Viktor kösz a beszámolót meg a vidiket a többit majd holnap megnézem ha lesz még most mék aludni mer tudod a családdal egy nap felér egy román versennyel
Jó éjt ding ding ding
a nap érdekessége...
már sokféle tsoportla fútt össze a szél...
de olyannal aki felszopja magát 123dszorra egy hejen..
és mikor felér mondom aki elfáradt kicsit az maradjon a gerincen..arra felé mennyen....
erre közbevág..
...
ki van itt lefáradva..inkább vigyé valami rendes helyre is mostmár...
hát én kinomba olyat röhögtem. . .
de csak magamon..mert tudtam ezek ezek itt ha lemegyünk...lentről..soha visszanemtérős kategóri a lesz...
és úgy is lett...
de az emlékek itt ebben a badában ..nagyon..nagyon hamar átirodnak ....
zé4567
le akalappal a haverjaid előtt
a talaj maga volt a megtestesölt álom..
fogós ..de kicsit sáros..de csak kicsit..inkább sokkla fogósabb.
az az igazi erdei szupertalaj..
nekem nem is tetszet mert nem hozta ki belőlem amit kell .. mert mindenhova feldünnyögött az 525
persze a szuperszuper az azért kivánt több nekitöltés t is.. mert azért csak volt saracska.. de za is azért mert 3dikban próbáltam..és a vége túl fogós voit hog elkuplungolhassam..de aztán kettőben ...szépen megoldott...kettő picitnyélgázon ...
itt az első videlyó
ezen nem látszik semmi agsió..de a kovax úr éppen gyertyában témaszkodik a motorral...a feljáró közepén..a sziklapárkány alatt
de a legfonotssabb..a hangom lehet hallani ..azt a halk kis duruzsolást haljátok.. na olyanom nem is volt soha http://youtu.be/6gqz3MkU65g
voltunk ám...
a z 45678 kivételével itt volt egész dunaföldvár és környéke...
vagy négy falu polgármestere ..a helyi rendőnyörs.. meg mindenki aki számit...szóval voltak. ..7
egy kisfalu...
volt ám dinománo mmeg minden..de mikor a napkezdő kliekrülőjén 3 jött fel.. a kikerülö kikerülőlyén még 2 és a kikerülö kikerülölyének kikrülöjén a maradék is felszenvedte magát...hát akkor már tudtam..ez egy igen nehéz és fárasztó nap lesz
eddig 98%ot töröltem az emlékekből..a többiből próbálok szemezgetni..de ölég nehéz