jó reggelt
megjöttem,bent voltam a kórházban az önéletrajzommal jelentkezni egy állásra,majd 2 hét múlva szólnak hogy mi a helyzet
úgyhogy lehet szurkolni
Szivesen...Dew..
Úgy néz ki a hétvégén vasárnap kimegyünk a likból és átmegyünk az udvarhelyi dombokra 1-et motorozni..ott úgy is el van olvadva,esetleg csk az északos oldalakon van nemi jegesedés....Itt meg mindig térdig erő jeges hó van,minim 1 hónap amíg el nem olvad....csak olvadjon el mert kínomba burrogok
hály. nekem az első olyan motorozás..hosszú idő óta ..hogy a lapra nincs felirva semmi..csak a gumi visszaforgatás...
de ahogy nézem az időt...nem csak forgatás lesz hanem felrakom amit mpi től kaptam a 6 naposból két napot látott mecceller eksztrém ne gyúró gumit mert most hétvégén is a sár messzire elkerülte a zari..de ha igy folytatódik..akkor meg nagyon csúnyán ideális talaj lesz..bár reggelre jó kis csapadék lehullott és akkor remlélhetőleg ott mégtöbb ..de az is kevés lesz
ahhoz hogy valami kopott kenda gumival kéne mennyek
ugyhogy a szárazba koplyon csak a sziksz
hiába,nem sikerülhet mindig minden tökéletesre
megjöttem,bent voltam a kórházban az önéletrajzommal jelentkezni egy állásra,majd 2 hét múlva szólnak hogy mi a helyzet
úgyhogy lehet szurkolni
ronis itt a kedvenc számod....
+36 70 5849636
ha beugrasz adok kostolot,csak siess mert gyorsan fogy...
GAS GAS Ákosét?
nem tudja véletlen valaki Ürömon az off road motoro boltnak az elérhetőségét(tel szám)
mert nem soká itt a tavasz...
Mennyi kenyeret vettél te gazdag geci?
Úgy néz ki a hétvégén vasárnap kimegyünk a likból és átmegyünk az udvarhelyi dombokra 1-et motorozni..ott úgy is el van olvadva,esetleg csk az északos oldalakon van nemi jegesedés....Itt meg mindig térdig erő jeges hó van,minim 1 hónap amíg el nem olvad....csak olvadjon el mert kínomba burrogok
de ahogy nézem az időt...nem csak forgatás lesz hanem felrakom amit mpi től
ahhoz hogy valami
ugyhogy a szárazba koplyon csak a sziksz