amugy boritékolom bárkinek hogy pár év mulva , ezt is mint oly sok egyébb eu-s faszságot, le fogják tolni az emberek torkán...
majd hivatkoznak az eu -komformista keresztény meg mittudom én milyen élet szemléletre, szabályokra ,stbstb stb.... (lövöldözősszmájli) (toporzékolosszmájli)
nézd meg a tegnapi hireket neten, pont ez volt itt is a téma, valami szülői okos tojás faszi ugyan ezt a német formulát akarta bevezettetni az im allgemeine schule , valami etikus nevelés orákat akartak
az oktatási miniszter picsa tv-ben személyesen ugatta le a palit....hogy ez baromság... mondjuk persze hogy az... azon kivül hogy külföldön ez már jo ideje igy megy.....
kicsit mérges vagyok ma...a hülye munka miatt
gyerekek közelében,mint óvónéni vagy akár egy sima takarító csak akkor dolgozhat ha meg van keresztelve,ha férjezett akkor templomi esküvője volt,gyerek is meg van keresztelve és templomba jár.ja és elvált sem dolgozhat ott,és csak katolikus vallású
ezt reggeliztem, cseresznye lekváral... megmondom a frankot nem vagyok elájulva ettöl az ámerikás tésztátol .... olyan megszikkados kiszárados...kivülröl csilivili, de belül....
majd hivatkoznak az eu -komformista keresztény meg mittudom én milyen élet szemléletre, szabályokra ,stbstb stb....
az oktatási miniszter picsa tv-ben személyesen ugatta le a palit....hogy ez baromság... mondjuk persze hogy az... azon kivül hogy külföldön ez már jo ideje igy megy.....
http://nol.hu/belfold/iskolai_...
azért ezek a melléknév ragozások németben már jo nehezek... meg a mi mit vonz... áááá.
gyerekek közelében,mint óvónéni vagy akár egy sima takarító csak akkor dolgozhat ha meg van keresztelve,ha férjezett akkor templomi esküvője volt,gyerek is meg van keresztelve és templomba jár.ja és elvált sem dolgozhat ott,és csak katolikus vallású
eztet csinálom mostanság,eddig jó de várjuk ki a végét,még csak az első 2 van kész
nyamiii