csabi az ok elég egyszerű... közeledik egy nagyobb válság, ezt mindenhol érzik...és pl a német emberek sokkal előrelátobban sporolosak beosztós-ak mint például nálunk ők már most tartalékolnak....
aztán ennek van egy még tovább gerjesztő hatása...
amugy ehez kapcsolodoan egy gondolat tos50 által berakott cikkhez....
én nem értek egyet az irásban irt gondolatal hogy az unio centrumja mindenáron megfogja mentegetni az általuk gunyosan PIGS országoknak nevezetteket....
szerintem simán alakitanak egy belső koaliciot a kemény mag, nem fogják hagyni hogy őket is totál padlora rakja a válságosdi, és saját pénzel ugy kihátrálnak az egészböl mint a pinty....
már most beszélik az uj márkát...és ugye nem zörög a haraszt ha....
Esetleg vki halott vmit arról, h miért esett vissza a kereskedelem Európában? Sajnos nagyobb a visszaesés a szállítmányozásban, mint 2008-2009es "nagy válság" idején. Akkoriban a fuvardíjakon érződött, most viszont nincsenek megrendelések.
aztán ennek van egy még tovább gerjesztő hatása...
amugy ehez kapcsolodoan egy gondolat tos50 által berakott cikkhez....
én nem értek egyet az irásban irt gondolatal hogy az unio centrumja mindenáron megfogja mentegetni az általuk gunyosan PIGS országoknak nevezetteket....
szerintem simán alakitanak egy belső koaliciot a kemény mag, nem fogják hagyni hogy őket is totál padlora rakja a válságosdi, és saját pénzel ugy kihátrálnak az egészböl mint a pinty....
már most beszélik az uj márkát...és ugye nem zörög a haraszt ha....