Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Unatkozol?
RMX nagy generálon van, csak most nem a blokk, hanem a váz és alkatrészei.
Tegnap 2 óra volt míg kb 0.5 re kicentíroztam az első féktárcsámat, voltak benne olyan csavarodások
s még tele van írva egy A4 es lap tennivalókkal
Jó napot!
a qÚrwa élet..itt mindenki gazdag.. on fürdik az ökörségben...

mi a szályz...motorozni senki.,.
déved is csak téved azzal a dugóval vagy ..vagy a rémemeiksz úlyra életre kell...hogy megküzdjön a mártai sárkánylánnyal...a nagy fehér ló faszú herceggel a nyergében?
jó reggelt
Saját bevásárlókocsival!
9-re ma is meló
saját kocsival elmentél hogy vissza tologasd a bevásárlo kocsikat....
te tudsz élni...
nincs neki megengedve az ágyba járás... csak meg nehez fér a kis agyába, és ha egy pár pillanatig nem figyelsz máris önkiszolgál...
gyerekböl van..
Na jó túloztam, nem vettem csak loptam egy szelettel. A csoki az inkább egy szál cigi. Az edzés pedig hogy visszatologattam a bevásárlókocsikat a gazdagok és lusták után.
Nálatok legalább mag is van az asztalnál!
én teljes mértékben " lakásban kutya"-ellenes vagyok
de lehet meg tudnék barátkozni egy ilyen kis gombóccal az ágyban.de csak reggelente
konkrétan reggelire pofon nyal...
édespofa
Téged ez a drágaság kelt,engem a vonat ahogy fékez innen nem messze
ááá irigy vagyok.. én nem vettem semmit... kenyeret itthon sütünk magosat, csokit még a három évvel ezelötti megmaradt szaloncukrokat szoktuk rágcsálni... edzeni sem járok .. szoval ennyi...
Én is beírok hogy irigykedjetek:

Tegnap vettem:
tejet
kenyeret
csokit

és edzeni saját autóval mentem, nem a cégessel!
Basszátok Meg!

gut morgen

szia
apám ez kurva menő!
hály...
szimpatikos a szitu.
látom itt van zsir frenszisz..és nem löki ide a ..art...pedig tegnap nem kis ötszentest löktem neki ide...
fren ..le akalappal
és szali is kedvesen szól hozzá... várja hogy a 7 végén akkor együtt jönnek..
http://www.youtube.com/watch?v...
.
zsír, ha vettél egy triált, nemhogy megvetted volna a vadi uj ossa 280 ast a sráctól aki üzent,vagy akkor lehet még olcsobban vetted amit kétlek. mindegy .leszarom már amugy is eladta mindhármat.
vaóóóóóóó köszi drága