Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már kezdtem megijedni!
Lassú a galamb mert ebben a percben ért ide!
örülj neki..

na itt a videlyó.. ez a baz megyei cigó gyerek ügyes..
a legvégén a fejkamerás race az nagyon komoly.. mennek mint a darazsak..beteg állatok...
haly rá sztyÚ
Basszus nem kaptam tőled semmit!
Bazzeg mekkora orbitális csöcsök! Inkább ebben izzadtam volna két napot,mint az infulenzába!
Elvileg válaszoltam is.
én a cr el is mindenhova felmentem ja biztos a himba miatt
rosszul irtam a 2011-es töl ajánlják... megtalálod a racings parts alatt... VOLANO AGGIUNTIVO PER GAS GAS 250-300 néven.
balázs minek a méret.. tök olcson tudsz venni után gyártott szettben, bárhol pl pink-nél, és a csap legalább olyan fontos hogy ne legyen kopva berágodva, márpedig ha zsir nélkül ment az oda basz a csapnak csunyán, és hiába cseréled csak a tűgörgöt...muszály cserélni szettben.
fefe...ha jol emlékszem 40-es alapjáratid van, az jo lesz... a probléma a szimering főleg ha az a jelenség amit irtál is hogy lefelé guruláskor besziv mint barom és befullad az olajba, és füstöl mint a gyárkémény....

én most esztergáltam nagyobb főtengely sulyt de nem azt amire te gondolsz, hanem a jobb oldalit ami a primér fogaskerék alatt van... de az a te 2006-os évjáratodban még a nagy verzio, szoval nem hiszem hogy neked kéne olyan.....még a gyujtás oldalra rakni.. .

amugy tuning oldalakon is csak a 2010-utániakra irják hogy érdemes felrakni mert azokban már semmi nincs csak egy távtarto alátét...

itt tudsz olvasgatni rola.... http://2tracing.it/
GG ec 300 2002-es himbába való tűgörgők méretét nem tudja valaki?
Meg a lengővilláét?
Sehol nem találni.....
tos
ez valami dohányzás elleni reklámkampályn fhilm? .
fefe
találkoztunk már.. persze az erdőben nem mert..mi csak a lálytos részeket toljuk ..
nó eksztrém

a kempignyót nagyon sajnálom..
de a 45 rálydelnak nincs köze a balhéhoz..
a tulajerdészenk van...
egy az hogy ott nem szab megálni...meg arrafelé bóklászni sem...
ez minket is zavar.. de majd ha belépsz a klubba akkor motorozhatsz ..itt ott
a fűrdést nem is használtuk..mi nem izzadtunk meg..miért is izadtunk volna.. hisz motoron ültünk..az meg visz..mer erős mint a barom
Hello ! új kora óta nálam van , és egyik napról a másikra jött elő a probléma. Meg is rendeltem a jobbos főt.szim.et. Raktam bele ezt a csoda JD tűt, és jobb is lett vele , de még mindíg pöfékel.Köszönöm a tanácsot neked is ! Beszámolok ha kicseréltem ! Köszi !érdemes kisebb alapjárati fúvókát belerakni , vagy sem ? Tud valaki valami infot erről az S3 nevű lendkerék súlyról , ami elvileg nagyobb nyomatékot ad? Érdemes kipróbálni ?
http://www.s3parts.com/product...
Hello ! Ismerek én mindenkit , a Csanádot is , meg szerintem már veled is találkoztam párszor tav. előtt a Casoaiai campingba , mikor még szivesen láttak ott minket , de valami ENDURO FAN odacsalt egy csomó motorost egyszerre és erre kitelt a sorunk. Pedig jó volt az egy euros camping és a végén le is lehetett tusolni , most meg csaka panzió parkolója van , meg a két marhanagy kutya , és jöhetek haza büdösen ! Köszönöm a tanácsot / tanácsokat . Már rendeltem is a hálátlanba egy original szim.et . !
bocs ez le maradt
ha a fejed is fájna arra tuti hogy jó
Ment mél elvileg neked
Boltba nincs,max gyógyszertárba!
szarkas extrem - zsirferi utca
http://youtu.be/-MX9SC0Ivww
Ilyen betegen nem is érdemes boltba menni
Indultam volna én is,de mondták hogy nincs a közelben kisbolt,így nem nagyon láttam értelmét menni.
Ja hálisten nálunk sem betegesek.Meg max két napig betegek.Mondjuk én sokkal szarabbul viselem,meg nehezebben is lábalok ki belőle.Ami nekik két nap,az nekem legalább négy.
dzsimi..te hol voltál..
ott az északi hegyi rálydelek azok élik eztet..neeem?
itt a déli alfődi bénabélák..nem mernek oda menni..jó jó van egy pár elvetemült.. de többi mind...puha pöcs.. mint én is...
megyek is és visszadugom a cerkát a szemérem alykak közé..nehogy valaki thévedésbe essen
igazad van..
szemét ez ...
mind
nekem sem szóltak hogy a 4t olcsó.. jobb és sx 525 még csúnyán lepusztitja az összes 2t
már nem a motor..hanem az a tudat hogy ez akko mért ment fel.. akkor a 2t is felmegy.. osz akkor az meg nem felmegy hanem felcibálják
ugyhogy köcsög 4t 525
most is ráköltöttem...üzemóráimat ...szelephézag ellenőrzés 1 óra munka.....
nemsokára olajcsere is...
kész vagyok tőle...ezek az állandó költségek...(mert az idő az péz. ..)
kár hogy szeretem butykerálni. . .
ha már nem cserélhetek rajta évente dugót ...mit a kéttések..
azért hogy költsek rá valami igazán hasznossat...veszek rálya matricaszettet...