Kinéztem magamnak egy gasgas ec50-es motort. Érdeklődnék, hogy mire képes egy ilyen motor. Eddig is ezt a kategóriát néztem csak más márkákat. Milyen ennek a gépnek a szervizellátottsága, lehet hozzá itthon kapni mindent? Mennyire bírja a strapát. Én 95kg és 182 cm magas vagyok, többségében munkába járni motorozgatni szeretnék vele, mert szimpatikusabb, mint egy simson. Mennyit lehet vele menni, mert azért nem 45-50-el akarok gurulni.
Előre is köszi a segítséget mindenkinek.
én azt mondom ..az ember tegye meg amit meg akar.. és nem sajnálja amit megtehetett volna de nem tettttttttt...
mert azok a tipusú emberek lesznek a boldogtalan rosszindulatúak.. és azoktól mentsen meg az isten
geri..
tudd meg ..szar időben szar motorozni...
de igén télen.. kb havi 1-2 alakalom mindég volt mikor +4-5 fokban tudtunk menni.. és a hó sem volt jelen..bár zsir frenszisz zsirzásakor azért volt de akor is +4 fok volt...
ugyhogy nem panaszkodom..februárban 4 nap romcsi.szinte minden héten... januárban 1 de akkor meg 3 ithon a homokpályán.. decemberben is két romcsi meg 1 péálya.. október novembert le sem merem irni mert van akit megesz itt a shárba irigység
és azokat kicsit sem akarnám baszogatni
lyaú ez a pocakóla
olvas6óan írni
van benne igazság..de az is van sokszor hogy nem tudok gépelni rendessen és csak ütöm ezt a szart.. és akkor beugrik a hivba.,.de van olyna hogy direkt thályszaúlással van
a por az nem a legjobb szent igaz de megvan a feeling-je
érdekes ezt még nem hallottam senkitől, hogy jó időben nem motorozik többet, mint télen6szar időben
De hát egyszer csak megértik és te is megtanulsz olvashatóan írni de sztem direkt írsz tájszólással, hogy beletörjön az ember szeme s agya mikor olvas
ha azt mondanám hogy nem esett az eső kint ..akkor azt elhinnétek
pedig ez van...
0mm esett aradnál..
ugyhogy ha akartok menni.. bár mikor lehet.. sőt ha a 7 végén menetek..konkrétan száraz lesz minden.
az ne mez a topik.. az akkoro a zsútszai motorosoké.. én nyáron sem mék többet..sőt minél nagyobb a por annál kissebb a létszám...ezért is gondolkodom a nag melegben a szuperlotyóban..
de nagy melegben idén kimegyünk majd a karánsebesben..ott 20 fokkal is lehet kellemessebbe mint itthon..ha itt 36 fok van ..ott fent simán 16-20 fokban lehet veretni csak a haverek is felfoglyák ezt 1cő
Arra céloztam, hogy látszik, hogy tél van mert mindenki fent van és tömve a topic, itt meg pláne indig duma van.
De amint bejön a jó idő rögtön kevesebbet lesz fent mindenki több ideje lesz motorolni teccik éééteni?
itt nálunk szép idő van...
+5-9 fok...és esiksz az eső
nem kell kint fátvágni
pakolni a dolgokat
+ a motoros cuccokat amiket kiterigettem. azokat is szépen kimossa kalgon nélkül
+a D földvári pálya is locsolódik..nem lesz por
+megint bekuláznak a romániai mennetől mert megent azt hiszik hogy sár van
ugyhogy gabesz a 7 végére egyedül maradsz...ha sár lesz
de ne sirgyá..mert az is csak ront a helyzeteden..mert a sok sirás eláztatja a hegyet.. megdúzzadnak a opatakok és még több sarat csinálsz még később ébred a banda
a redzsimentől ne is beszéljünk.. mert MIATTAD hogy oda nem jöttél van ürügy a faterak hogy haragud6 rám..meg 1kerő frenszin is...
de totál nem gáz...ha csak 16millió magyar egsztrémenuúrósnak vagyok barátja és nem 16.000.002 nek..mert haragudni rám nem csak hogy jó de még össze is tart embereket
volt itt is ilyen
csak neked elmondom ..ha átlyössz a totál gáz fórumba...
az a situ hogy a légtelenítő csavar az akkor férhető jól hozzá ja hátrafeé néz...
de akkor meg igy áll az a teló..
mert hó ur úgy talélta ki hogy az egyik telószáron előre felé nézzen a csavat..a másikon meg hátra
sajnos a marticát nem tartom olyan fontosnak mint azt hogy jól hozzáférhető legyen az a légtelenitő csavar...
de azért nix hari..ugye?
hajt6unk még 1ütt..ezek után is?
az elv az az wót hogy pavlov kutyálya..akinek folyik a nyála ha épp a pavlovi elvet alkalmazzák..szóval.akkor épp hátrafelé nézett..
és ezért a hó teló is igy néz.
hiába,stresszelek mert 6-ra megyek a fogorvoshoz