Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zozi rajtad erősen látszik hogy nem motorozol... nem lesz ennek jo vége...

ha rám halgatsz azt csinálsz amit akarsz,
de azért a motoron eltöltött oráid számát sűrgősen nővelned kéne a nullárol felfelé... pozitiv irányba
ja igen,a tavasz
mármint a tavasz lesz 11 nap mulva...? hurra...
itt már igencsak megvadultak a motorosok egy kis napsütéstől.tegnap 5-6 fok volt de mentek mindenfelé
lassan nekem is meg kell rendelnem a hayabujára az új első gumit
már csak 11 nap ha jól számolom
már már bele vagyunk zavarodva az elvonási tünetekbe szerintem ...azért vagyunk kicsit depresszív hangulatba ....várom már a tavaszt
de ezt leszámítva minden oké....
jó reggelt
végre süt a Nap
hmmm mit mondjak magának ? ...elnézegettem videókat ....háááát jók ...
zsírferi facebookon tolja a vidinyókat a zsírtévétől.....

azok is hardvideók
te is nagyon csendes lettél mostanság...

tán zsirferi főnököd nem enged beszélni...
morgen
a csendes halkszavu agitátor..
áldjon meg engemet a jóistenke ,hogy inkább az italozás jutott szombat estére.

jó ez a reptetéses technika. 10 ből 1 orvos biztos ezt javasolja. még szerencse ,hogy nem az enyém. amúgy jót röhögtem. az egyik videón aki bereptette a fatövébe és várt míg jön a másik ..na a másiknak majdnem rásikerült bukfenceznie az egyik fekvő motorjára. azaz majdnem sikerült végrehajtania egy szakszerű motorcserét maga alatt.. de aztán mégsem. na de majd gyakorolják menni fog.

szerintem ezt atecnikát nem szabad eröltetni. ha íg akarsz valahova feljutni annak előbb utóbb sírás lesz a vége. inkább rajta kéne maradni valahogy és mást kieszelni. szerintem.
hát itt biztos 7 alvók laknak..mert a 7dik hetet is átalusszák..plusz még a ma reggel hétalvás is meg vót..de lehet hogy félnyólcalvók is vagytok..vagy félkilencalvók
na it a viidi...
azért ez meredek ám..meg nagyon nagyon teknikszkás..
http://youtu.be/0N_Z5MoptNk
és itt van az A ++ os feljáró ..a szuperszuper és az A+os közötti feljáró..gyakorlatilag ezek egy közös pontból indulnak..csak Y elágazásból egy röpke gondolat hogy merre is tudnak jönni....a sokakok...
hát tegnap..nem volt elég ága annak az ipszilonynak
lyaúreggelt..csinálok

szörnyű...nem esett a hó
pedig mikor esne. ..
itt a pösti feljáró
http://youtu.be/9nPHWLW6bXo
lyó élyth

dunaföldráriknak üzi.. aludjanak jól...
a hely nehéz vol..náluk ügyesebben senki nem jöt még
csak azért mondtam hogy nem csinálnak jól valamit mert irigy voltam hogy milyen ügyesen csinálják ..
és én még soha..de soha ennyi időt nem töltöttem egy feljáróban mint ma...

ennél már csak a tatahajtáson résztevett tiktokolvasó seggediek lehettek a dúrvábbakk..de abba én bele sem merek gondolni
amikor fekszik az ember a 8fokos patakban miközben nem zavarja hogy folyik át rajta a visz..meg a motor is ott fekszik mellette...
na azt levideózni
végül is norbi.. itt a 6dik aki feljött...az nix rajat a vidin..de mondt ia hogy a bénázások fent vnnak a felmenetele meg nem..de mondom..pl azsincsmeg hogy én valaha ia valahol felmentem..és nyugodjon meg..jóváirtam az ellenőrző füzetébe
dani vs kovax 450exc
http://youtu.be/uumtp2a3dTc
biztos?
sirráröhögős leszz.
de szerintem nem örülnének neki..
mert abból a szemszögből ahogy én láttam...hát hogy is mondjam én fáradtam el .a nézésbe..
ez ami ma volt.. amilyen kihivást ma megcsináltam.. az felért az összes romániában eltöltött motoros éveimmel..de úgy lehet az kevés is...ugyhog előre lekötött éveket csináltak nekem a srácok

viszont..ténleg igaz hogy kivannak elölve anyomok a mi nyomainkon..is...de zeke ..ezekj nem a legkeményebb nyomok..ezeknél dúrvábat simán kicsapok az asztalra..de azért nagyon faszák ám
felveszem a kapcsolatot a szervezökel illetve gabsz felveszi..és kicsit beleirkálunk nekik.. hogy dzsarvisz és krisz..ne egy kokoricár racénak élje már meg..ezt az amúgy nagyon tuti kis hegyet
Mindent leírhatsz kertész úr már beszámolt egy kicsit úgy hogy tom a naggyát meg ők is hogy milyen jók voltak
erőnlét és technika na az nem vót
ezt tudom