a téli edzéseken sikerült-e gyorsulnom, illetve a gyorsaságom így továbbra is kérdés marad. Az utolsó körben több mint 10 percet vett igénybe az újraindítás. Sajnálom, hogy ilyen rosszul kezdődött az idei évem, de bízom benne, hogy a folyamatos munka meg fogja hozni a gyümölcsét az év fenn maradó részében és remélhetőleg a technika ördöge sem fog megviccelni az elkövetkezendőkben. A bajnokság szempontjából sikerült 14 pontot összegyűjteni amelyeknek még fontos szerepe lesz az év során.
Bátrak/őrültek előnyben extrém enduróban, akik mernek nagy gázokat húzni.
Pl. szarkáspuszta extrém nyomban pár akadály átugorhatónak tűnt, de csak így monitoron keresztül
Végignéztem a robbantott ábrákat, egy helyen lehet még, a hátsó teló felső GL szemben, majd ma kibontom és megnézem
Másutt szerintem se lehet
Ami érdekes, hogy a hátsó lánckerékre tűztem rá, hogy ne kavarodjon el, amikor beraktam a kereket, akkor néztem, hogy hopp ez meg mi de tuti nem a hátsó keréké, abban megvan.
nyammmi .....hahahahahahahahhahahahahahahaha
de semmi buzulás...
http://youtu.be/6zg23Mmb5XQ
Ádámnak a motorral volt problémája
Sziasztok!
Az elmúlt hétvégén megkezdődött a 2013-as versenyszezon, az első endurocross bajnoki futammal Szarkáspusztán. A rendező nagyon sokat dolgozott a pályával, aminek meg is volt az eredménye, hiszen nagyon színvonalas pályát alkottak. A bajnokságban az elmúlt évekhez hasonlóan az I. osztály E1-es kategóriában indulok.
A verseny számomra kedvezőtlenül alakult már az első körtől kezdve, a motorom minden körben lefulladt, így sok időt veszítettem a motorommal való küzdelem során. Sajnos így egyelőre azt sem tudom megítélni, hogy a téli edzéseken sikerült-e gyorsulnom, illetve a gyorsaságom így továbbra is kérdés marad. Az utolsó körben több mint 10 percet vett igénybe az újraindítás. Sajnálom, hogy ilyen rosszul kezdődött az idei évem, de bízom benne, hogy a folyamatos munka meg fogja hozni a gyümölcsét az év fenn maradó részében és remélhetőleg a technika ördöge sem fog megviccelni az elkövetkezendőkben. A bajnokság szempontjából sikerült 14 pontot összegyűjteni amelyeknek még fontos szerepe lesz az év során.
Mellékelten küldök pár képet a versenyről.
Köszönöm a segítséget!
Igen ám, de sose lesz rutinos, ha "nyuszi" és sose meri kipróbálni a megfelelő gázzal/tempóval
Hogy áll a GAS?
Pl. szarkáspuszta extrém nyomban pár akadály átugorhatónak tűnt, de csak így monitoron keresztül
5.39-től Dani barátom
6.00-tól én stb stb
egyiken zsir csuzsik le a falrol
http://www.youtube.com/watch?f...
zsir feri 2:14 tol ill 3:20 tól.
sokan neki sem mendtek !
Végignéztem a robbantott ábrákat, egy helyen lehet még, a hátsó teló felső GL szemben, majd ma kibontom és megnézem
Másutt szerintem se lehet
Ami érdekes, hogy a hátsó lánckerékre tűztem rá, hogy ne kavarodjon el, amikor beraktam a kereket, akkor néztem, hogy hopp ez meg mi