Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a cikk pl erősen áltudományos.... merthogy a madárvilágban ez nem extra ritka jelenség... pl a sima házi tyukok is ha valamelyik megsérül és sebzett lesz a többiek azonnal halálra csipkedik és elfogyasztják...
mondok neked 100-szor nagyobb sulyut ennél...pont mostanában olvastam

sokkal durvább a házimacska hatása a madarakra... pl angliában a bájos cicának tulajdonitják az énekes ,és egyébb védett madarak teljes eltünését, kipusztulását...

pl usa-ban éves szinten a macskáknak tulajdonitanak minimum 1,4 maximum-3,7 milliárd madár pusztulást éves szinten..

a bájos cicus, aki az embernek köszönhetően elszaporodott mint atom...viszont szabadon jár-kel a háztol ahol enni kap, jo messzire is és folyamatosan vadászik, de nem eszi meg a megölt madarat, csak levadásza, ösztönböl.
jogos.

amugy régebben még Stutgart környéke Esslingen, Böblingen, Sindelfingen , részen lakott rengeteg magyar...
akkor inkább tudatlan maradok
jobb ha az olyan nagy ívben elkerül mint az a gazdi Isten ments hogy barátkozzam vele
nem tudom... szerintem mischung... de németben a legjobb barátkozási lehetőség, oda mész megkérdezed, hozzá téve hogy hasonlit erre vagy arra a fajtára...
úriember biztosra nem fogad
nyugi , lesz ott jövőre bulgár osztálytárs... akár még pénzt is mernék rá tenni...
akkor az mi?kinézetre szerintem megegyeznek
az de durva...
van arab,indiai,török,kínai,magyar,román,francia és angol is az osztályban.na meg egy pár német ja meg özönlenek a bulgárok,na olyan gyerek még nincs náluk
fekete -fehér nincs...
hááát...3/4-e inkább
gondolom az a suli ahová fiad jár ott is fele kinder enyhén sötét bőrű....
fekete-fehér,de ezt már egyszer kérdeztem asszem hogy van-e olyan színváltozata
mi ez a nagy kihaltság ma itt?
mindenki dolgozik vagy motorozik?
akkor az biztos valami másféle fajta volt...a mi fajtánk imád buszozni , szinte már azért hisztizik hogy buszozhasson..
szegények.....meg mindegyik 4-5-6-7 gyerekkel
ahogy elnéztem mostanság ausztriába is rengeteg külföldi érkezik, csupa pakisztáni, afgán, indiai, annyi lakopark épül mint atom, csupa ezekel a 2-3 szintes házakal.....
láttam ma egy "teféle " kutyulit,nem akart felszállni a buszra,olyan hisztit levert
szintén...
mondjuk igy érthető, amenyi török meg arab népség lakik ott...

a vicc akkor van ha az iskola 2/3-ba csupa etnikum jár, de az anyjukat meg nem engedik ott takaritani a hülye tövényeik miatt...
én annyira nem dicsekszem,az első 2 az tuti jóra sikerült de a többi....az gyalázatos nem baj,az a lényeg hogy az életben jobban megy főleg ha iszom egy sört,kapásból perfekt a nyelvtudásom
a politikára egy kicsit visszatérve,itt azért csinálják ezeket a katolikus mizériákat,hogy a töröknek,arabnak,minden mohamedán vallásúnak ne kelljen munkát adniuk.ha úgy vesszük bejön nekik de ez bizony igencsak hátrányos megkülönböztetés