Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok....köszi...
Holnap gurulok vele egyet megnézem hogy mit csinál menet közben.
álló helyben pörgeted normális hogy piros a 4 té kéménye
szia patyi a nekedvalóról közben kiderült, hogy nem neked való .... de nem mondom ,hogy esélytelen megszólítottam egy másik potenciális eladó embert ezügyben ...tényleg rá is kérdezek csütörtökön este kérdezd lécci mit sikerült ....

viszont tosnak a husabergre van egy majdnem vadiúj rekluse szett dobozban .... el is adó... 100 eft ... motorcsere miatt megmaradt 22 óra van benne ..... (169 000 ft ért vették a bótba )
de azért köszönöm , és reméljük ,
gondoltam
Sziasztok!

Vettem egy gyári Arrow rendszert a 2006-os FSE 450-re és beindítás után kicsit ingadozott az alapjárat és gázadásra szépen durrogott vissza.Egy idő után magától leállt.Indítás újra,kicsi gáz kellett neki,jár és kb 20 másodperc és megint leállt.Nézem a könyököt a hengernél és már piros volt.
Létezik hogy hozzá kell állítani az injektort és jó lesz?Hol érdemes ezt csináltatni?
Előre is köszi!
jaaaj,ne hari de elfelejtettem
akkor Istenke éltessen névnapod alkalmából!
hétvégére csak jobban leszel,legalábbis bízom benne
itt most nagy járvány van , most ért ide az influenza
jó névnapom van
de hétvégére amire jön a banda , csak rendbe jövők
az nem jó
mi most áttértünk a limonádéra,jó sok citrommal
azt isszuk már 2 hónapja de olyan nagyon betegek nem voltunk
bakker....betegen ne tornázz....
jaja péntek óta betegen fekszem , 39 láz , torok , izomfájdalmakkal
zoozee..

rekluse-ról semmi hír ?
oóoóoó.te fax..
hát oda nem az kéne.. oda az ötödik pontba azt irhatnád..hogy :
5.pont a hecára lesz ember aki végigmegy helyettem.
na annak már lenne értelme...csandit megbizod... ő már 10 helyel lerőrrébb teszi a neved és még déenest sem kell kaplyál

fercsi hiányoztál mint a rothadó gödörbe a másnapos szar

voltak olyan hirek hogy a teremkrosszon felfigyelt rád valami délamerigai csapat és elvittek magukal .. kazaksztánba valami mókatárborba ahol -30 fokban lapát-tolás közbe oktatlyák az eghsztrém endúró relytelemeit..egy 50 éven keresztül

most akkor mi az igazság..mert érdekell mocskossul mi van veled

mert amig thávol voltál nem voltak köpködések köcsögölések szarral taligázások...eltüntek az igazi értékek
mentőheli,valakit elvitt a szembe házból
hééé,te is itt vagy?
na ma motorozhattam volna ..de volt más dolgom....mostmár sajnálom kicsit mert jó az idő...mondjuk dugni is kell és délelőtt a legjobb... nemis sajnálom annyira

szóval nem mentem a fiukkal motorozni ...beírják az igazolatlant csak horgászni nehogy kelljen mennem az életbe .....

manka mit cipeltek azzal a medikopterrel ?
Persze.
Ezzel a hőálló feketével megfújom 3 rétegben 1 évet rajta van, utána kell rájavítani kb.

Ronis, te mivel csináltad?
azért mert csak
mi ez a piros szörnyeteg
leszállt ide a házak közé egy helikopter
összes öreglány kiszaladt az utcára,leadni a drótot mindenkinek
gyorsabbak mint a villám
Megtörtént,így már sokkal jobb! Tedd a kezed te is monitorra,küldöm a nyócezret!
dew !
megmarad a festék rajta ?