Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csabi az ok elég egyszerű... közeledik egy nagyobb válság, ezt mindenhol érzik...és pl a német emberek sokkal előrelátobban sporolosak beosztós-ak mint például nálunk ők már most tartalékolnak....

aztán ennek van egy még tovább gerjesztő hatása...

amugy ehez kapcsolodoan egy gondolat tos50 által berakott cikkhez....
én nem értek egyet az irásban irt gondolatal hogy az unio centrumja mindenáron megfogja mentegetni az általuk gunyosan PIGS országoknak nevezetteket....
szerintem simán alakitanak egy belső koaliciot a kemény mag, nem fogják hagyni hogy őket is totál padlora rakja a válságosdi, és saját pénzel ugy kihátrálnak az egészböl mint a pinty....

már most beszélik az uj márkát...és ugye nem zörög a haraszt ha....
kaffe..
én még semmit,de majd ,ha hallok beírom.
ez valami vicc jaxi? 4 x is kimosod egy évben? nem lesz az sok? vagy van 10 db és azokat mosod ki 4 x darabját? mert kb az lenne a reális.
Esetleg vki halott vmit arról, h miért esett vissza a kereskedelem Európában? Sajnos nagyobb a visszaesés a szállítmányozásban, mint 2008-2009es "nagy válság" idején. Akkoriban a fuvardíjakon érződött, most viszont nincsenek megrendelések.
Jó volt bizony Jó pumpálós, szorítós punszi
ja tényleg basszus , hogy én ezt már így elfelejtettem , vagy nem éreztem de azért jó volt nem ?
Mindennnap
baszki már én sem ma , tegnap , tegnap előtt , soha
Nem emlékszem
hmm igen felejthetetlenül jó volt de mikor is
Mikor dugunk megint? Olyan jó volt
van , de mi nem olvassuk
szia drága
Tsókolom bébi
Jaa,az mi?
vagy nem jól írom?de asszem van olyan újság
Népszabadság
Na mi az újság itt?
sziaaaaaaaa
Neked is
na hali szép estét
ebay
Honnan?
mi mindent onnan veszünk szinte
Most nézelődök, mert eléggé görbe az enyém.Hát ha nem találok az lesz.Az ár az tényleg jó, hozzánk képest. Köszi!