Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ha volt MB500-asod! Vagy ismersz olyat, akinek már volt. Tudod amelyiknek a porsche tervezte a futóművét!
nagy gratula a tronörököshöz .. neked és a mamájának is

jahh ötcent dobálás nincs amiota zsirferenc (akiröl már utcát is elneveztek ) nem igazán firkál ide....

ui.: az arany merdzso láncos medálra vevő vagyok tezsvirem, nehogy eladd most indulok a pénzváltoba váltani lovét...
jákszi még egy gondolat a motorodrol... az évjárat stimmel, igazolja az is hogy pl a lengővilla már a gyárilag festett fekete.... a felni a te esetedben nem mérvado
merthogy olyan kevés motorba szerelik ezt a tuningos sárga felnit hogy lassan fogy a polcrol, azért van benne ilyen régebbi szám.

a többit did-el szerelik, de elmondom a legjobb felni amivel valaha motort szereltek a régi gömbölyü did-dirtstar... azt a mai napig lehet kapni amcsi tuning oldalakon arany árban...
Köszi szépen.

Minden rendben, most épp elaludt, úgyhogy csak érintőlegesen benéztem.

Tiltás nincs, csak mindenre nem jut idő, és valahol vissza kell(ett) fognom magam.

Bár ahogy nézem, "megjámborodott" a társaság "abszolútÉRTÉKEN" :-)

Ha minden jól megy tavasz végén becsatlakozom.

ui: van egy arany mercimedálom eladó, hozzáillő aranylánccal, kulcstartóval, terminátor napszemüveggel, westerncsizmával, bőrnadrággal, kínai breitlingórával, izompólóval, xxl-es méret.

5 centért:-)
agyon isten doktor ur... nagyon eltüntél , tán letiltott az asszony...

jahh gratula a babához, gondolom már megszületett
Rólam két utcát is elneveztek!

Az egyik a mester a másik a szép!
ez ám a hírnév mikor már utcát neveznek el valakiröl....
Jakszi, én még nem is láttam ilyet hogy AJP agy repedt volna.... az a felni csak a racingoson van, a telod az meg marzo csak a racsingos verzio amin már lehet állitani rugo előfeszitést is....

persze csak ha adtak hozzá olyan specko kulcsot.
Gyerekek!Főhajtás az Úr előtt
viktor. reggel csak akkor mék ki ha nem ugat senki a szerelés miatt. nemm jókedvembe rakom össze ott a motort. kb 20 perc és ha jó akkor tudok menni ha gyanus akkor nem megyek sehova . mármint 20 perc kel összerakni. kiviszem a fél műhejt .
rik..
én mindég dolgozom
de rátok szakitok időt....
az akkor nem 2000..kilences
ja az be van repedve...
de vigázzá....nagyon vigázzá
olyan heggeszsez aki nagyon profi..nekem basztak le olyat hogy azt hittem kitépem a hajam...addig melengete a marhálya.. addig gáza nem volt...nem tudott hegszteni de próbálta...aztán végül is meghegesztette...47,3 as lett a 46,95 furatból...a csaapágy nem kicsit lötyögött benne aztán..
kirepesztett melléá vagy 4 küllöt is ...mert a küllők alapból fszülnek szépan a helyükön..de ez a marha túlhevitette és a meleg aluból szépen kikanditotak a küllők...mikrohazaértem megláttam..azt hittem visszamegyek és a fejére húzom..
hogy oké hogy nem csinálta ingyé...
oké hogyaz agy 3 tizeddel széthőzte a csapágyház részét.. de hogy még a küllöket ki kitépedte annyira fel hevitete a marhálya..hát az már nagyon fályt...
gyakorlatilag felnni árban adtam el a komplett kereket...ez miatt
ugyhogy vigyázz ki csinálja.. egy sima aluheggesztő ehez kevés.....akor inkább hagyd igy..merg ha em kroccozol vel.. még akkro kiba sokáig kibir6ja
2006 03 ik havi a felnid és 18*2.15"-os
Koszi Ricsi!..es mindenkinek...
Egy pár kép a Gassomrol...meg jobb minosegbe..a hatso agynal szokott igy megrepedezni,vagy csak en vagyok a szerencses ?szerencse alu es lehet heggesztetni...?a felnik mit arulnak el ezzel a koddal?A teleszkopok most marzokhi vagy sachs?
Boldog nő és Zoli napot kívánok
Talán dolgozol hogy ilyen keveset írsz?
mérgelődöm a motorom első gumijával kapcsolatban
megvan az új gumi,ha viszem a suzukiba a motort és a gumit,kicserélik...50 euro ha csak a kivett kereket viszem és az új gumit,akkor 40 ha ott veszek gumit akkor a szerelés ingyenes
sima gumis amit kérdeztem 3 helyen,ott motorra gumiszerelést nem vállalnak
férfinapra sört kapnátok
amúgy meg szerintem is neked kell odaadni a gyerkőccel a dadusoknak,az indok:pasinak kell adnia és kész
Téged vártunk
amúgy romantikus vagyok mint egy bézból labda...mielőtt megütik
vicket 0,5re téve..hol van mindenki?
úr izsten..mit irt ez a gyalázatos..aki a nevemet bitorolja.. hogy irhatott ilyet...
megirja itten az igazat...

ebből nem lesz lamúr a fórumon ..
csak ha hazajön az asszony
mert neki persze fészbukosssan adom elő..nyalom falom hogy estére kifennye magát... ...