Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hozhatnál egy ócsó rekluzt....
na alszok mert itt még hajnal 5van
ez jó!
dehogy..az Amerikai hal,úgy kap a horogra hogy előtte paprikás lisztbe fürdik
nézd meg azt törlöm majd küldök faszákat mailen
a NAV tehet róla hahahahaha
ott van hó? a Sendrád?
jol néz ki az a piros hal.... ez valami tengeri sűgér?
jo a fogorvosod geco..
Üdv copcityből (B. almadi) strand vége a lángosos mellett
ez totál gyári... csak az also fűlön log fejjel lefelé...

van itthon egy saját tuning, egyszer összehekkeltünk tos50-el egyet, de ahoz kéne gyártatni jobbos hűtöt ami alacsonyabb 10 centivel, viszont kétszer olyan vastag hátrafelé....
de nem találok hűtőgyártot.... kihalos szakma...
Milyen kémény ez? hogy is áll ez mert érdekes helyen van a felfogató fül..csaknem valami saját tyuning?
A hó meg a fagyott föld kicsit megnehezítette az egyébként se könnyű nyomot ha nézted az onboard videót a Lars gyerek is megfeküdt párszor, pedig ő aztán tud...

Az mondjuk igaz a befutón szárazon is úgy szokták őket felhúzkodni, bár akkor szerintem fel tudnának menni, csak sok már ott az ember olyankor.
jimmi.. az a májad lesz... tedd a kezed a képernyőre küldök egy kis gyogyito energiát...
miért is kell anyira örülni a március idusának...?
Jó reggelt!

Rezo lefestve, most szárad a kazán mellett
na menjek dolgozni
legyetek jók
juhéééééééééééééééééééééjjj
10 nap és március
Jólvan feri örülök hogy megkerültél! Ennyi mindent vettél? Bazzeg besárgultam az irigységtől! De az is lehet,hogy csak megint a májam baszakodik!
zsírferi is back!
frensziszko gonzález lopez...persze a haverok szoltak.. ne tagad hogy titkosban olvasod a forumot....

amugy had interjuvoljalak meg, miért sértődtél be a multkor , azon hogy osztottak a többiek a cicagatyás videodon....

na azon kár vot berágni...
Gondoltam, miután pár haver szolt facebookon itt páran szenvednek a hiányomba, s egyik másik féltékenységben tör ki amikor rólam kérdeznek, be írok egy pár sort.
s állítólag sokan kérdezik mi van a zsirferi-vel. tán miért is !
de hogy legyen hiszti meg fel bojdulás feltékenység s irigység hát :

1 vettem 1 triált
2 vettem egy gasgast
3 megyek Jaxy hoz amint leolvad a hó.
4 heca.ro ra viszek saját fotos és videos stábot.

részletekért gyertek a facebookra hardenduro csapat.