ma azt terveztem hogy rendberakom a ház környékét...(háuse ráund)
meg felrakok egy közepes állagó szikszdélyz t a gépre.. ehelyett csak el ker forditani a kopott kentaki gumit...ugyhogy ráérek mocskosssul...irlyatok valamit... hogy olvashassak valamit
lyaú reggelt gábor..
itt is sestt a hó.
a hóban motorozást én is kihagyom...
irtam az esemest ia hogy holnap melyik autóval megyünk ..a hódúróval vagy a hómaróval
amúgy nem kell bezsarni.. nincs emiféle glóbuszos felmelegedés.. ez glóbuszos időlyárásváltozás...
van ahol hidegebb lesz van ahol melegebb lesz van ahol sár-azság lesz van ahol szárazság lesz....
egy biztos a föld polaritása kezd megváltozni...ez már többször is bekövetkezett föld történetében...szerintem akkor mindég elmosott egy civilizációt..lásd dinkákat meg a majkáka.
itt is ez lesz.. majd falatoznak az érett gyümőlcsből és ezáltal páran túlérik..persze n a homlesszek..(remélem én nem leszek)
még jó hogy gumit nem szereltem le..mert a kopott kenda kelleni fog a saraknak.
vissza a fontosssabb témához...
föld polarizáció váltás...
a mágneses napsugárzás eléri a földet mert nem slesz a mágneses védőburok..pici ideig..(földtörténetileg pici idől ) addig kiéget mindent... szétbassza az elektromosságokat... majd csak a régi jó diesel fog tudni menni...mert ahhoz nem kell áram..(nissan vannette kárgó )
de azt is csak észak amint a 20on két évente sötétségben a börtönbolygón mert különben nappal indet kiéget a nap mágneses sugárzása..mint pl a holdon..
ott is azért nix élet..mert kiperzselt mindent amit elültettek luí karekőék (árm-szrongék)...
szóval egy kis globális időlyárás változás miatt max pár 100 millió embernek lesznek élethalál dolgok.. de a polarizációváltás az ...több milliárdokkal fog gondotokozni...abból a 6 milliárdból.. nem sok marad....
Idei vidót akartam, de ez jobbnak tűnt, nagyon komoly! Hát igen egész éveben nyomják, bár majdnem mi is csak kicsit hidegebb van!
Kicsit nagy por van ,az elég zavaró.Meg van egy két kamikaze.
Itt megint esik a hó, kb 5 cm már leesett de még esik és még mondja is, meg esőt mond , na az majd remélem jól elveri és jövőhéttől enyhülés és motorolás!
ez tavaly februárban volt ez a verseny... mennyire fasza hogy náluk egész évben lehet motorozni..
átszik van rajtuk kabát, de nem lehet azért tul hideg...
ők engedték be a cigány bandát. most meg beszartak hogy felhígul a fajtájuk egy kis szinessel. mert az otthon unatkozó asszonyaikat mind basszák a török kertészek. muhahaha
ebay ról akarok rendelni ,de az évjáratok nem stimmelnek ,nem akarok rosszat behozatni . Tarjánba is azt mondták hogy nem minden évj egyezik.
Azért inkább kérdezek.köszi
szerintem amit irsz az biztos... de még a 09-es is ugyan az....
bár lenne rá tippen hogy a 2012-es is megegyezik vele....
amugy a hűtő szinte tök mindegy mi van rajta... elmész egy bontoba ráteszel hasonlot és tutti kis faragásal rátehető...
de ebay-on 130 dodoért van már párban erősitett...
meg felrakok egy közepes állagó szikszdélyz t a gépre.. ehelyett csak el ker forditani a kopott kentaki gumit...ugyhogy ráérek mocskosssul...irlyatok valamit... hogy olvashassak valamit