Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a legrégebbi visszaemlékezésem az olyan 6 éves koromra tehető....mikor beboxoltam az üveget és kapcsozzák a kezemet össze
Jó lesz a kis pihi,me nagyon pörög a gyerek
Tsókolom Nem jók ezek amikre emlékszünk dolgok ,néha én már visszaemlékszem bölcsős kori dolgokra is,anyámat megkérdezve azt mondja úgy volt,honnét tudom mondom,meló közben agyalok, azt ilyenek jönnek elő
akkor nyugi lesz otthon,3 napig férfiuralom
3 napot lesz bent az anyjával lehetne 300 ft/nap itt is,de magánososon megy
Így vagyok vele én is. Persze, az ember nem örül, ha csak jönnek a motyók, és ki kell adni, de utána tudod, hogy hányas a kabát. Ha nem remegve mész motorozni, hogy mikor áll meg a technika, akkor az már fél siker! Legalábbis nekem!
Háát a törpének szeptember óta ugye óvoda van.Azóta havonta volt 1 napot, a többit beteg .Sok gyógyszer,szopás miatta stb a sok orvos,gyógyszer stb,már az is uncsi az időről nem is beszélve heti 2 teljes nap orvosnál nem buli,ráadásul nem is helyben.A lényeg ki kell neki venni,mert nem javul ki belőle soha.
Nekem félévig volt a torkomban összérve egymást nyomva a manduláim és tüszős gyulladásban.5 prof agyalt rajta kivegyék ne vegyék,mert abban a korban már veszélyes,gyulladásbn,meg életveszélyes.Nem is volt egyszerű akkor nem röhögtem Az első érzéstelenítő beadásakor már el is ájultam és még adtak 5-öt Úgy fogtak le 3-an,ketten felváltva meg csinálták,20 perces rutinműtét másfélóra volt ,de az erőm nem fogyott,viszont akik fogtak kinyikkadtak,nem volt kondijuk Azóta semmi bajom ,előtte minden évszak váltásnál 2 hétig be volt gyulladva
emlékezni sem fog rá
én 21 évesen voltam bárányhimlős,majdnem ottmaradtam
úgyhogy én aszondom,ha már elkerülhetetlen akkor még gyerekkorban
Nem tudom nálatok lehet e?...mi fizettünk napi 300ft-ot és így vele lehettünk a szobában éjszaka,adtak enni valami maradékot de jó volt mer csajoztam ... Szlovák nővérkék
no para, jopár költséges dolgot kell még nekem is venni, lánckerekeket, láncot, dugot, első gumit, viszont utána lesz megint egy patika verdám ...
azért a természet nem véletlenül alkotta meg a testünkbe a mandulákat...az a test első védelmi vonala,a korokozok ellen, a nyirok rendszer fontos része....
még az orvosokat is keményen megosztja hogy szabad, és kell-e olyan sok mandulát kivenni
Nekem is kivették csak én 24 éves voltam akkor és gyulladásban is volt Nem félünk ,remélem az anyjáét is kiveszik vagy fizetek érte,hogy a kisagyát is
Nem kell úgy megijedni,a fiamnak vették ki a nyáron az orr és a garat manduláit..orvos javasolta hogy egyszerre kiveszi mert így meg úszhat még egy altatást...sokszor volt beteg,horkolt mint egy medve ..az ébredés volt egy kicsit ijesztő de ahogy az orvos mondta hihetetlenül bírják a kölykök a mandula műtétet...
ébredéskor volt egy kis vérzés meg nyafogás de estére ehetett fagyit ami nem tejes...másnap már raktuk össze a legóból a nagy helikoptert azóta egyszer sem volt beteg és úgy alszik mint a bunda..jó hogy hallgattam az orvosra pedig majdnem megkalapáltam mikor mondta hogy akkor kiveszem mindet aztán nem kell idejárni többet...
Biztos birni fogja a kis csaj,vetesd ki a torkából is hidd el nem lesz több anti biotikumos méreg etetés...csak kalippó egy pár napig
Köszi
Jobbulást
Nem, de legalább elkúrtam egy rakat pénzegységet!
Fékbetétek, első/hátsó, láncvezető, kormány, gyertyák, apróságok. A blokk egyben, meglepően, nem rég foglalkozhattak vele. Himba gatya, lengőkar csapágyak olllyanááá, kerék Tejézusatyaúristen... A kettőt nem tudom össze hozni semmiképp! Egy jó blokk egy elhanyagolt külsőben! Bár, ez a jobbik eset! Csak a hátsó gumi, és a kézvédő nem akar meglenni.
nekem sem ....
ez nem jo dolog...
Kérlek szépen orrmandula túltengése van,ki kell venni neki,de mivel altatásos lesz így pest,most csak egy előzetes altató orvosos,laboros stb akción voltunk fent,jövő héten oprigálják,remélem a fordulatszámból is visszavesznek me nagyon pörög
milyen alkatrészed jött nyertél a lotton?
ajjaj csikusz... mi van a kinderedel?
Köszi minden okés,műtik

Bár, senkit nem érdekel, , meg kis fiatal vagyok itt, de ma megérkezett pár dolog, így lehet hétvégén matatni!
Szép estét Mindenkinek!