Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááá,megfagytam ma,szakad a hó,persze jó kis széllel hogy aki eddig nem fázott,most az is fázzon
ezt meg nem hallottam
há pedig tudod van az a mondás hogy .... ismétlés a tudás anyja, a potvizsga meg a kur....va anyja... , csak tudnám ki volt az apa,..
Tudom,h szarul beszelek,tobbet kene gyakorolni,csak lusta is vk....angolbol szintugy.
abbol,vol ahol csak a szorend volt hiba...wenn utan forditott,kene a frissites
Ja stimmt ,in ordnung..
a B1-böl csináltál 50%-ot akkor ügyes vagy..
megfuszerezve kis Grammatikkal?
mindenképpen...
amugy boritékolom bárkinek hogy pár év mulva , ezt is mint oly sok egyébb eu-s faszságot, le fogják tolni az emberek torkán...

majd hivatkoznak az eu -komformista keresztény meg mittudom én milyen élet szemléletre, szabályokra ,stbstb stb.... (lövöldözősszmájli) (toporzékolosszmájli)
Balint szeretne,h fransziabol korrepetalnad
Meg kell tanulni,pontosabban kellett vona....most egy 50% t csinalatam ,60ig furo:-((
nézd meg a tegnapi hireket neten, pont ez volt itt is a téma, valami szülői okos tojás faszi ugyan ezt a német formulát akarta bevezettetni az im allgemeine schule , valami etikus nevelés orákat akartak

az oktatási miniszter picsa tv-ben személyesen ugatta le a palit....hogy ez baromság... mondjuk persze hogy az... azon kivül hogy külföldön ez már jo ideje igy megy.....

http://nol.hu/belfold/iskolai_...
engem korrepetálhatnál...
az első kettőt jol vittem, de a harmadikon csunyán elvéreztünk pedig csapat miunka volt, 20-bol 6-..

azért ezek a melléknév ragozások németben már jo nehezek... meg a mi mit vonz... áááá.
korrepetáljalak?
69% t csinaltam,lenne mit feleleveniteni.....meselo Der,Die,Das kene
ámen
kicsit mérges vagyok ma...a hülye munka miatt
gyerekek közelében,mint óvónéni vagy akár egy sima takarító csak akkor dolgozhat ha meg van keresztelve,ha férjezett akkor templomi esküvője volt,gyerek is meg van keresztelve és templomba jár.ja és elvált sem dolgozhat ott,és csak katolikus vallású
http://www.prolog-berlin.de/de...
eztet csinálom mostanság,eddig jó de várjuk ki a végét,még csak az első 2 van kész
ahogy mondod..
egy próbát megért,igaz?
ezt reggeliztem, cseresznye lekváral... megmondom a frankot nem vagyok elájulva ettöl az ámerikás tésztátol .... olyan megszikkados kiszárados...kivülröl csilivili, de belül....
gondolom diétás recept
nyamiii