ez a cikk pl erősen áltudományos.... merthogy a madárvilágban ez nem extra ritka jelenség... pl a sima házi tyukok is ha valamelyik megsérül és sebzett lesz a többiek azonnal halálra csipkedik és elfogyasztják...
mondok neked 100-szor nagyobb sulyut ennél...pont mostanában olvastam
sokkal durvább a házimacska hatása a madarakra... pl angliában a bájos cicának tulajdonitják az énekes ,és egyébb védett madarak teljes eltünését, kipusztulását...
pl usa-ban éves szinten a macskáknak tulajdonitanak minimum 1,4 maximum-3,7 milliárd madár pusztulást éves szinten..
a bájos cicus, aki az embernek köszönhetően elszaporodott mint atom...viszont szabadon jár-kel a háztol ahol enni kap, jo messzire is és folyamatosan vadászik, de nem eszi meg a megölt madarat, csak levadásza, ösztönböl.
nem tudom... szerintem mischung... de németben a legjobb barátkozási lehetőség, oda mész megkérdezed, hozzá téve hogy hasonlit erre vagy arra a fajtára...
van arab,indiai,török,kínai,magyar,román,francia és angol is az osztályban.na meg egy pár német ja meg özönlenek a bulgárok,na olyan gyerek még nincs náluk
ahogy elnéztem mostanság ausztriába is rengeteg külföldi érkezik, csupa pakisztáni, afgán, indiai, annyi lakopark épül mint atom, csupa ezekel a 2-3 szintes házakal.....
én annyira nem dicsekszem,az első 2 az tuti jóra sikerült de a többi....az gyalázatos nem baj,az a lényeg hogy az életben jobban megy főleg ha iszom egy sört,kapásból perfekt a nyelvtudásom
a politikára egy kicsit visszatérve,itt azért csinálják ezeket a katolikus mizériákat,hogy a töröknek,arabnak,minden mohamedán vallásúnak ne kelljen munkát adniuk.ha úgy vesszük bejön nekik de ez bizony igencsak hátrányos megkülönböztetés
sokkal durvább a házimacska hatása a madarakra... pl angliában a bájos cicának tulajdonitják az énekes ,és egyébb védett madarak teljes eltünését, kipusztulását...
pl usa-ban éves szinten a macskáknak tulajdonitanak minimum 1,4 maximum-3,7 milliárd madár pusztulást éves szinten..
a bájos cicus, aki az embernek köszönhetően elszaporodott mint atom...viszont szabadon jár-kel a háztol ahol enni kap, jo messzire is és folyamatosan vadászik, de nem eszi meg a megölt madarat, csak levadásza, ösztönböl.
amugy régebben még Stutgart környéke Esslingen, Böblingen, Sindelfingen , részen lakott rengeteg magyar...
jobb ha az olyan nagy ívben elkerül mint az a gazdi
mindenki dolgozik vagy motorozik?
a vicc akkor van ha az iskola 2/3-ba csupa etnikum jár, de az anyjukat meg nem engedik ott takaritani a hülye tövényeik miatt...