Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiscsaj rendbejött, megjavult?

Ádámmal mi történt Szárkáspusztán?
Jó napot!
5 literes tartályos jó lesz?
köszi... de inkább egy tartány kocsit küldj tele benzinel...
úúúgy utálom
szakadt tegnap,szakadt egész éjjel meg még most is
naná hogy jó kis szél is társult mellé
sok-sok szeretettel küldöm Nektek lássátok,nem vagyok irigy
csok baby... olvastam tegnap a neten hogy arra felétek szakad a ho, meg össterreichben is...
és az jön ide a hétvégére...
csávok menyit szakadnak a röhögéstöl..
hóeséses jó reggelt
miller vagy geco... saját komp...
fefe... hogy mit érdemes venni.. tudja a rosebb, nekem személy szerint jobban bejön a gizgaz 2t, főleg az egyszerüsége, meg az ára miatt, persze az is tetszik hogy nem egy széthullos fajta....
de tőlem mindenki azt vesz amit akar, meg ami neki tetszik..
megyek is mert elmegy a kompom
ja gondolhatod televagyok pénzzel mint a zsiráf farzsebe
azért dolgozol anyit mert már miller vagy ott a ricsi-rics művekben....
fefe.. ez jo meglátás.. a szögedieknek mindenre van legalább 1, vagy több magyarázatuk...
jóó reggeltet béláim ...megyek dolgozni
szazs
Hátsó kerékben van kettő , de máshova én sem tudok vagyis nem jut eszembe de keresem a képeket, a lánckeréknél meg forditott van
Dobd bele,megtalálja a helyét
Betegeknek jobbulást
Többieknek jó motorozást
Azt hittem csak hülyéskedsz, s tényleg

Le a kalappal a versenyzők előtt, fárasztó lehetett
szegények én tuti nem mennék olyan nyomban, ahol már elmerül a motor, olyan mély
Csak az a 2 lehetséges nyom volt ott felfelé?
Milyen utca?
Ilyet be mertek tenni EC re? Vagy ez már az extrém race volt?
Gondolom volt ezeken hiszti ha az EC verseny nyomban volt benne
Jó estét!

Kuplungot kivéve összeraktam az RMX-et, s a dobozban az alkatrészek között maradt egy zéger gyűrű Emlékeim szerint ilyen csak a hátsó kerékben van, oda meg beraktam, lengőkar, himbában sima gyűrű szokott lenni.
Vajon hova való a kimaradt alkatrész?
Régen nem voltam ezen az oldalon, de most hogy megnéztem a képeidet , már tudom hogy ki vagy a blokk/kipufogóvédő tolólapodról , mert azt nem lehet elfelejteni ha egyszer élőben látod ! Jobb a KTM mint a Gas ? Mit érdemes venni 2T be ?
A ti klubotok nekem igen sok lenne , pedig már lehetnék sokkal keményebb is , ha derékszögbe nem gyengült volna a bokám , ami miatt kimaradt az elmúlt év, de Csanád meg a többiek sokat fejlődtek , én meg csak kullogok utánuk ! Sebaj , itt van megint egy év hogy felzárkózzak a lájkos ka részekhez. Látom Szögedön mög a környékén van mindönre magyarázat ! Meg hát ugye nem lehet mindenki fire fighters !