Gabi... az összes videot beraktuk ide is.... jol megnézted őket...
amugymeg vannak olyan részek Hellsgate-en amin nem változtatnak egyik évben sem, ilyen az a sziklapad, de ilyen a legvégén a peak csucsa ahol a befuto van....
nézegetem a fészbukon a hells gate videókat. most lehetett a hétvégén. teli v an olyan videókal amin jarvist és walkert kötelekkel csörlözik fel a közönség. felmerült bennem egy kérdés.. ugyan mi értelme van olyan nyomot kijelölni amin ezt a két embert is kötéllel kell felhúzni? endurónak lehet e ezt még nevezni? vagy már inkább csak látványosságnak? szerintem kezd hülye irányt venni ez a műfaj is . vagy elérte az ésszerűség határait? fasz se tudja... mindenesetre szerintem baromság ezen is túltenni. ha ők nem oldják meg akkor vajon ki? kinkek épülnek ezek pályák és nyomvonalak?
figyu ha hiányzik tudod hol keresd.. nem fetem az ördöngőst a falra..mert azóta nincs szaral köpködés.. csak fogja az értéketi és mennyel el vele a kert végibe ..helyezze be az értékmegörzőbe.. huzza le mikor készvan..
a papir munkára gondossan figyeljen, hogy a mosógépnek ne legyen dolga vele..mert tudom hogy a fekete hasinacin nem üt át a barna folt.. de kellementlen szagot hagy maga után
de ezek megent látták hogy a: kend....a király
mert ilyen gomb bütykökkel igy menni
lassan fel kéne raknom az úlyat..de sajnálnám pazarban rakni..mert ha ilyen talajok leszenk ide ha az összes bütyköt levágnám róla akkor is menne felfelé
én bár kivel szivesen motorozom 1ütt...de csak a motorozás van benne...az hogy ő sem motorozik mert csak lnt áll...én ssem motorozom mert csak fent állok, aztán ülök...
kamera sem mehet mert nincs mit venni...az azért elég nagy bünti
lyak.
a motor..ez kártélyem sx 112kl teletankolva!122mint az exc..tehát 112+én az114(mer csizma meg ruha meg tásaka szerszámmal..meg 15 zsir a túlélés záloga ha valahol ott kéne rohadjak 1 7ig is élelem nélkül kihúzzam
szóval ez a záloga..de volt aki mondt a ő zaért nem tud jönni mert má 110kiló...
há mondom ezt kárba mondta mert meghallja a kis sx 525 hogy én is annyi vok és most már ez sem fog felvinni sehol..me sztrálykol
amugymeg vannak olyan részek Hellsgate-en amin nem változtatnak egyik évben sem, ilyen az a sziklapad, de ilyen a legvégén a peak csucsa ahol a befuto van....