Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most akkor ki a kemény csoki?
most ne röhögjél nagyon..... csak azért mondom el mert tényleg igy volt...

a multkor azért furtam szét itthon az egyik hosszu végdobot hogy kiszedjek belőle egy maréknyi ilye hőállo cuccot a másik kipufba...szegény ember vizzel főz alapon...
Júúúújj!ááááááááá!kinemond!
tudjuk ki, de nem mondjuk ki...

kimondom én! VOLDEMORT...

ugye eltaláltam..
De az acélajtó és a dobermanok között van aknazár ugye?

Minek kajtatsz?Szóltál volna küldök.
nem hiszem el hogy ilyen kincseket rejtegetsz otthon... ez ott van a pincében a vastag tömör acél ajto mogott amit két dobbermann őriz...?

mit össze kajtattam a multkor két maréknyi ilyen paplanért..
én rozsdamentest csőre teker azt a paplan és nem viszi ki belőlle
ez meg atmosznak
Ilyennel volt most kitömve,de sokat nem bírt. Ami gyárilag benne volt,az mocskosul sokáig bírta!
Itthonra nem kell,van libatoll dunyha!
Na ugye,már megint igazam van! Ehhez a szinthez csak egyvalaki érhet fel. A tudjuk ki!
zsoltiberg4 ha felteszel egy videót youtubera...ott megjelenik egy felirat hogy képi és hang problémák léphetnek fel,akarod-e hogy kijavjtsukstb...na azt ne kattintsd be,mert akkor pont elbassza az onboard videóidat...ahogy az első videón i látni h a kép próbálja követni az egyensúlyt,de ezzel csak rosszabb a nézhetősége... am utólag is visszaálljtható, ahogy van a gépeden úgy töltsd fel,nem kell a youtubos korrekció!
kerámia paplan csak jimmynek ha a otthoni nem volna elég meleg
Eetört a kormány? Le van baszva,majd bélabá megpöttyinti a téjeszbe!
itt csak a nyögdécselés a lényeg? mert azt hallani rendesen... kikészültél Zsolti? látom működik a akmera+ wifi is,de vigyázz mert hamar lemerülhet...vagy neke dmennyit bírt?
igazad van.... soha nem fogok igy tudni...
hőálló szalag
Kérlek foglald össze tömören,mert nem nagyon merem megnézni! Ebben is olyan durva dolgokra számíthatok mint az előzőekben?
Ez de durva Ez valami kabaré része?Hol lehet letölteni HD verzióban?
Ez olyan,mint a kifésült mosogató dörzsi!
Jimmi itt van neked még egy kis szösszenet... még jo hogy a legurulást nem vették fel...

http://www.youtube.com/watch?v...

ez pedig egy oktato video csika tudna belőle tanulni...

http://www.youtube.com/watch?v...
Ha ezt előbb tudom,feladtam volna neked postán!
rozsdamentes acélszövet
Valld be hogy csak irigy,hogy te közel sem tudsz ennyire!
látom mindenkit megérintett a video...