szerintem... fogjuk rá az influenzára.... de mint kezelőorvosod, gyogyszerészed azt ajánlom , ha megmaradnak ezen rémálmaid, esetleg tovább álmodod őket ilyen együtt motoroztok és ott van viktor is és mindenki félmeztelen..... és egymás kulacsábol iszik meg ilyesmi akkor mindenképpen az utobbi...
Ez a frenszisz tudhat valami vagy csak beteg vagyok mer vele álmodtam
Kihúzott valahol románban oszt félmeztelen volt és kockás volt a hasa! Most vagy beteg vok vagy meleg
Inkább beteg
viktor. elég szart mond holnapra is. milesz? eső havaseső. mikor jön a 9 fok mert itt fos idő van? hol lehet reklamálni?nézegetem az időképet de csak hazugságok és szörnyűségekel látok.
ááá.
bakkler..akkora a por hogy felrakom az egy úly kendát...nem merem a véletlenre bízni...
jól össze vissza megvágom..aztán majd lesz valami...
4en bizti vagyunk..csak a pöstiek légyszáma a kérdés...1 or 2...
de pösten 2 millióan laknak..csak megbeszélik már hogy melyikök lehet az a 1-2
az apróban van egy pár mousse miskolcon a 2 10ezer..ha gondolod megnézhetem neked milyen állapotú vagy hívd fel! am van egy tubeliss-em ha valakinek kéne!első!
Ez a frenszisz tudhat valami vagy csak beteg vagyok mer vele álmodtam
Kihúzott valahol románban oszt félmeztelen volt és kockás volt a hasa! Most vagy beteg vok vagy meleg
Inkább beteg
bezzeg fransziszko zsirferi ilyenkor is menne..
na jo reggelt...kávé..
van ahol nem mosolyog a thawasz 10 fokkal..
http://www.foreca.hu/Russia/Ve...
a tubeliszed uj ?
mert én meg venni akarok ...
vettem egy par muzt de lehet visszacserelem az aunernel....
bakkler..akkora a por hogy felrakom az egy úly kendát...nem merem a véletlenre bízni...
jól össze vissza megvágom..aztán majd lesz valami...
4en bizti vagyunk..csak a pöstiek légyszáma a kérdés...1 or 2...
de pösten 2 millióan laknak..csak megbeszélik már hogy melyikök lehet az a 1-2
szépen javul az idő...
holnap felszárad... és utána....
bontós biliék jelezték neki 1,2 7 múlva már elég száraz lesz hogy kijöjjenek a seggediek
06305217211