Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

álmodozni szabad
én nem mondom meg mit álmodtam, de két 30 éves csaj volt benne...oszt én meg hagytam magam...
szerintem... fogjuk rá az influenzára.... de mint kezelőorvosod, gyogyszerészed azt ajánlom , ha megmaradnak ezen rémálmaid, esetleg tovább álmodod őket ilyen együtt motoroztok és ott van viktor is és mindenki félmeztelen..... és egymás kulacsábol iszik meg ilyesmi akkor mindenképpen az utobbi...
vagy csak új motor kéne
Reggelt!

Ez a frenszisz tudhat valami vagy csak beteg vagyok mer vele álmodtam
Kihúzott valahol románban oszt félmeztelen volt és kockás volt a hasa! Most vagy beteg vok vagy meleg
Inkább beteg
nem hiszem el hogy ekora pudingplázacica motorosok vagytok hogy iyen időben már nem is mentek motorozni...

bezzeg fransziszko zsirferi ilyenkor is menne..

na jo reggelt...kávé..
viktor. elég szart mond holnapra is. milesz? eső havaseső. mikor jön a 9 fok mert itt fos idő van? hol lehet reklamálni?nézegetem az időképet de csak hazugságok és szörnyűségekel látok.
friss ott a reggel.
jó reggelt...
van ahol nem mosolyog a thawasz 10 fokkal..
http://www.foreca.hu/Russia/Ve...
gecsa !

a tubeliszed uj ?
mert én meg venni akarok ...
vettem egy par muzt de lehet visszacserelem az aunernel....
ááá.
bakkler..akkora a por hogy felrakom az egy úly kendát...nem merem a véletlenre bízni...
jól össze vissza megvágom..aztán majd lesz valami...
4en bizti vagyunk..csak a pöstiek légyszáma a kérdés...1 or 2...
de pösten 2 millióan laknak..csak megbeszélik már hogy melyikök lehet az a 1-2
kösz. nekem nem kel tubles. muz is csak ha hibátlan. és elég az első. ha jó csak akkor. leharcolt foszlányt leeszarom. azt egye meg a gazdája!
az apróban van egy pár mousse miskolcon a 2 10ezer..ha gondolod megnézhetem neked milyen állapotú vagy hívd fel! am van egy tubeliss-em ha valakinek kéne!első!
nembaj azért mi kinézünk vasárnap. hátha nem porzik nagyon. kéne egy első gumi de hunnan?
Ügyelj,mert még poros lesz a levegőszűrőd.
azt én is, persze féláron és csak újat..
hály...
szépen javul az idő...
holnap felszárad... és utána.... mehetünk a porba

bontós biliék jelezték neki 1,2 7 múlva már elég száraz lesz hogy kijöjjenek a seggediek
keresek 1 db első muzt. vagy vadi uj, vagy hibátlant. és 1 db michelin s12 xc elsőgumit 21" colos. nem használtat.
06305217211
elmégy te a picsába. ez kurva finom lehet meg durván küzdős. nem kicsi!
azzal a fácánnal mi történt?elütöttétek motorral?
am 04:07
Fő hogy legyen kenés...
Evribodri szmájling