BR8EG azt tudom,hogy van nekem a UNIX-tól jön 1200ért ha jól emlékszem :) De holnap utána érdeklődöm,hogy létezik-e 7EG!Köszönöm a segítséget uraim! Jó hajtást a közel jövőben!
senki ás nem volt halytani..csak az atmosz(szréra pocesszoros )
szégyeljétek magatokat..
pedig ilyen időben..
szali mesélj már ...mere jártatok..legalább azt olvasnám el
milyen lesz a heka A nyomokon..
br 7 eg az asszem van de nem biztos. de br 8 eg az tuti van kb 1500 a bárdinál kedvezményesen. amugy vagy 2500 és az jólesz bele!asszem nekem is az van benne most. piros a doboza nem sárga.
most mondja krisz hogy sántit atörténet..mer tnem rönó mester volt hanem valami vivaró..
ennyi tévedtem ..de neki hiszek mert ő..onnan jobban látja az emblémát
Zari ezt tapasztaltam én a platina gyertyával max 3motorozás és reccs lett neki!Most már meg untam,szal nem lesz több ilyen benne Hallottam én s erről a hamisításról és tapasztaltam is egyszer kellett neki beköpni a gyertyát többet nem kellett mert kukás lett Megpróbáljuk a BR8EG vagy esetleg BR7EG ha létezik
Köszi az ingyen reklámot
Minden úgy van ahogy írod csak nem merem reklámra használni a felületet hátha kiútáltok oszt ez amolyan raceros rendezvény úgyhogy ron bá kilőve zsír titokban fog jönni ahogy olvas meg a képekhez felraktuk a plakátot azon van az időrend.
A pálya direkt a szegedieknek készült mer nagyon faja homokos nincs sok feljáró inkább technikás fárasztó egy pár meglepivel
Büfett lesz a kaja annyi hogy ha jön valaki és ide mer telefolnálni akkor tuti kap ha nem telefonál akkor csak ha marad sajno
Jajj a lényeg majdnem lemaradt lessz forralt bor is ingyéé
Persze csak addíg amíg a készlet tart
Csak mondom hogy mi már reggel 8 tól apasztani fogjuk a készelet
Nem nagyon mertem megpróbálni még a 7es gyertyát,ez nem mostani tünet,csak most sikerült vele meg etetni a 3-at! 40-50-es keveréket használok folyamatosan!A jelenség igen ez amit te is leírsz itt,még vár a motorra egy hangolás ami a karbit illeti egy szakembernél! csak már kezdtem unni a folyamatos gyertya cserét! 7-es is NGK ajánlod vagy próbáljak valami mást inkább!?
figyu..
ha versenyekne észvele kroccokon..akkor azért biri..de ha eksztrém-en gyúrózol..akkor azok aversenyplatinuum szarok..van hogy 2-3 motorozás és kész..kinyirtad...
b8es volt asszem az én 380asomba...
szaliéknál is az esiksz előszeretetel köpte be a 4000ft gyertyát...a 1200ft ngk meg birja évekig..de vigyázni mert azt mondják vannak hamisitványok..
csak nem lehet őket megkülönböztetni az gyáritól...
pedig zozi már egyszer beirta hogy mi..d esenki nem tudja valójában..mert mind belemagyaráz6ó..hogy ez is gyárik csak a betük ferdék..de gyári..az is hogy lángospapirba van
valamit elmismásoltál a nagy felújításkor. rakjál bele egyel kissebb hőértéküt pl 8 helyett 7 est. kicsit kevesebb olajat. ne 30 asra keverd és így tovább. én tavaj megetettem vele vagy 10 uj gyertyát. aztán kidrült ,hogy alaplapos és szereztem egy új alaplapot.
az a tünet hogy berugod beindul jár egy kicsit és ahogy gázt kezdessz húzni befingik? elkezd dadogni aztán leál és nem indul többé. gyertyacsere és indul. amúgy ne pocskold az iridium gyertyát. rakjál bele b7 es vagy b7 eg ne br 8 ecm et
Mivel ti régóta toljátok a szakmát egy kérdés lenne hozzátok!? Endurózásra milyen gyertyát használtok!? Nem rég dobtam ki a 3.ik NGK platina gyertyát mert slusszos lett sajnos! Tudtok valamit ajánlani!?
Kolozsvaron van es jol is nez ki...2010 es idomok vannak rajta de amugy 2009 es six-es,a motorja 20 u.o -ba van kb es nem hajtottak le!
Ha megvan a zsetonom ra akkor elmegyek es megnezem...remelem minel hamarabb...talan a hetvegen..ha a szamitasok osszejonnek...
szégyeljétek magatokat..
pedig ilyen időben..
szali mesélj már ...mere jártatok..legalább azt olvasnám el
milyen lesz a heka A nyomokon..
ennyi tévedtem
szewasztok skacok
ha nagyon koszos volt akkor a kissebb hőjüt tegyed bele..ah nagyon világos..fehéres..akkor a nagyobbat.
Minden úgy van ahogy írod csak nem merem reklámra használni a felületet hátha kiútáltok oszt ez amolyan raceros rendezvény úgyhogy ron bá kilőve zsír titokban fog jönni ahogy olvas meg a képekhez felraktuk a plakátot azon van az időrend.
A pálya direkt a szegedieknek készült
Büfett lesz a kaja annyi hogy ha jön valaki és ide mer telefolnálni akkor tuti kap ha nem telefonál akkor csak ha marad sajno
Jajj a lényeg majdnem lemaradt lessz forralt bor is ingyéé
Persze csak addíg amíg a készlet tart
Csak mondom hogy mi már reggel 8 tól apasztani fogjuk a készelet
Nem nagyon mertem megpróbálni még a 7es gyertyát,ez nem mostani tünet,csak most sikerült vele meg etetni a 3-at! 40-50-es keveréket használok folyamatosan!A jelenség igen ez amit te is leírsz itt,még vár a motorra egy hangolás ami a karbit illeti egy szakembernél!
ha versenyekne észvele kroccokon..akkor azért biri..de ha eksztrém-en gyúrózol..akkor azok aversenyplatinuum szarok..van hogy 2-3 motorozás és kész..kinyirtad...
b8es volt asszem az én 380asomba...
szaliéknál is az esiksz előszeretetel köpte be a 4000ft gyertyát...a 1200ft ngk meg birja évekig..de vigyázni mert azt mondják vannak hamisitványok..
csak nem lehet őket megkülönböztetni az gyáritól...
pedig zozi már egyszer beirta hogy mi..d esenki nem tudja valójában..mert mind belemagyaráz6ó..hogy ez is gyárik csak a betük ferdék..de gyári..az is hogy lángospapirba van
az a tünet hogy berugod beindul jár egy kicsit és ahogy gázt kezdessz húzni befingik? elkezd dadogni aztán leál és nem indul többé. gyertyacsere és indul. amúgy ne pocskold az iridium gyertyát. rakjál bele b7 es vagy b7 eg ne br 8 ecm et
Mivel ti régóta toljátok a szakmát egy kérdés lenne hozzátok!?
Ha megvan a zsetonom ra akkor elmegyek es megnezem...remelem minel hamarabb...talan a hetvegen..ha a szamitasok osszejonnek...