imádom ezt a nőnapot...
az asszony vet virágot hogy adjuj oda a böltcshibe a gyerek nevelőinek...dadáknak...
hogy én adjam oda..
há mondom mén nem adod oda nekik..Te
hát hogy nő naop van és férfiaknak.. kell...há mondom mindég azt mondod hogy én vagyok a szuiper apa a dadák szerint téged meg hogy semmibe néznek.,.,
mondom ha én adom nekik megent az ajándékot.. akkor megent lejjebb csúszol előttük...
de hogy én adjam meg a fiam...mert mi vagyunk a férfiak...
há most férfiak vagyunk meg faszá...de mikor meg nem kéne kiabálni meg ugatnoi mindenért akkor meg a köcsögök vagyunk.. há hogy van ez...
manka.. zsu...
hogy van ez...
te is vettél embernek virágot hogy adja oda a barinőidnek?
remélem igen mmert különben nem kaptok virágot.. csak egymásnak vesztek..
dont wörri ha lenne férfi nap mi is vennénnk virágot hogy átadjátok a férfiakanak..az az magunknak...
izi..ha a kiabálást a csajoktól ÚÚÚÚtáljuk mint a bűnt...azért a sexet szeretjük..
Köszi Viktor
Tegnap elindult a volt 540 is most már csak 525 sx
De megy működik nem füstöl
Meglett a hiba is a végére képzeld a vízpumpa zéger eltűnt oszt nem forgatta a vizet
-45.000.- 1db zégerért ami kb 10.- ft
nagyon komoly.. túl sok előzési lehetőséget az első 5 percben nem láttam..áá
nem nekem való ez a racerkodás...
elrajtonlál mindenki előtt..oszt az erdőben meg dudálnának meg letolnálnak az útról
csikicsukiban..meg nem is tudok gyorsan enni...a nagy batárral
amúgy nagyon faj kis pálya ..... bizti jó race lesz ...
z4567 hajrá....pityuszéknak is sok sikert hozzá.. oda a 350sx-f az ideális jószág az tutti
itt a ....káspustai kör(az elejét azért nem irtam ki a településnek .mert azt hogy szar..azt nem irom le eg település nevében ) http://www.youtube.com/watch?v...
mert az elbaszott vasra sem mondja azt a paraszt hogy...szarvas
fasza vidik..
a dunaföldváriak előtt le a kalappal...
nagyon szinvonalas pálya.. a krocc az kifejezetten állatt...olyan igaz vébéS
az endóró krossz 14 perce is kibaszott jó...
túrógombóc tim előtt is le a kalappal..
az az aprókavist az ..kicsukályé . kicsit van neki üzemanyga ha az utánégető fungció is üzemel
Faxák vagytok!Jobb mint a Zaránd team
50cent!
itt ülök a csónakba próbálom megfogni a bigcsukát kurva hideg van kapás semmi
menjetek kurvázni még fiatalok vagytok a 40eseknek már ugysem áll
nők boldog zoli napot.
imádom ezt a nőnapot...
az asszony vet virágot hogy adjuj oda a böltcshibe a gyerek nevelőinek...dadáknak...
hogy én adjam oda..
há mondom mén nem adod oda nekik..Te
hát hogy nő naop van és férfiaknak.. kell...há mondom mindég azt mondod hogy én vagyok a szuiper apa a dadák szerint téged meg hogy semmibe néznek.,.,
mondom ha én adom nekik megent az ajándékot.. akkor megent lejjebb csúszol előttük...
de hogy én adjam meg a fiam...mert mi vagyunk a férfiak...
há most férfiak vagyunk meg faszá...de mikor meg nem kéne kiabálni meg ugatnoi mindenért akkor meg a köcsögök vagyunk.. há hogy van ez...
manka.. zsu...
hogy van ez...
te is vettél embernek virágot hogy adja oda a barinőidnek?
remélem igen mmert különben nem kaptok virágot.. csak egymásnak vesztek..
dont wörri ha lenne férfi nap mi is vennénnk virágot hogy átadjátok a férfiakanak..az az magunknak...
izi..ha a kiabálást a csajoktól ÚÚÚÚtáljuk mint a bűnt...azért a sexet szeretjük..